2009 Eylül Anneleri

ben bugün çok uyuzum :1closedeyes: okuyorum ama okuduğumu anlamıyorum. tekrar başa dönüp okuyorum. sabahtan beri böle

özgecim aklına muhakkak bişey takılmıştır. bazen banada olur öyle.
hoşcakal gülaycım.
ben seni haberdar ederim.
kusura bakmayın ya sizi cok ugraştırdım

benim kız dün gece 11 den beri uyuyo nerdeyse.
sabah 7 de kalktı emdi uyudu tekrar 12 de uyandı yıkadım emdi 2 gibi tekrar uydu ve hala uyuyoo :)
maşlllah deyim
hep kendi nazarım degiyo :)

maşallah kuzuna yaaa.Keşke benimkinin de ilgisini çekmese.bua arada bugün dra gittik kilomuz 50 boyumuz 75 persentil çıktı.Kusması da yemek seçtiği içinmiş.Sıpa şimdiden başlamış tatları ayırt etmeye.

kızlar bende arada gelip gidiyorum malumm misafirler ve canım kızım ir dakika durmuyor ...kusura bakmayın...bu arada geçen reçete verilmişti rezene anason ısırgan otu ıhlamur ve kimyon zaten sütüm stresten azalmıştı dahada azalttı bilginize...

Çok sağol canım doktor masum üfürüm bu gerek yok çocuk kardiyoloğuna gitmenize dedi ama işte biz fazlasıyla pimpirikli bir ebeveyn olduğumuz için yinede götürüp göstericez inşallah söylediğin gibidir bizdede sorun çıkmaz o söylediğin belirtilere hiç dikkat etmedim ama öyle birşey olsa mutlaka dikkatimizi çekerdi diye düşünüyorum akşam bakarım artık:))

Çok sağol canımcım. Evet tatlım yaa gerçekten çok zor oldu ama bugünleride gördük canım tartıdan tartıya fark ediyor maalesef en son sağlık ocağı kontrolünde 6900'dü kıyafetli. Dünkü kontrolde 6780'di yanlış hatırlamıyorsam kıyafetsiz. Ama dediğim gibi tek bir tartıda çekilmedikten sonra tam olarak ne kadar kilo aldığını ve tam olarak kaç kilo olduğunu kestirmek mümkün değil sen iyi yapmışsın bence tartı almakla. Güle güle kullanın. Bizimkininde saçlar aynı canım yeni yeni uzuyor şöyle bir uzasada çeşit çeşit tokalar taksak:))) Bu saatten sonra artık değişeceğini sanmıyorum ama dediğin gibi 1 yaşına kadar netleşmez diyorlar.

mehtap eşler iş dolayısı ile yurt dışı yapamıyor ya biz bebeklerle çıkalım rusya ya gidelim istermisin...-tatlicadiarzu-

mehtap eşler iş dolayısı ile yurt dışı yapamıyor ya biz bebeklerle çıkalım rusya ya gidelim istermisin...-tatlicadiarzu-

kız aslında kız kardeşimin kocası martta gidelim rusyaya diyo..semineri varmış işyerinden dolayı ve yanındada misafir götürme hakkı varmış ama bizimkisi malum yurtdışı yapamıyor bende o olmadan gitmem.lmaz:

Offf çok kararsız kaldım yaa şu balık yağı konusunda. Vermicem herhalde ama hamilelikte içseymişim keşke benim hamilelikte bu kadar yararlı olduğundan hiç habarım yoktu((

canı Maşallah kuzuna sırf anne sütü alıyor kilosu iyi boyu kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…