2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek
19-fatoşgül...........erkek
20-casrum...........erkek
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek

arkadaşlar cınsiyet konusunda kafayı yıyen arkadasınız bu saate kadar uyumayıp lıste yapmaya ugraştı......dılegın lıstesini bulup yenılerını devam ettim.....umarım gözden kaçırdıgım yada yanlış yazdıgım olmamıştır...varsa eger affınıza sıgınırım.....listede prenslerımız önde gidiyo......prensesler geçemedi.....
benım gibi cinsiyetı ögrenemeyenlerin darısı başına bir an önce listede bizde yer almak istıyoruz.....(amiinnnnnn).

guluncani gece gece uyumayıp bunu yapmışsın eline saglık...bende meraktan ölcem bi an önce ögrenmek istiyorum artık..cumaya inşallah hayırlısıyla....

Selamlar
hanımlar naber nasılsınız
kılolarınız ne durumda ben sadece 3 kılo aldım Şımdılık bebeĞımın kılosuda ıyı 19 haftalık hamıleyım sızler nasılsınız merak ettım ıŞtahınız nasıl

Saol cnm. Ellerin dert görmesinŞeniz

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün? Ya benim 4 ay bitti diye mi nedir sanki eskisine göre daha rahatım biyolojik olarak..... bu arada 4 kilo aldım, ama dışardaki insanlar hamile olduğumu anlamıyorlar henüz:)

derya devrim bende 15 haftalık hamileyim ama bendede tık yok...dışardan kimse hamile oldugumu anlamıyo...pek büyümedi karnım kiloda alamadım hep kustugum için galiba...yani zayıf hamilelerdenim.şuan 48 kiloyum...

teşekürlerr canım çok iyi olmuş valla saolasın

teşekürlerr canım çok iyi olmuş valla saolasın

ben zaten kiloluydum su ana dahada kıloluyum herkezde anlıyor zaten oncedende gobeyım vardı sımdı daha fazla 71 kılo ıle basladım su ana 75 bakalım sonuna kadar ne olacam

derya devrim bende 15 haftalık hamileyim ama bendede tık yok...dışardan kimse hamile oldugumu anlamıyo...pek büyümedi karnım kiloda alamadım hep kustugum için galiba...yani zayıf hamilelerdenim.şuan 48 kiloyum...

Canım, bebeklerimiz bir şekilde bizden alarak gelişiyorlar sen merak etme.. ayrıca zayıf hamile kalmak güzel bir şey zaten 6. aydan sonra hızla kilo alınıyor hele de son iki ay yuvarlanıp gidecez... bu nedenle çok kilo almak gelişimi etkilemez kafan rahat olsun... bugünleri çok arayacağız:))

bu arada bugün kimsecikler yok... babalar evde herhalde:))

ay canııım harikasın ya oturmuş gece 3 te yapmış koymuş bunu.ellerine sağlık valla bravooo.

bu arada kilo konusunda ben zaten tombiktim e zaten almaya her daim müsaittim aldım kiloları.du bakalım Allah sonumu hayır etsin:)

gercekten liste cok guzel olmuş elinıze saglik.benım bebışimde erkek olcak hayırlısıyla benıde yazarsanız sevınırım.buarada ben cok şiddetlı gırıp gıcırdım cok zor oldu ilac icmeyınce 3gun gozumu hıc acamadım ammmmmmmmman cok dıkkat edın sakın gırıp olmayın ..aceba bebgıme bır zararı olurmu cok uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…