iyiyim şekercim oğluş çok huysuz dişlerden çekiyoruz ama görünürde de bişi yok. rüzgarımız nasıl eşinden haber var mı?
walla bekleriz canım istanbula başımızın üstünde yeriniz var.
bak sen küçük adama yaaaa. bizimki arada gözü kayıyor tvye çok ilgilenmeyip çeviriyor hemen. ama hep onla konuşcan tabi o ayrı.
dilekcim geçmiş olsun üfürüm olayı bizde de çıkmıştı doğumda.Tıp fakültesinde kontrole gittik masum üfürüm dediler delik falan yokmuş yani.Biçok çocukta olabiliyormuş.Bana ağlarken ya da mama yerken ağız çevresi morarıyor mu diye sormuşlardı.Kalpte problem varsa böyle bi belirti gösteriyormuş.İnşallah seninkinde de sorun yoktur şüphesi bile kötü
dilekcim tekrardan geçmiş olsun canım. sana da maşallah gerçekten ek gıdasız defneyi anne sütüyle bu aşamaya getirdin. defne de çok sağlıklı maşallah. canım kaç kilo oldu defne....
bizim keltoşun da saçları yeni uzamaya başladı dilekcim.... gerçekten siması falan değişti, hala yeşil yeşil boncuk gözleri var kızımın, umarım göz rengi değişmez. tabi bir yaşına kadar yolu var bu işin...
bence de izletmez canım, sonuçta senin de hassas olduğunu biliyo göze alamaz.
Rus pasaportun varsa yardım edeyim Mehtapçım. Türklere Meryem bakıyor
mehtap eşler iş dolayısı ile yurt dışı yapamıyor ya biz bebeklerle çıkalım rusya ya gidelim istermisin...-tatlicadiarzu-
Çok sağol canımcım. Evet tatlım yaa gerçekten çok zor oldu ama bugünleride gördük canım tartıdan tartıya fark ediyor maalesef en son sağlık ocağı kontrolünde 6900'dü kıyafetli. Dünkü kontrolde 6780'di yanlış hatırlamıyorsam kıyafetsiz. Ama dediğim gibi tek bir tartıda çekilmedikten sonra tam olarak ne kadar kilo aldığını ve tam olarak kaç kilo olduğunu kestirmek mümkün değil sen iyi yapmışsın bence tartı almakla. Güle güle kullanın. Bizimkininde saçlar aynı canım yeni yeni uzuyor şöyle bir uzasada çeşit çeşit tokalar taksak:))) Bu saatten sonra artık değişeceğini sanmıyorum ama dediğin gibi 1 yaşına kadar netleşmez diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?