2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebeyagı sürüyorum ama sanırım faydası olmuyor...karnım deli gibi kaşınıyor....çatlıyomuyum acaba.sizinde kaşnıyormu,?

yanlız badem yagı kıllanma yapıuor haberınız olsun

ya hayatım nedendir bilmem, ben daha yağ falan kullanmaya başlamadan önce karnımda, kollarımda kıllanma oldu... sanki daha bir çabuk uzuyorlar gibi geliyor... -tatlicadiarzu-

kızlar ben bebeyagı sürüyorum ama sanırım faydası olmuyor...karnım deli gibi kaşınıyor....çatlıyomuyum acaba.sizinde kaşnıyormu,?

tabıkı arkadasım kasınma bır catlama belırtısıdır.kasıma kasındıkca kırem sur. benım doktorum bır kırem verdı cok memnunum ama ısmını hatırlayamıyorum yarın bakıpta gelırım soylerım

ya hayatım nedendir bilmem, ben daha yağ falan kullanmaya başlamadan önce karnımda, kollarımda kıllanma oldu... sanki daha bir çabuk uzuyorlar gibi geliyor... -tatlicadiarzu-

vucut gerılıyor ya kılları daha net goruyoruz ondan dolayı canım onlar hep vardı ama vucut gerıldıkce daha net gorunuyor

mrb hanımlar
ya benımde saçımda özellıkle tepelerde çok beyaz var ay ben diyodum yaşlandım galba diye herkeste varmış sevındırık oldum valla yaş 25.....bende boyatmak istoyrum ama cesaret edemem dogumdan sonra hemen boyatırım....yume senınkı erkek mı erkek bebeklerde kıllar daha cabuk uzar ve cogalırmış....
hihoyyytcangame hayırlı olsun canım darısı başıma darısı başıma:Saruboceq::Saruboceq:

Daha cinsiyeti belli değil canım. Sıpa bacak bacak üstüne atmış göstermedi :) Bakalım haftaya pazar günü inşallah tekrar gitmeyi düşünüyoruz...

bende de bi dünya var cnm üzülme hemide 21 yaşımdan beri tek şansım bebişten tam 1 ay önce röfle yaptırtmıştım idare eder erhal doğuma kadarn aşağılara inmeye başladı ama

ya ben 120 gün diye biliyorum teyit etmek istedim ama

evet 120 günmüş canım. Ya ben şeyi merak ediyorum, bu doğum parası ne kadar alıyoruz? Kimi diyor ki 50 TL alınıyor başka vermiyorlar, kimisi de diyor ki 1500 TL aldım. Neye göre hesaplanıyor bu?

evet 120 günmüş canım. Ya ben şeyi merak ediyorum, bu doğum parası ne kadar alıyoruz? Kimi diyor ki 50 TL alınıyor başka vermiyorlar, kimisi de diyor ki 1500 TL aldım. Neye göre hesaplanıyor bu?

sıgorta kendı uzerıneyse ve 120 gunu gecmısse 1500 cıvarı alıyorsun ama esınden gorunuyorsan esın 50 cıvarında alıyor

sıgorta kendı uzerıneyse ve 120 gunu gecmısse 1500 cıvarı alıyorsun ama esınden gorunuyorsan esın 50 cıvarında alıyor

aaa iyiymiş o zaman benim kendi üzerime ve bugün itibariyle 1.124 gün sigortalı görünüyorum. E bu parayı almak için nereye başvurmak gerekiyor, gerekli evraklar neler acaba???

selam kızlar.. temizlik yapıyodum yavaş yavaş bir ara vereyim dedim..
beyazlar bende de var bende üzülüyodum neden bu kadar erken başladılar diye ama normalmiş demek ki..

aaa iyiymiş o zaman benim kendi üzerime ve bugün itibariyle 1.124 gün sigortalı görünüyorum. E bu parayı almak için nereye başvurmak gerekiyor, gerekli evraklar neler acaba???

bnm asıl araştırp bulamadıgım bu 120 gün ara vermeden aynı yerde mi çalışmak, yoksa çalıştığım yerin adı değişecek başka firmadan da ödense olurmu yani müşavir le görüştüm onlarda bilmiyo.araştırıp arıcaklar inş.....yani konu bu esasında

doğum zamanı rapor vericek dr.muhasebeye götüreceksin onlar yönlendirir cnm seniii

kızlar hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum , ben de eylül annesi olacağım inşallah. eylülün son haftası gibi bekliyoruz bebeğimi.
ikili testte doktorum kıza benziyor dedis anırım kızım olacak.
geçmişi okuyorum da çatlak kremi için lierac'ın çatlak kremi çok etkiliymiş kızlar haberiniz olsun.
bitkisel yağlar pek işe yaramıyor çevremden gördüğüm kadarıyla. incelersiniz internetten.a.s.

hoşgeldiiinnn hihoyyyt
benim görümcem hamileliği boyunca vazelin sürmüş karnına... Bir görseniz bir tane çatlak yok şimdi karnında...

selam kizlar nasilsiniz bende agrilarla ugrasiyorummm.bebisler nasillllllllllllll bakalimmmmmmmm.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…