yanlız badem yagı kıllanma yapıuor haberınız olsun
kızlar ben bebeyagı sürüyorum ama sanırım faydası olmuyor...karnım deli gibi kaşınıyor....çatlıyomuyum acaba.sizinde kaşnıyormu,?
kızlar ben bebeyagı sürüyorum ama sanırım faydası olmuyor...karnım deli gibi kaşınıyor....çatlıyomuyum acaba.sizinde kaşnıyormu,?
ya hayatım nedendir bilmem, ben daha yağ falan kullanmaya başlamadan önce karnımda, kollarımda kıllanma oldu... sanki daha bir çabuk uzuyorlar gibi geliyor... -tatlicadiarzu-
mrb hanımlar
ya benımde saçımda özellıkle tepelerde çok beyaz var ay ben diyodum yaşlandım galba diye herkeste varmış sevındırık oldum valla yaş 25.....bende boyatmak istoyrum ama cesaret edemem dogumdan sonra hemen boyatırım....yume senınkı erkek mı erkek bebeklerde kıllar daha cabuk uzar ve cogalırmış....
hihoyyytcangame hayırlı olsun canım darısı başıma darısı başıma:Saruboceq::Saruboceq:
mrb hanımlar
ya benımde saçımda özellıkle tepelerde çok beyaz var ay ben diyodum yaşlandım galba diye herkeste varmış sevındırık oldum valla yaş 25.....bende boyatmak istoyrum ama cesaret edemem dogumdan sonra hemen boyatırım....yume senınkı erkek mı erkek bebeklerde kıllar daha cabuk uzar ve cogalırmış....
hihoyyytcangame hayırlı olsun canım darısı başıma darısı başıma:Saruboceq::Saruboceq:
ya ben 120 gün diye biliyorum teyit etmek istedim ama
evet 120 günmüş canım. Ya ben şeyi merak ediyorum, bu doğum parası ne kadar alıyoruz? Kimi diyor ki 50 TL alınıyor başka vermiyorlar, kimisi de diyor ki 1500 TL aldım. Neye göre hesaplanıyor bu?
sıgorta kendı uzerıneyse ve 120 gunu gecmısse 1500 cıvarı alıyorsun ama esınden gorunuyorsan esın 50 cıvarında alıyor
aaa iyiymiş o zaman benim kendi üzerime ve bugün itibariyle 1.124 gün sigortalı görünüyorum. E bu parayı almak için nereye başvurmak gerekiyor, gerekli evraklar neler acaba???
aaa iyiymiş o zaman benim kendi üzerime ve bugün itibariyle 1.124 gün sigortalı görünüyorum. E bu parayı almak için nereye başvurmak gerekiyor, gerekli evraklar neler acaba???
kızlar hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum , ben de eylül annesi olacağım inşallah. eylülün son haftası gibi bekliyoruz bebeğimi.
ikili testte doktorum kıza benziyor dedis anırım kızım olacak.
geçmişi okuyorum da çatlak kremi için lierac'ın çatlak kremi çok etkiliymiş kızlar haberiniz olsun.
bitkisel yağlar pek işe yaramıyor çevremden gördüğüm kadarıyla. incelersiniz internetten.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?