Günaydın kızlar. Nabersiniz?
Ovvvvvv meryemden dumanlar çıkıyor yine. Hayırdır canım? Kaynana beslemiyormu Ali Tunayı?
yorum katıyor özgecimbuzlukta sütleri harcamaktan sakındıgıdan gece uykumuz p.ç oldu
Alla alla kafasına göre takılıyor yani. Çocuk doymuyordurki belli yani. Ne demek süte gerek yok içirmeyim.
bazen içmiyor biliyorum ama hiç çocuk o kadar az sütle doyarmı? ben corbayı içerse süt çözülmüş olmasın zıyan olmasın dıye assagıya ındırmedım oda sagolsun içmeyınce soylememe ragmen vermedı. ;Allahtan kitabı okudumda gündüz düzgün beslenmezse acından uyumayacagı aklıma geldı. yoksa ben düşünürdümki 7:30 da yoğurt verdım ustune ıkı gogsumu emdı 9:30 da muhallebısını verdım 11:00 da da 140 cc süt içti. akşam besledim bitti derdim ama değilmiş işte. kalktım devam sütü hazırladım daha içerken uyudu yavrum
Oyyy kıyamam ben ona ya. Evet gündüz beslenmesi hakikaten çok önemli. Canım sen Ali tunayı kayınvalidene bırakmadan sabah kahvaltı ettirsende öyle bıraksan. Çünkü bana kalırsa Ali tuna sütle doymuyor artık.
canım alituan gece uykusundan saat 9:30 10 gibi kalkıyor.. erken kalksa yaptırırım uykusundan da kaldırıp yaptırsam zaten yemez. sütle doyuyor aslında. yanı c.tesı pazar ben besledım ya uyudu gece. ama tabı ben bakıyorum sütü az içti hopp bişekılde telafı edıyorum. ama o sabıtlenmiş 90 cc süt varsa yeter. nasıl yeter koca cocuk en az 120 cc içmesi lazım 1 ögunde
devam sütü veriyorum canım. gecelerı yatırırken verıyorum. çünkü mümkün oldugunca gunduze süt bırakmak için yatmadan oncede sagıyorum gögsümü. devem sütü hazırlamayı beceremeybılır. üşendiğinden değil özgecim one göre o yetmiştir. ama olsaydı daha içirirdi. bugun bak 360 cc süt bıraktım çorbada var. çorbasının yanına peynırı koydum içine eklemeyı unutmazsa alituna içer çorbadan ve o sütüde bitirir kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?