selamlar kızlar öncelikle rabbim meleklerinize ve sizlere uzun ömürler versin
bende 2010 eylül annesi olavağım inşallah biz 12+3üz usgde 13+3üz ancak az önce bişi fark ettim karnım sert bu normalmi?endişeelendim eşim yanımda diil kimseyide telaşlandırmak istemiom
canım meleğini inşallah sağ sağlim kucağına alırsın..aslında her hamilelik farklıdır..ben kızıma hamileyken karnım çıkmaya başladığından itibaren doğuma kadar karnım hep sertti ve nur topu gibi sağlıklı bir kızım oldu..telaşlanma canım belki yediğinden dolayıda olmuştur..
gunun ılk gunydını bnden
aşılar bol bol aglama yptı bızde.sarılıp sarılıp agladı tum gece.coook zor daldı uykuya. saat bası olctum atesını 2ye kdr.ve aşıların yptıgı ates gece saat 2 gıbı kndını gstermeye basladı..ve hemn yukseldi.en cok 38.9 oldu.ılacı tkrar 4te verıcktım.hemen sydum.o saate kdr surekli kasıklarına alnına koltuk altına ve avuc ıclerıne ıslak bez koydum.4te tekrar ılacı verdım.sımdı 37.5 e dustu.gydırıp ytrdım uyudu.umarım bu kadarla atlatmısızdır.hala nobetteyim..
gunun ılk gunydını bnden
aşılar bol bol aglama yptı bızde.sarılıp sarılıp agladı tum gece.coook zor daldı uykuya. saat bası olctum atesını 2ye kdr.ve aşıların yptıgı ates gece saat 2 gıbı kndını gstermeye basladı..ve hemn yukseldi.en cok 38.9 oldu.ılacı tkrar 4te verıcktım.hemen sydum.o saate kdr surekli kasıklarına alnına koltuk altına ve avuc ıclerıne ıslak bez koydum.4te tekrar ılacı verdım.sımdı 37.5 e dustu.gydırıp ytrdım uyudu.umarım bu kadarla atlatmısızdır.hala nobetteyim..
bugün ne çok konuşmuşsunuz yaa hiç gözüm kesmiyor geçmişi okumayı biri özet geçse çooook memnun olurumm...
kızlar haftaya eşimin semineri var ayvalığa gidicek 1 hafta yok ben henüz napıcağım bilemiyorumm
anneme mi gisem abimleremii ablamamıı ... aslında evde kalmak istiyorum ama eşim istemiyor yalnız kalmayınn diyoo biride bana gelsin istemiyomm kimseyi çekememm yaa... dedimm sakın annene falan deme şimdi gelirr falan uğraşamam onlaa.... offfff ....
selam gacilar
elacim eymenin asilari hayirli olsun insallah atesi cikmaz
6. ayda 3 asimi var yaw yandik yine yaniiii
nihalcim bencede kasimistir ondan olmustur
ali de kasidiginda kizariyor bazende hem altinda hem ustunde sivilce cikiyor gozunun
kendi kendine geciyor sonra
dilekcim bende hala gunde 1 adet kalsiyum hapi 1 adet elevit 2 adette balik yagi tableti iciyorum
hamilelikte baslamistim hic birakmadim
balik yedigim gunlerde bile aliyorum balik yagini
aysecim ohhh git annene misler gibi kal
ben dun annemdeydim oh kahvalti yemek cay kahve hepsi onume geldi
kilimi kipirdatmadim
haftada bir gidiyorum iyi geliyor aliylede onlar ilgileniyor ben sadece dedikodu yapip yemek yiyorummm
gunun ılk gunydını bnden
Günaydın hanımlar :)
Elacım geçmiş olsun canım , inşallah bugün ateş falan yapmaz bir daha anne olmak gerçekten zormuş .
Günaydın Dilek , ben de akşamları kendi evime gideceğim saati özlemle çekiyorum , gidince oh bir yayılıyorum oğlumla yatağın üstüne çok özlüyorum hem oğlumu hem evimin rahatlığını .
herkese günaydın..
inanılmaz uykusuz ve sinirliyimdün eve 3 öğün için 280 cc süt ve corba bırakmıstım. çorbayı duzgun ıcmeyınce kaynanama buzluktakı sütlerden 1 tane ındırıp vermesını söyledim yok yok gerek yok dedı. gerekırse ver dedım. neyse verılmemiş o. akşam ben gittiğimde normal gün gibi besledim çocugu. gece uyuturken tracy hog kıtabını okuyorum. onda işte bebek uyumuyorsa gunduz beslenmeiştir açtır vs. yazıyor. saat 2:30 alituna uyanık. ugras ugras uyumaz. emzırdım içti bitirdi memeyi. ama uyumuyor kitap aklıma geldı kalktım 2 ölcek mama yaptım içti ve uyudu. tabi saat 5 olmustu bile sırf kendı dedıği oldu dıye kadının uykusuz işbaşı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?