2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

msms çalışıyor musun bugün?dünkü muayene bugün alışveriş yapman için gaz verici etki yaptı mı :)
canım aslında gelmiyorumda bugun a.ö olduğundan herkes sınavda bu işde bana kaldı:) yaa çok gaza gelmiş durumdayımda önce aldıklarımın listesini yapıp anneme danışmam lazım:) boşa bişeyler almak ıstemıyorum. zaten baya bişey almıstım. 6-9 ay bile aldımkaydirigubbakcemile3

günaydın mozicim.
msms ama kıyafet fotosu hiç koymadın sen. ben cinsiyet bilmeden alamıyorm ya. ve hala bu hafta içi kaçak dr a gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum cinsiyet için...

günaydın mozicim.
msms ama kıyafet fotosu hiç koymadın sen. ben cinsiyet bilmeden alamıyorm ya. ve hala bu hafta içi kaçak dr a gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum cinsiyet için...

yaa niye koymuyorum söyliyim ben. şimdi herkesin cinsiyeti belli olsa bişeyler alsa bende koycam. ama benden buyukler öğrenemedi bir çok kişi hiç bişey almadı. diğer topiklerde okuyordum ohh ne guzel sız ogrendınız koyuyorsunuz ben daha ogrenedım vs vs diyenleri. o yuzden herkesı bekliyorum bende.

hehee nazar değmesin cicilerime diyorsun yok ya bırak allah aşkına. herhalde 2 haftaya kadar herkes öğrenir en son da ben olmak üzere. :))

hehee nazar değmesin cicilerime diyorsun yok ya bırak allah aşkına. herhalde 2 haftaya kadar herkes öğrenir en son da ben olmak üzere. :))

yok bee aldıkalrım hep uygun herkesın alacagı seyler o yuzden nazarı olmaz:) 2 haftaya sende ogrenirsin yaa. en son kararın ne bu hafta kaçak gidecekmısın:)

o değil de kızlar saçlarımı boyatamadan durmak sinir ediyor beni. aklarım var biraz (100 yşındayım biliyorsunuz:)
4. aydan sonra boyatılabilir diyorlar ama cesaret de edemem. gülben hanım napıyor acaba.
kısa kessem fön çekmem lazım saçlar dalgalı. kahkullü bir model istiyorum kısa ama fön de çekmemem lazım. işim zooor.
kızlar sizin saçınızda boya var mıydı? gebelik öncesi.

canım benım vardı ama sacıma çok yakın bır renktı. o yuzden gerek duymuyorum ama dr hamılelıgımın basında 4. aya kadar yok demişti boya. dun sıtede görmüşsündür belki agustos annelertınden evriş o boyattı. daha dogrusu kendısı aldı bıyadı. markasını falan ogrenır sana bılgı verırırım. çünkü baya arastırmıstı oda

Yeni geen kızlar günaydınn hepinize çok işim vardı bakamadım yarım saat sonra gidicem ben bebeğimi görmeye yubbbii

ne güzel bebeğini göreceksin, ben de önümüzdeki hafta pazar günü gitmeyi düşünüyorum...

günaydın kızlar, nasılsınız....

dilekçim,geçmiş olsun.
tülaycım,acil şifalar diliyorum.
bugün hastaneye gidecek olanlardan güzel haberlerinizi bekliyoruz.
begümcüm, eğer 18nisanda bişey çıkmazsa buluşuruz.

pembecim, saç boyatmayı sormuşsun ben 3,aybitince boyadım, doktorum sakıncası yok dedi. gerçi ilk hamileliğimde de hep boyatıyordum.doktorum bitkisele gerek yok normalle boyatabilirsin demişti o zamanlar. saç boyası konusunda doktorlar kararsız zaten, biri boyat derken diğeri boyatma diyebiliyor.

bu arada kordon konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar...

benimde boya vardı ama tekrarlamadıgım için uclara indi ve allahtan herkes böyle daha iyi diyoo ama aklarım yok tabi:) bence boyatma bekle biraz aha buyusun yani cok erken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…