2009 Eylül Anneleri

selamlar kızlar öncelikle rabbim meleklerinize ve sizlere uzun ömürler versin
bende 2010 eylül annesi olavağım inşallah biz 12+3üz usgde 13+3üz ancak az önce bişi fark ettim karnım sert bu normalmi?endişeelendim eşim yanımda diil kimseyide telaşlandırmak istemiom

canım meleğini inşallah sağ sağlim kucağına alırsın..aslında her hamilelik farklıdır..ben kızıma hamileyken karnım çıkmaya başladığından itibaren doğuma kadar karnım hep sertti ve nur topu gibi sağlıklı bir kızım oldu..telaşlanma canım belki yediğinden dolayıda olmuştur..

saol cnm inanmazsın belki ama uzanınca normalleşti sanki

gunun ılk gunydını bnden

aşılar bol bol aglama yptı bızde.sarılıp sarılıp agladı tum gece.coook zor daldı uykuya. saat bası olctum atesını 2ye kdr.ve aşıların yptıgı ates gece saat 2 gıbı kndını gstermeye basladı..ve hemn yukseldi.en cok 38.9 oldu.ılacı tkrar 4te verıcktım.hemen sydum.o saate kdr surekli kasıklarına alnına koltuk altına ve avuc ıclerıne ıslak bez koydum.4te tekrar ılacı verdım.sımdı 37.5 e dustu.gydırıp ytrdım uyudu.umarım bu kadarla atlatmısızdır.hala nobetteyim..

gunqydın cook gecmış olsun kuzuya sanada sabır versın Allah tam nöbet olmuş seninki hemen düşerde çıkmaz atesi bıdaha ınsallah
ne asısıydı bu bu kadar uzdu sızı

elacim gecmis olsun canim
oy oy kiyamam demek ateslendi kuzucugun
ama dusmus artik cikmaz merak etme
ah ah annelik bol bisey iste atesi var mi yok mu cikar mi diye butun gece nobet tuttun demek sana da kiyamam
madem simdi uyuyor sende hemen git yat guzel anne

biz asi oldugumuzda doktor aksam 6 da bi cay kasigi kalpol ver sonra 6 saatte 1 2 kez daha ver diyor oyle yaptim siomdiye kadar hic atesi cikmadi
bu asilar farkli mi ki acaba

saolun kızlar

dıgerlerınde bızım de ates olmamıstı.hatta hemsıre bayan oncekı ay asılarında olmadıysa ates bunda da pek olmz demıstı ama demk kı olabıkomusası olmadan vermıstım calpol.4 saat arayla yıne verdım ama cıktı yıne ateşi.4 ası bırden olunca ole oluo demek ki.ama ası ıgnlerı de daha buyuktu bu ay ıyı kı nobetteydım ya uyusaydım 38.9.oldu ıslak bez koymama ragmen.neyse bn uykusuz kalmaya razıyım yetye kı bı daha yukselmesın

Son düzenleme:

ela çook geçmiş olsun eymene ve de sana
biraz zor oluyo anlaşılan bu 6. ay aşıları
ama atlatmışsınız neyseki
inşallah ateşi de bu kadarla atlatırsınız
bi daha da yükselmez minnoşun ateşi inşallah :Saruboceq:

Haftaya benimki geliyor seninki mi gidiyor.. Ben evimdeyim annemler bende ama hiç rahat değilim en iyisi tek başına kalmak ama onu da ben yapamam korkudan bugüne kadar bir kez bile yalnız kalmadım ki...

Günaydın Ebrucum ne iyi yapıyorsun ben hiç hamileliğimde de lohusalığımda da vitamin kullanmadım. Doktorum vermemişti geçen elevite başladım geceleri bazen aklıma gelirse içiyorum...

Elacım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona..İnşallah tekrar yükselmez zaten ilk gece önemli onu da atlattınız çok şükür darısı bizim başımıza artk.

Günaydın hanımlar :)

Elacım geçmiş olsun canım , inşallah bugün ateş falan yapmaz bir daha anne olmak gerçekten zormuş .

Günaydın Dilek , ben de akşamları kendi evime gideceğim saati özlemle çekiyorum , gidince oh bir yayılıyorum oğlumla yatağın üstüne çok özlüyorum hem oğlumu hem evimin rahatlığını .

Günaydın canım , aynı şekilde bende gün bazen bitmek bilmiyor deli oluyorum hatta. Şu ara annemle babam bizde kalıyor ee geceleri onlarda sevmek istiyorlar nasıl kıskanıyorum valla sonuçta onlar gündüz istedikleri zaman gelip sevebilirler ama benim öyle bir imkanım yok((

herkese günaydın..
inanılmaz uykusuz ve sinirliyim dün eve 3 öğün için 280 cc süt ve corba bırakmıstım. çorbayı duzgun ıcmeyınce kaynanama buzluktakı sütlerden 1 tane ındırıp vermesını söyledim yok yok gerek yok dedı. gerekırse ver dedım. neyse verılmemiş o. akşam ben gittiğimde normal gün gibi besledim çocugu. gece uyuturken tracy hog kıtabını okuyorum. onda işte bebek uyumuyorsa gunduz beslenmeiştir açtır vs. yazıyor. saat 2:30 alituna uyanık. ugras ugras uyumaz. emzırdım içti bitirdi memeyi. ama uyumuyor kitap aklıma geldı kalktım 2 ölcek mama yaptım içti ve uyudu. tabi saat 5 olmustu bile sırf kendı dedıği oldu dıye kadının uykusuz işbaşı yaptım

Dilekçim al benden de o kadar , bütün gün zaten kayınvalidem de duruyor gidince alıyorum kucağıma gideceğimize yakın başlıyor kucağına alıp agucuk gugucuk yapmaya , deli oluyorum ama hemen kucağıma alıyorum .

günaydın herkese eymene çok geçmiş olsun. sanki büyükler inadına yapıyo bırakında biz sevelim dimi

Günaydın Meryemcim ,

Hayat çalışınca o kadar keyifli olmuyor değil mi , aslında uykusuzluk değil senin sinirini bozan bir türlü laf dinlemeyen anneler ...

Ben de artık kocamın başını şişirmicem , ne geliyorsa aklıma söylüyorum ne kadar dinler bilmiyorum ... Küçük bebek yastığı gördüm dün dedim anne bununla sakın yatırma , yok yatırmıyorum dedi ama bariz kafa şekli çıkmış yastıkta 5 kere dedim yatırma diye , sabah yine söyledim akşam gidince kontrol edicem 50 kere söyleyince anca anlıyorlar , ilk günler sütü vermemekte ısrar etti 50 kere söyleye söyleye artık veriyor , başta biberonla almıyor diye bahane ediyordu bende bende de almıyor kaşıkla vereceksin dedim öyle yapıyormuş artık ama inat inat bazı huyları onlarıda görmezden geliyorum artık .Yoksa iş yerimde 5 dakika duramaz hale gelirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…