2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilek ya ben vermem oğlumu kızlara

Canım biz versekte vermesekte , onlar zaten kızların peşinden koşturacak bizim kocişler nasıl koşturduysa süprizzzzzAyrıca bizim yapmamız gereken oğluşlarımız doğduğunda her bakımdan donanımlı olmak ki seçici olsunlar oy oy şimdiden neleri, düşünüyorum ...:jeyyar:

Kızlar hepinize günaydın. Herkesler iyidir inş. Bende bugün akşam görmeye gidicem kuzucuğumu. Bakalım benim prenses hala prensesmi yoksa prensmi oldu kaydirigubbakcemile3

gunaydın canım. ben değişeceğini sanmıyorum. çok kucuk ogrenınce değişebiliyor.

mozijim sana da günaydın hadi bakalım sende akşam kavusacaksın kuzuna(çok kıskandımmmm)
bizim kavusmamıza 1 hafta kaldı:CüvCüv:

Kızlar hepinize günaydın. Herkesler iyidir inş. Bende bugün akşam görmeye gidicem kuzucuğumu. Bakalım benim prenses hala prensesmi yoksa prensmi oldu kaydirigubbakcemile3

canım bide gidiyormuşsun erkek diyorlarmış bayılırsın herhalde gerçi hani değişcke diye bişiy yokta sne iyie görene kadar için rahat etmicek bide şimdi kendi doktoruna gidiceksin ya

Ahhh Bircancım biz nasıl vercez kızlarımızı elalemin oğlanlarına:)))
Hani bu aylar hayal ayıymış yaaa ben bazen kızımı istemeye gelecekleri günü bile hayal ediyorum:)))

Anam kaynanaya bak abowwwwwwww kaydirigubbakcemile3

şunlara bak ya:) ben öğreneli neredeyse 5 hafta oldu hiç o kadar ilerisini planlamadım:):) sadece çok yakısıklımolacak çok kız peşinden koşacak:) kurdugumuz en geniş hayal bufisfisfis

evet ya çok komiğiz dimi? sağlıklı olsunlarda gerisi zaten gelir... ama ben yinede ben kıskanırım her zaman eşimi maxxxx derecede kıskanıyorum ondna başkasını kıskanmadım kıskanmam sanıyordum ama bebeğimide çok kıskanıcam bennn

gunaydın canım. ben değişeceğini sanmıyorum. çok kucuk ogrenınce değişebiliyor.

İnş. cnm bakalım. Gerçi erkekte kabulumuzdur yani sağlıklı olsunda.

mozijim sana da günaydın hadi bakalım sende akşam kavusacaksın kuzuna(çok kıskandımmmm)
bizim kavusmamıza 1 hafta kaldı:CüvCüv:

Evet cnm ya az kaldı akşama. Çabuk geçiyor sende bir bakmışsın 1 hafta geçmiş

canım bide gidiyormuşsun erkek diyorlarmış bayılırsın herhalde gerçi hani değişcke diye bişiy yokta sne iyie görene kadar için rahat etmicek bide şimdi kendi doktoruna gidiceksin ya

Anam valla şok olurum. Ne de olsa biraz alıştırdım kız diye kendimi ama erkekte olsa olur hiç farketmez.

tabi canım. sağlıklı olsun. dr un güzel haberler versin sana gerisi hiç dert değil. bende bu sefer dr a gıderken hep düşündüm en son 12+0 ken baska bır dr a gitmiştim oda erkeke demişti ama çok kucuktu acaba yanıldımı diye düşündüm. ama bu sefer lamı cimi yok dedı oglum:)

Evet banada kız diyen başka doktordu. Bugün kendi doktorumuza gidicez. O yüzden yani bendeki heyecanda

Özgecim ne şanslısın bebişini göreceksin ne güzel benim görmeme daha 10 gün var :)) inşallah her şey yolundadır , sağlıklı güzel kızlara ihtiyacımız var :jeyyar:

hepınıze kocamaaan gunaydınlar hanımlar,a.s.
cok mutlu saglıklı bı hafta dılıorum bebelerımızle.
bırcancım tebrık ederım canım.tosunuma arkadas gelıomuş.cok sevındım gercekten.tekrar tebrıkler cnım gozun aydın.
dılekcim annene de cok gecmıs olsun tatlım.
özgecim sen de cook gusel haberlerle don doktordan ınss

Ben geçmişi okumayı yeni bitirebildim şimdi gözüme takılanlara hemen cevap yazayım.

Emsalcim sen bugün doktora gidecektin umarım hayırlı haberlerle gelirsin tatlım. Dualarım seninle ve bebişinle...

Özgecim sende bugün gideceksin galiba... Merak etme tatlım cinsiyeti değişmez artık en son gidişimde bende cinsiyeti ile ilgili tereddütteydim her ne kadar dr. 15 gün önce kız desede belli mi olur değişir diyordum ama değişmedi... Seninkide değişmez artık..

Tülaycım çok geçmiş olsun ablana çok üzüldüm. Allah en kısa sürede acil şifalar versin inşallah...

Anneme geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlar. Çok teşekkür ederim hepinize...

Meryemcim sende oğluşunu görmüş gelmişsin cuma günü. Maşallah tatlım allah nazarlardan saklasın.

Bebeğinin cinsiyetini öğrenen gelen arkadaşlar (Cangema-Fatoşgül) tebrik ederim kızlar. Allah kucaklarınıza da almayı nasip etsin oğullarınızı..

Geçmiş olsun Demetcim. Neren ağrıyor ki.. Umarım sen bu satırları okuyana kadar ağrıların geçmiş olur.

Gülcancım listeye güncellemişsin harika olmuş.. Ellerine sağlık... Elin değmişken kendi oğlunu da yazsaydın yaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…