kızlar tam bir kaynana geliyor. gözümüz aydındelikafadulden
dilek ya ben vermem oğlumu kızlara
Kuzummmmmmmmmmm çok sevindim. Maşallah tosun paşaya. Hayırlı olsun bitanem :teytey:
Kızlar hepinize günaydın. Herkesler iyidir inş. Bende bugün akşam görmeye gidicem kuzucuğumu. Bakalım benim prenses hala prensesmi yoksa prensmi oldu kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepinize günaydın. Herkesler iyidir inş. Bende bugün akşam görmeye gidicem kuzucuğumu. Bakalım benim prenses hala prensesmi yoksa prensmi oldu kaydirigubbakcemile3
Canım biz versekte vermesekte , onlar zaten kızların peşinden koşturacak bizim kocişler nasıl koşturduysa süprizzzzzAyrıca bizim yapmamız gereken oğluşlarımız doğduğunda her bakımdan donanımlı olmak ki seçici olsunlar oy oy şimdiden neleri, düşünüyorum ...:jeyyar:
şunlara bak ya:) ben öğreneli neredeyse 5 hafta oldu hiç o kadar ilerisini planlamadım:):) sadece çok yakısıklımolacak çok kız peşinden koşacak:) kurdugumuz en geniş hayal bufisfisfisCanım biz versekte vermesekte , onlar zaten kızların peşinden koşturacak bizim kocişler nasıl koşturduysa süprizzzzzAyrıca bizim yapmamız gereken oğluşlarımız doğduğunda her bakımdan donanımlı olmak ki seçici olsunlar oy oy şimdiden neleri, düşünüyorum ...:jeyyar:
Canım biz versekte vermesekte , onlar zaten kızların peşinden koşturacak bizim kocişler nasıl koşturduysa süprizzzzzAyrıca bizim yapmamız gereken oğluşlarımız doğduğunda her bakımdan donanımlı olmak ki seçici olsunlar oy oy şimdiden neleri, düşünüyorum ...:jeyyar:
gunaydın canım. ben değişeceğini sanmıyorum. çok kucuk ogrenınce değişebiliyor.
mozijim sana da günaydın hadi bakalım sende akşam kavusacaksın kuzuna(çok kıskandımmmm)
bizim kavusmamıza 1 hafta kaldı:CüvCüv:
canım bide gidiyormuşsun erkek diyorlarmış bayılırsın herhalde gerçi hani değişcke diye bişiy yokta sne iyie görene kadar için rahat etmicek bide şimdi kendi doktoruna gidiceksin ya
İnş. cnm bakalım. Gerçi erkekte kabulumuzdur yani sağlıklı olsunda.
Evet cnm ya az kaldı akşama. Çabuk geçiyor sende bir bakmışsın 1 hafta geçmiş
Anam valla şok olurum. Ne de olsa biraz alıştırdım kız diye kendimi ama erkekte olsa olur hiç farketmez.
tabi canım. sağlıklı olsun. dr un güzel haberler versin sana gerisi hiç dert değil. bende bu sefer dr a gıderken hep düşündüm en son 12+0 ken baska bır dr a gitmiştim oda erkeke demişti ama çok kucuktu acaba yanıldımı diye düşündüm. ama bu sefer lamı cimi yok dedı oglum:)
amannnnn şimdiden kaynanalık basladııhihoyyyt
yandı bizim kızlarrrr
ahhh bircancım biz nasıl vercez kızlarımızı elalemin oğlanlarına:)))
hani bu aylar hayal ayıymış yaaa ben bazen kızımı istemeye gelecekleri günü bile hayal ediyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?