Canımmmmmm gözümüzaydın...
Demek bizi o kadar bekleten prensimizmiş:))) Yaramaz bir prens bu:)))
Acayip derecede çok sevindim canım. Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Dualarımız seninle hiç dert etme üçlü sonucunda çok ii çıkacak...
kızlar benide listeye ekleyin oğluşum tosunumm paşam prensim oluyorrrrrrrrrrrrrrr erkekim geliyoooo
çooooooooooook mutluyum kızlar çoooooooooooooooooooooooook
böyle ayakalrını çekmiş karnına elli ağzında emiyodu kuzum öyle tatlıydı ki anlatamam. doktor baktı biraz oynattı erkek dedi. gözlerim doldu. sonra 3'lü tets için kan verdim perşembe günü alıcam inşallah birşey çıkmaz kızlar dua edin bana. geçmişi okuyamadım herkes iyimi bebekelr nasıl yeni cinsiteler eklenmiş hepsine çok sevindim
gunaydın kızlarr.
bircan canım gözün aydın. hepimizin umduğu gibi erkek çıktı bebişin. sağlıkla kucagına almak nasip etsin..
Aaaa şimdi gördüm , yazıyı erken yazmışım çok sevindim canım öncelikle sağlıklı olmasına daha sonra bir paşamızın daha olmasına , emin ol şimdiden kaynana triplerine giriyorsun bunu unutma :))hihoyyyt
kızlar benide listeye ekleyin oğluşum tosunumm paşam prensim oluyorrrrrrrrrrrrrrr erkekim geliyoooo
çooooooooooook mutluyum kızlar çoooooooooooooooooooooooook
böyle ayakalrını çekmiş karnına elli ağzında emiyodu kuzum öyle tatlıydı ki anlatamam. doktor baktı biraz oynattı erkek dedi. gözlerim doldu. sonra 3'lü tets için kan verdim perşembe günü alıcam inşallah birşey çıkmaz kızlar dua edin bana. geçmişi okuyamadım herkes iyimi bebekelr nasıl yeni cinsiteler eklenmiş hepsine çok sevindim
Kırkbirkere maşallah tatlım tosunumuza
kızlar tam bir kaynana geliyor. gözümüz aydındelikafaduldenya banane ben istemem kız falan kıskanırım ben şimdiden kıskanmaya başaldım oğlumu kızlardan
bircan canım maşşallah tosununa aman yeriz onu biz çok sevindim prens geliyorrrr :)
günaydın herkesee,
sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun hepimize....
bircancım gözünaydın çok sevindimmm Allah nazarlardan korusun oglusunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?