slm arkadaslarr ve doktordan geldim hersey cok ii allaha sukur..minik bi erkekim olacagını, ayaklarını ellerini hatta bas parmagını gözlerini herseyi gördum.... rabbim saglık ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinn.........
cok sevındım canım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın.
fatoşcum gözünaydın cnm..saglıkla gelsin...darısı bana bende bu cuma ögrencem inşallah....
ya kızlar ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum hep oğlum oluyormuş 2 kez kız gördüm ama gerisi yani hemen hergün erkek bebegim oldugunu görüyorum..rüyalar dogru çıkıyormu ne dersiniz....
ya kızlar ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum hep oğlum oluyormuş 2 kez kız gördüm ama gerisi yani hemen hergün erkek bebegim oldugunu görüyorum..rüyalar dogru çıkıyormu ne dersiniz....
slm arkadaslarr ve doktordan geldim hersey cok ii allaha sukur..minik bi erkekim olacagını, ayaklarını ellerini hatta bas parmagını gözlerini herseyi gördum.... rabbim saglık ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinn.........
kızlar benım sanırım oğluşum olacak İnsallah dr dan dun gıttık dr benzıyor dedı çok guzeldı onu gormek kocaman olmus oğluşum haberım yok çok guzeldı ama ya Rabbım herkese hayırlı haberlerle gelmeyı nasıp etsın e hanımlar massallah fatosgul sendemı oğlusun olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?