2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

5848bl saol bizler iyyiiz sen nasılsın bu arada sendemi sivaslısın...rumuzunda 58 varda...

slm arkadaslarr ve doktordan geldim hersey cok ii allaha sukur..minik bi erkekim olacagını, ayaklarını ellerini hatta bas parmagını gözlerini herseyi gördum.... rabbim saglık ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinn.........

cok sevındım canım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın.

fatoşcum gözünaydın cnm..saglıkla gelsin...darısı bana bende bu cuma ögrencem inşallah....

ya kızlar ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum hep oğlum oluyormuş 2 kez kız gördüm ama gerisi yani hemen hergün erkek bebegim oldugunu görüyorum..rüyalar dogru çıkıyormu ne dersiniz....

ya kızlar ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum hep oğlum oluyormuş 2 kez kız gördüm ama gerisi yani hemen hergün erkek bebegim oldugunu görüyorum..rüyalar dogru çıkıyormu ne dersiniz....

ben erkek gördum rüyamda kucagımdaydı.... ve öylede oldu canım bence cıkıyor....

icine ne doguyorsa o cıkıyor cnım
benım ıcıme kız doguyordu basından berı gecen haftaa doktor kız dedı

slm kızlar:)
canım bende rüyamda hep erkek bebek görmüştüm..ve bebeğimin cinsiyeti erkeka.s

bilmiyorum belkide hep ilk çocugumu erkek istedigimdenmidir nedir kendimimi şartlandırdımsa rüyamda erkek bebek görüyorum....hep oğlum oluyo...artı olarak doktor küçük bi çıkıntı görüp erkege benziyor demeside beni gaza getirdi galiba :)

Oğluşu hayırlı olsun Fatoşcum

kimsecikleeer yoook.bende kendi kendime yazıyoruum
hala çalışıyoruuum çok yorulduuuum
ya bide böle karnım su dolu sanki sancı yapıyo oda ama bebeğim iyi olduğu için mutluyuum

kızlar benım sanırım oğluşum olacak ınsallah dr dan dun gıttık dr benzıyor dedı çok guzeldı onu gormek kocaman olmus oğluşum haberım yok çok guzeldı ama ya Rabbım herkese hayırlı haberlerle gelmeyı nasıp etsın e hanımlar massallah fatosgul sendemı oğlusun olcak

maşallah canım hadi gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…