slm kıslar ben ancak girebildim moralim bozuk ablam rahatsızdı bnm dr uma gitti bugün kanaması çok oluyordu regl döneminde.dr da ur var ameliyat la almamız gerekiyor demiş...üzüldüm yaaa.zararlı bi ur değil ama alınmasa kanaman kesilmez demiş zaten kızın kan oranı %7 lere düşmüş olmuş sapsarı dua edermisiniz ablam için iyileşsin.
geçmiş olsun tülaycım.dua ederız tabi demek ama sıkıntı yapma kendıne cunku dr demiş zararlı değil diye.bir iki aya kalmaz beslenmesine dıkkat ederse toparlar canım kendını
kızlar ben cıkıyorum uzanayım biraz uyursam agrıyı da hissetmem belki kendinize iyi bakın
bengi geçmiş olsun
fussilet senin ablana da acil şifalar geçmiş olsun
ben kaçtım ii akşamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
sağol canım cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin.istanbuldaki kolunu bilmiyordum doğrusu ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki.başka insanlara zararları olmasın umarım dahada.Allah rahmet eylesin canım . ben oranın sahibi hakkındada pek güzel şeyler duymamıştım ve kötü geçen bir ameliyat vakalarıda var biliyorum yanii ama biz sadece ultrason için gitmeyi düşünmüştük oda olmadı :)) zaten sanıyorum hasta gelsin diye tlf da net bilgi verilmiyor. ben oaraya daha önce gitmedim ama oranın bir koluda ist. da diye biliyorum
canım pembe mavi içimden geçirdim bence pembeeee:)hal hatır sordum ama cvp veren yokkızlar cok heycanlıyım yarın bebişimin cinsiyetini ögrencezz... meraktann catlıcam yaaaa:))
ay maşallah sana ya inanki bravo oyalar falanda bilirmişşş.ben resmen tısss.hiçbi b.k yok sadece atkı ör haraşo ahanda o kadarkızlar bende kaçıyorum bu gün biraz fala oturdum (öyle olunca benim belim çok kötü ağrıyor) biraz uzanayım.hem size yazdım hemde bebişime yumuşacık havlu peçetelerin kenarlarını oyalıyorum :)) ağzını falan silmek için. ben daha yavruma hiç bişey almadım bari bunları yavaş yavaş oyalayıp koyayım kenara. sadece iki tane altı çıt çıtlı uzun kollu badi aldım geçen hafta 2.50 liraya :)) içine giydirim diye
kuşum geçmiş olsun minoset içilebiliyormuş günde 4 taneye kadar bilgin olsun.offfff kızlar oluyorum diş agrısından çok kotuyum yaaa iki gundur vardı bugun daha da siddetlendi ....mudahele zaten yapılamazda ne yapcam bilmiyorum
canım Allah acil şifalar versin inşallah ablana ve gıyabında tüm hastalara.iyileşir inşallah en kısa zamanda.dikkat edin herşeyine.slm kıslar ben ancak girebildim moralim bozuk ablam rahatsızdı bnm dr uma gitti bugün kanaması çok oluyordu regl döneminde.dr da ur var ameliyat la almamız gerekiyor demiş...üzüldüm yaaa.zararlı bi ur değil ama alınmasa kanaman kesilmez demiş zaten kızın kan oranı %7 lere düşmüş olmuş sapsarı dua edermisiniz ablam için iyileşsin.
slm kızlar nasılsınız bakalım.....
kızlar şu cinsiyetleri belli olnaların listesi nerde biri güncelleyebilirmi..kaç kişi kaldı belli olmayan....çogunluk kızmı erkekm,i?
sağol canım cümlemizin geçmişine Allah rahmet eylesin.istanbuldaki kolunu bilmiyordum doğrusu ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki.başka insanlara zararları olmasın umarım dahada.
canım pembe mavi içimden geçirdim bence pembeeee:)
ay maşallah sana ya inanki bravo oyalar falanda bilirmişşş.ben resmen tısss.hiçbi b.k yok sadece atkı ör haraşo ahanda o kadar
kuşum geçmiş olsun minoset içilebiliyormuş günde 4 taneye kadar bilgin olsun.
canım Allah acil şifalar versin inşallah ablana ve gıyabında tüm hastalara.iyileşir inşallah en kısa zamanda.dikkat edin herşeyine.
iyiyiz şükür akşam kuşu hoşgeldin sen nasılsın?
18 -19 bana uyar nerde buluşucaz ben küçükçekmecede oturuyorum
msms, sad, ayfersmu, fbozkurt,hzenbil, sezens ve diğer istanbullular 18 nisanda buluşuyomuyuzklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?