• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..ancak geçmişi bitirebildim..dilekcim gözün aydın canım testlerin temiz çıkmış..darısı hepimizin başına..benim iki gündür akıntım artmıştı ve rengide çok özür dilerim yeşil gibi bir görünüm aldı..hemen dr aradım ve bana miko penotran diye içinde tek adet bulunan bir fitil verdi gece yatarken kullandım..şu an daha iyiyim..dr herhangi bir sorun olmayacağını söyledi..aman kızlar üşütmemeye çalışın valla çok çekiyoruz sonra..

Geçmiş olsun cnma.s.

bende nezle oldum bugün kızlar ayaklarınızı ve sırtınızı hamile iken üşütmeyin ve doğumdan sonrada diyorlar

günaydın kızlar..ancak geçmişi bitirebildim..dilekcim gözün aydın canım testlerin temiz çıkmış..darısı hepimizin başına..benim iki gündür akıntım artmıştı ve rengide çok özür dilerim yeşil gibi bir görünüm aldı..hemen dr aradım ve bana miko penotran diye içinde tek adet bulunan bir fitil verdi gece yatarken kullandım..şu an daha iyiyim..dr herhangi bir sorun olmayacağını söyledi..aman kızlar üşütmemeye çalışın valla çok çekiyoruz sonra..

Çok teşekkür ederim tatlım. Darısı daha yaptırmayanların veya sonuç için bekleyenlerin başına... Çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin.

günaydınlar arkadaşlar cümleten hayırlı cumalar

ecem cim geçmiş olsun...bende 2-3 gündür ishalim neden bilmiyorum

günaydınlar arkadaşlar cümleten hayırlı cumalar

ecem cim geçmiş olsun...bende 2-3 gündür ishalim neden bilmiyorum
canım kullandıgımız demir haplarından olabılıyormus. kabızlık yada ıshal yaparmıs. su tuketımını arttır lutfen.ç vucut çok su kaybedıyor ıshalken. malum bebişlerimize su lazım

gunaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah cumlemıze,
yasemıın cok gusel oglusunun cıcılerı.allah gule oynaya gıydırmek nasıp etsın kuzucuğa.gobişin de masallah cok gusel olmus yaw.
meryemim hayırlı haberlerle gel doktordan ınsallah cnm.
benım de uykumda bıle vardı gece suan yıne var.vajınamdan ıcerı bıcak batıo gibi oluo ara ara.niekünee??

günaydın sanada hayırlı cumalar cnm aynısı dün akşam bendede vardı ama karnımdan bıçak batırıyorlar sankiii. çok geçmiş olsun /I]

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnma.s.

ecem geçmiş olsunn

Çok teşekkür ederim tatlım. Darısı daha yaptırmayanların veya sonuç için bekleyenlerin başına... Çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin.

sağ olun kızlar ama şimdi daha iyiyim sanki..şimdi bakıma giricem zaten babam yarın trabzona gidiyor bizde annem tek kalmasın diye annemde kalıcaz..o zaman pek yemek hazırlama derdimde kalmıyacak..gerçi kayınvalidem karşımda annemde bir sokak altta oturuyor allah ikisindende razı olsun valla onların sayesinde toparladım..kızlar ya ne olur beni yanlış anlamayın ben bu zamanda halen daha kayınvalidelerin huysuz oluşunu kabullenemiyorum..benim kayınvalidem 45 yaşında ve inanın kendi annemle paylaşamadıklarımı onunla paylaşıyorum..ama ne yazıkki bazı anneler varki oğullarını kıskanıyor bir türlü anlam veremiyorum..evlendirmeyin kardeşim bu kadar çok oğullarınızı kıskanıyorsanız dimi ama yaaa:oklava:

ecem geçmiş olsun canım
benimde regl olma günümdü bugün ondanmıdır bilmem karnım ve belim ağrıyor ne dersiniz ondan mıdır?

portakal ve limon suyu içiyorum birde ıhlamur limonlu ballı çalışırken çok zor ay sonu izinde alamıyorum çok yoğunuz

sağ olun kızlar ama şimdi daha iyiyim sanki..şimdi bakıma giricem zaten babam yarın trabzona gidiyor bizde annem tek kalmasın diye annemde kalıcaz..o zaman pek yemek hazırlama derdimde kalmıyacak..gerçi kayınvalidem karşımda annemde bir sokak altta oturuyor allah ikisindende razı olsun valla onların sayesinde toparladım..kızlar ya ne olur beni yanlış anlamayın ben bu zamanda halen daha kayınvalidelerin huysuz oluşunu kabullenemiyorum..benim kayınvalidem 45 yaşında ve inanın kendi annemle paylaşamadıklarımı onunla paylaşıyorum..ama ne yazıkki bazı anneler varki oğullarını kıskanıyor bir türlü anlam veremiyorum..evlendirmeyin kardeşim bu kadar çok oğullarınızı kıskanıyorsanız dimi ama yaaa:oklava:

valla benimki sanada karışır herkeze karışıyor ama kimse onu takmıyor daha çok sinirleniyor 55 yaşında falan benimki ama yapı meselesi işte eşimde hoşnut değil ama napsın işte annesi
maşallah kayınvalıdene canım

ecem geçmiş olsun canım
benimde regl olma günümdü bugün ondanmıdır bilmem karnım ve belim ağrıyor ne dersiniz ondan mıdır?

olabilir tatlım.

canım bende de var ishal ama benimki demir ilacından kaynaklanıyor...

ya bende içiyom ama 2 aydır içiyom şimdi neden oldum ki ishal onu anlamadım

canım sende mi üşüttün yada adet tarihin mi geldi ozamanda olurmuş Allah şifa versin geçmişler olsun talışıma

sağol canım benim. inşallah
yaa bende oluyo ama ufak iğne batması gıbı zaman zaman hissediyoruym. heralde kendını hatırlatıyo sıpa dıyorum:) simdi senınkı abi ya bizimkinden o daha çok hıssettırır heralde:) için rahjjat etmıyorsa sor dr una canım. aklında soru bırakma

Gnd cnm . Üşütmüş olabilirsin sende.

Saol cnmcım inş. Evet anne olunca bakış açısı tamamen değişiyormuş

Teşekkürler Elacım :) Sen dün bütün gün ağır temizlik yapmadın mı , ben yorulduğumda oluyor çok kötü oluyorum ama sen kendini daha da kötü hissedersen dr. ara , geçmiş olsun canım .

ela canım yorma artık okadar dip köşe temizlik yapıp kendini

günaydın sanada hayırlı cumalar cnm aynısı dün akşam bendede vardı ama karnımdan bıçak batırıyorlar sankiii. çok geçmiş olsun /I]

saolun canlarımm,bak hıc aklıma gelmedı dun nası yorulmusum anlatamam aksam ceset gibi yattım.ondan olabılır.neyse bugun yatıp dınlenıyım.sızınleyım bugun tum gun:1hug:

benim eşimin anne babası yok demiştim ama bir yengesi var tam :oklava: eşime dedim eğer yengen annen olsaydı valla senle değil evlenmek selam bile vermezdim bir oğlu var yengesinin Allah onun eşi olcak insana sabır versin

ayfercim cinsiyetin belli oldumu cnm...
canım 14 hafta iken 3 boyutluda belli olmuştu erkek diye.şimdide erkek dedi.değişiklik yok yani şimdilik:)
canım harika yaa çok sağol.
Ben de geldim kızlar dersten. Pazara taşınıyoruz ya az dinleneyim de neler yapıyorsunuz bakarken. Kalkcam eşyaları kutulamaya devam.
sanada kolay gelsin canım zor zamanda en zor işlerden biri.kendini yorma derim.
Günaydın hanımlar , cuma gününün güzelliği üzerinizde olsun , göbek kısmına sabah sabah ilk açılışı ben yaptım , eee diğer annelerden de bekliyorum bakalım :))
ay maşallah ayoool yazdım orayada çok tatlııı.
akşam kayınvalidem deli etti beni beşiği alın ben alıcam uyku setini nevresimini demez mi (kendi beğendiğini alır getirir ve hiç zevklerimiz uymaz) bende eşime dedim yani benim ilk bebeğim ve istedğimi almak istiyorum diyee o alır demez mi çıldırdım napıcam ben yaaakafamçokkarıştı atarım çatıya
ya sad biliyorum sevmiyon kadını ama kendi içini ferah tut bacım artık de ki ya bende alırım madem o da alsın.yada bakarsın iyi bişi çıkar.bozma moralini herşeyine takıp.
umarım canım. 3 hafta gecti delikanlı olmustur:) ne garip dimi karnında hep senınle ama aklın hep onda onu merak ediyorsun..
hadi bakalım şeker iyi haberlerle geeel.
Günaydın Kızlar? Herkesler iyimi?

Dün benim idrar yollarındaki sancılarım arttı. Doktorumu aradım tahlil istedi. Sabah idrar verdim geldim. Sonuçlarını öğleden sonra alıcam sanırım.

Buarada otobüste gelirken bir anne ve down sendromlu çocuğu oturdu yanıma.Çocuk 20 yaşlarında falandı. O kadar üzüldümki, gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. İnsan bir bebek sahibi olmadan önce bu tip şeyleri gerçekten anlayamıyormuş. İçim parçalandı desem yeridir. Annelerimiz derdi ya hep ''Anne olunca anlarsın'' diye. Gerçekten cuk diye bu laf oturdu artık yerine. Allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bebekler nasip etsin.

Neyse ben bi geçmişi okuyup size dönücem fıstıklar...
canım umarım seninde ufak bi sorundur hemen geçer.
dediğin gibi Allah korusun bende tvde falan izleyince anne çocuk ilişkilerine çok daha farklı gözlerle bakmaya başladımmm.Allah acılarını göstermesin hayırlısı ile.
gunaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah cumlemıze,
yasemıın cok gusel oglusunun cıcılerı.allah gule oynaya gıydırmek nasıp etsın kuzucuğa.gobişin de masallah cok gusel olmus yaw.
meryemim hayırlı haberlerle gel doktordan ınsallah cnm.
benım de uykumda bıle vardı gece suan yıne var.vajınamdan ıcerı bıcak batıo gibi oluo ara ara.niekünee??
canım en son doktorda konuştum dedim batmalar çok.rahim büyümesinden diyorlar ama doğru mu diye ayyynen öyle dedi.büyüyor sorun yok dedi.ama herkeste farklı mıdır bilmem ama sanmam canım ya sen sor yinede istersen.balkona bahçeye çıktın paso güneşi görüp belki üşüttün yani.

canım geçmiş olsun bende kullanıyorum adı farklı bişi ama 6 gece kullanıcam cidden azaltıyor.hepimiz iyi olalım inşallahhh.

Back
X