2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tülaycım.dua ederız tabi demek ama sıkıntı yapma kendıne cunku dr demiş zararlı değil diye.bir iki aya kalmaz beslenmesine dıkkat ederse toparlar canım kendını

geçmiş olsun tülaycım.dua ederız tabi demek ama sıkıntı yapma kendıne cunku dr demiş zararlı değil diye.bir iki aya kalmaz beslenmesine dıkkat ederse toparlar canım kendını

inş. cnm ya annem de yok başımızda biz çok bağlıyız birbirimize Allah herkese sağlık versin inş.sağlık sorunlarıyla terbiye etmesin insanları inş.

kızlar ben cıkıyorum uzanayım biraz uyursam agrıyı da hissetmem belki kendinize iyi bakın

kızlar göbişlerinizin resmini eksik etmeyinn diger topikten canlarımm....:)

Tülaycım geçmiş olsun. ınşallah bir an önce iyileşir ablacığın.

Bengicim sanada geçmiş olsun.

kızlar şu cinsiyetleri belli olnaların listesi nerde biri güncelleyebilirmi..kaç kişi kaldı belli olmayan....çogunluk kızmı erkekm,i?

sağol canım cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin.istanbuldaki kolunu bilmiyordum doğrusu ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki.başka insanlara zararları olmasın umarım dahada.
hal hatır sordum ama cvp veren yok kızlar cok heycanlıyım yarın bebişimin cinsiyetini ögrencezz... meraktann catlıcam yaaaa:))
canım pembe mavi içimden geçirdim bence pembeeee:)
ay maşallah sana ya inanki bravo oyalar falanda bilirmişşş.ben resmen tısss.hiçbi b.k yok sadece atkı ör haraşo ahanda o kadar
offfff kızlar oluyorum diş agrısından çok kotuyum yaaa iki gundur vardı bugun daha da siddetlendi ....mudahele zaten yapılamazda ne yapcam bilmiyorum
kuşum geçmiş olsun minoset içilebiliyormuş günde 4 taneye kadar bilgin olsun.
canım Allah acil şifalar versin inşallah ablana ve gıyabında tüm hastalara.iyileşir inşallah en kısa zamanda.dikkat edin herşeyine.

slm kızlar nasılsınız bakalım.....

iyiyiz şükür akşam kuşu hoşgeldin sen nasılsın?

kızlar şu cinsiyetleri belli olnaların listesi nerde biri güncelleyebilirmi..kaç kişi kaldı belli olmayan....çogunluk kızmı erkekm,i?

canım en son 14/14 eşitti .Allah büyük bak eşitliyor.
bu arada resim eklemek için gelişmiş cevap yazarken yada alıntı yaptığında çıkan ekranda alt kısımlarda diğer seçeneklerde eklenti ekle var .oradan ekle resimi.

Öncelikle arkadaşımızın ablasına çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin ve beterinden korusun inşallahhh dualarım sizinle canım ablan tez zamanda iyileşir inşallah

elim azda olsa yatkındır ama öyle ahım şahım bişey yapmıyorum canım. kagıt peçetelerle ağzını silmektense bebeğin yumuşacık minik beyaz havluların kenarlarını ebruli iple basit bi şekilde oyalıyorum hoş görünsün diye :)) bir kaç cici alayım bunlarda bitsin ondan sonra hepsinin fotosunu çekip koyarım bakalım beğenecekmisiniz ??? arkadaşım hem siz yapamazsanız ben sizede yaparım ne olacak ki :))

ayfercim saol bende iyyim allaha şükür iki gündür bulantılarım azaldı gibi...inşallah tamamen biter....dedigin gibi akşam kuşuyum işten ancak fırsat bulabiliyoruz...hem ev hem iş hem hamilelik derken yuvarlanıp gidiyoruz işte....senin cnsyt bellimiydi cnm..

kizlar ben listede yokum bebegimi cinsiyeti kiz eklerseniz sevinirim dogum 16 eylül ama sezeryan olacak yani daha erken bi tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…