2009 Eylül Anneleri

Şöyle birşey buldum doktorda zaten doğum kilosunun üstünde durdu dün sigara mı içiyorsun falan dedi bende yok hiç içmedim dedim yani şimdi anlıyorum balık yağını verme sebebi düşük doğum ağırlığından dolayı...

Düşük kilolu doğan bebeklerde temel yağ asitlerinin eksik olduğu ve bununda bebeklerde zeka seviyesini olumsuz bir şekilde etkilediğine dair de araştırmalar bulunmaktadır.

aşılarımız yapıldı.evde cok daha rahat oldu ıyı kı esım bunu dusunmuş.cunku 3 aşı bacaktan bırı agızdan.ılkınden sonra cok agladı ve dıgerlerını yapmak daha zordu.allahtan evde olunca bı sekılde oyuncaklarıyla tv yle buzdolabındakılerle falan avuttuk.sımdı sıra ates cıkarmamakta.ıonlar gelmeden calpol verdım ama umarım ates yapmaz da bunu da bolelıkle atlatmıs oluruz.

Evet Defne 2560gram doğdu miadında doğan bebek eğer 2500^'ün altında ise düşük doğum ağırlıklı bebek kategorisine giriyor ama Defne miadında dolmadı sonuçta planlı sezeryan oldu bu nedenle 40. haftamızın dolmasını yada onun gelmesini beklemeden biz alınmasını istedik 38. haftada. Bence düşük ağırlıklı bebek kategorisine girmememli diye düşünüyorum.

Kızlarrr ya canım Çok sıkkın

beren ın sabah gÖzÜ sabah kÜÇÜlmÜŞ gıbıydı uykudandır dedım ÖĞle uykusundan da kalkınca hala aynıydı doktoru aradım Çapaklanma kızarıklık kaŞınma vs yok dıyınce acıl gÖz doktoruna gıdın dedın e bu saatte hangı gÖz doktorunu bulayım ılerlerse acıl e gıderız dedım gÖz hastanesınde arkadŞımı aradım gÖzkapaĞı ŞıŞmıŞtır panıklık bı durum yok dedı yarın gel dedı Şımdı bıraz normale dÖndÜ gıbı Çok canım sıkıldı yaaa

bugün ne çok konuşmuşsunuz yaa hiç gözüm kesmiyor geçmişi okumayı biri özet geçse çooook memnun olurumm...
kızlar haftaya eşimin semineri var ayvalığa gidicek 1 hafta yok ben henüz napıcağım bilemiyorumm
anneme mi gisem abimleremii ablamamıı ... aslında evde kalmak istiyorum ama eşim istemiyor yalnız kalmayınn diyoo biride bana gelsin istemiyomm kimseyi çekememm yaa... dedimm sakın annene falan deme şimdi gelirr falan uğraşamam onlaa.... offfff ....

slmm kızlarr hakkaten ya ne çok kaynatmıssınızz yarım yamalak okudum vallaaa misafirim vardı pek giremedim... nihalcim geçmiş olsunn neki acabaa?? ayşecimm bence herkesde kal bi ona git bi öburunee hehee

benimkide geçen çizmiş göz kapağını onu kaşımış baya kızarmıştı bende korktum ama geçti allahtan..inşllh ciddi bişey değildir

nihal geçmiş olsun önemli bişi degildir inşallah
fatoş hoşgeldin
ayşe sende boşver gııı napacan birilerini..dur evde iştee..biz napıyoz
yaban ellerde...tek başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…