2009 Eylül Anneleri

yardım edem mehtap. clup voyage sorgun gecen sene gittik biz çok memnun kaldık. 3 sene ustuste gittik ondan bu sene düşünmüyorum. ama bebekli gidilebilecek bir yer.

özgem ne varsa kafanda at bakem bacım hemen hemennnn...
hilalcim persentil ne tatlım? cahilim ben cahilllll....
hüsniye maşallah kuzuya tatlım...

valla eşler olmadan da tadı pek çıkmıyor dimi:)ama arada kafa dinlemek lazım şöyle tropikal bir ada mercan kayaları ile dolu denizde dalmak ve bol bol güneş...mmm enfes olurdu

ben sorcaktım o persentiki :)
mersi baharım ama iyi bebek lafının üstüne uyanırmış uyandı zilli :))
bişiler yedircem

Canım 66cm'di en son sağlık ocağında dün ise 66,8cm çıktı.
canım benim maşallah bebişine sakın balık yağı kullanma şimdi ama sen al sütünden omega3 alıyor zaten beyin gelişimi için gerekli canım ben balık yediğim zamanlar kullanmıyorum balık yağını haftada 3 gün al...hamileykende bol bol balık yedim zaten ne oluyorsa zaten hamileyken oluyor valla şimdiki aklım olsa neler yemezdim kiboshayallersmile

Tamam canım bencede öyle yapayım beb içeyim o balık yağını o benden alsın.Ben hamileliğimde her hafta 1 kez balık yedim. Onun dışında yediğim cevizinde haddi hesabı yok. Niye verme dedin balık yağı anlat bakem bi.

özgem ne varsa kafanda at bakem bacım hemen hemennnn...
hilalcim persentil ne tatlım? cahilim ben cahilllll....
hüsniye maşallah kuzuya tatlım...

canım persentil aynı aydaki 100 çocuktan kaçını geride bırakabildiği anlamına geliyor.Benimki 7500 olmuş 750 gr almış 50 persentil yani 50 tane 5,5 aylık bebeği geçiyor.Boyu 68,5 75 persentilde 75 bebeği geçiyor.Boyumuz uzun kilomuz da ortalamada yani bizim.Anne 172 baba180 olunca velet de uzun olacak gibi görünüyor.Drda 8 aylık bi bebek vardı sanırm o da biraz kısaydı bizimki ondan büyük görünüyordu.

anladım canım saol açıklaman için. maşallah oğluşa bu arada.... gocuman olmuş

dilek ben hala içiyom balık yağı.. hamileyken balık yiyemedim tiksindim ama balık yağı kullandım.. hala da devam ediyom.. bende yaşından sonra diye biliyom bebekler için balık yağını ama onuda sorayım dr bakalım ona ene diyecek..
hilal maşallah oğluşuna.. gürbüz olcak bizim oğluşlar valla

herkese selam fıstıklar Elayı uyuttum diycektim şimdi yine uyandı kafayı yicem ben 45 dk fazla uyumuyoo yada uyursada kucakta uyuyor yahu

sağol canım yeter ki sağlıklı olsunlar ama tabi gönül ister ki uzun olsun kilosu normal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…