2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ooofff uyku tutmuyo kızlaaarrr.. uyumam dert.. uyanmam dert... iştahım yok yemek yemem dert... ((( haöilelikten önce böyle kıl bi tip değildim ben yaa... tamam yine uyumazdım ama böyle şeytan gibide sabahı sabah etmezdim... varmı başka ben gibi olan aranızda..... herşey zulüm geliyo... doğduğuma pişman moddayım noluyosa anlamadım........ (((

:benimde kızz doğumumda eylül 4 kısmetse.:CüvCüv:

hayırlısı canım işallah sağ salim alırsın bebişini kucağına.. biliyosun bu sıpalar bazen tembel bazende çok aceleci olabiliyolar..... bakalım bizimkiler nasıl olacaklar :)))) :CüvCüv: :ecrin_bebek: :uhm:

dilek canım annen için çok üzüldüm yanık zor zor bende düdüklü tencereden elimi yakmıştım anlaybilirim annenin acısı kıyaamam ya gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden korusun . geçmişler olsun

tülaycım canımm benim çoook geçmiş olsun ablan için üzüldüm Allah şifalar versin

gunaydın kızlar nasılsınız?
dün dr a gittik. oğlum gayet iyiydi keyfi yerinde maşallah. 18 nısanda uclu test için tekrar gidicez. dr um gereklı değil ama neden yapmayalım ki dedı. kendıme ben ailede özürlü çocuk oldugunda amniyosentez bile yaptırdım dedı:)

gunaydın canım.bencede yaptır canım yapmakla ne gibi bi zarar gelir kii.....

canım ya bebeğini görmene çok sevindim napıyo kuzucuk büyümüş mü*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…