2009 Eylül Anneleri

kızlar seda sayan boşanmış oğulcuklarımıza dikkat edelim belli olmaz çıtır severler zemuszemus

selam gacilar

elacim eymenin asilari hayirli olsun insallah atesi cikmaz
6. ayda 3 asimi var yaw yandik yine yaniiii
nihalcim bencede kasimistir ondan olmustur
ali de kasidiginda kizariyor bazende hem altinda hem ustunde sivilce cikiyor gozunun
kendi kendine geciyor sonra

dilekcim bende hala gunde 1 adet kalsiyum hapi 1 adet elevit 2 adette balik yagi tableti iciyorum
hamilelikte baslamistim hic birakmadim
balik yedigim gunlerde bile aliyorum balik yagini

aysecim ohhh git annene misler gibi kal
ben dun annemdeydim oh kahvalti yemek cay kahve hepsi onume geldi
kilimi kipirdatmadim
haftada bir gidiyorum iyi geliyor aliylede onlar ilgileniyor ben sadece dedikodu yapip yemek yiyorummm

nihal geçmiş olsun önemli bişi degildir inşallah
fatoş hoşgeldin
ayşe sende boşver gııı napacan birilerini..dur evde iştee..biz napıyoz
yaban ellerde...tek başımıza..
aslında öyle istiyorum ama işte eşim razı değil yalnız kalmamıza...
selam gacilar

aysecim ohhh git annene misler gibi kal
ben dun annemdeydim oh kahvalti yemek cay kahve hepsi onume geldi
kilimi kipirdatmadim
haftada bir gidiyorum iyi geliyor aliylede onlar ilgileniyor ben sadece dedikodu yapip yemek yiyorummm

ohhh iyi yapmışsın çok iyi diyorsun sanırım öyle olacakk....
ben anneme gidince pek oturamıyom genel temizlik yapıyoz....sen ballısın....ohhh..

kızlar nabersiniz ben bugun ancak gelebildim temizlik vardı anca bitti yerleştik geldim...
ee ne var ne yok bakalım varmı bugunu özetlicek bi babayiğitt :)))

kızlar bişey sorucam arada bebişim tıkanıyormuş gibi yapıyor günde bir kez yada ıkı kez sanki nefes alırken zorlanıyor ve ağzıyla alıyor ses çıkartarak zorla nefes alıyormuş gii bu durumla karşılaşan varmı?yarın dr a gidicez çok korktum

kızlar YARDIM ((
pazartesi işe başlıycam ve sütümü sağmaya çalışıyorum ama sağılmıyor. manuel pompa aldım lansinoh un ama olmadı bu sefer elektrikli medela nın aldım gene çıkmıyo sütüm ufaklık emince geliyo ama sağmaya çalışınca gelmiyo 20 cc ancak çıkıyo2 göğüsten napıcammmm yardım edin lütfen eskiden şakır şakır akan sütüm yokkkk sağılmıyo acil yardımm kaç gün kaldı ki ne yapmam lazım ek besinlere de geçmedik zatennnn ( ağlamak istiyorum

Canım neden ağlıyorsun dur bi.
Öncelikle bebek emdikten sonra sağ hiç gelmese bile sağ damla damla gelsin sen sağmaya devam et beyine msj gitsin süt istiyorum diye önemli olan süt gelmesede illaki bi zaman sonra geliyor.Bomboş olsa bile çek. bu 10dk sürebilir daha fazlada o zaman sütün çoğalır ve bir günde olmaz 3,4 gün beklemen gerek yani bir kaç gün mama süt idare ediceksin iş yerinde sağmaya devam et çoğalır:teselli:.

amanın kızlar seda sayan 6. kocayıda boşamışş 7. de bulur yakında... ama onun adına üzülüyorum çünki çok iyi biri umarım bidaha iyi biryie evlenir mutlu olur...
mehmet ali erbilde boşanıyormuş kızlar...

amaaan bana göre seda sübyancı mehmetalide sapık...şukadar kadınla yattım bilmem naaptım diye anşatana bizde bişiy derler amaaa neyse.....

kızın kulagına kulaklıgı taktım ninni dinliyor :))
çok şaşkın ne oldugunu anlamaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…