Aman aman bu karılar bizi ,çat diye çatlatmazsa iyi.. arkadaşım ek gıdaya başladığında , gündüz hiç süt sağıp bırakmamış kayınvalidesine sütleri ziyan eder diye ama onun ki akşam bir gidiyorsu sabaha kadar memede , gece alıyordu yani sütünü Efe de öyle olsa ben de hiç bırakmam ben bir damlası ziyan olacak diye ödüm patlıyor .
ahh dilekcım bak yıne 400 ml diyorsun benımkı dun yavrum 280 ml içtive benımkının kaşığa ıhtıyacı yok. bazen arada tekrar gazını cıkartmak gerekıyor sonra yıne devam edıyor yavrum çok zor böyle olan bişeyı yemedıgı için uykusuz kaldı beni geç ona uyku şart
günaydın kızlar...
nasılsınız..
ben oğluma kahvaltı yaptırmıyorum..şimdi tam 5 aylık oldu..ne zaman başlamam lazım ve neler vermem lazım...sadece meyve püresi ve muhallebi veriyorum..arada gece yatarken de devam maması veriyorum 90 cc içiyor...arada anne sütü...bu kadar...
dılek 400 ml sut 10 saat ıcın normal dııl mı sadece anne sutu alıo cunku defne.mama yıyen cocouklar gıbı bır kerede 120-140 ıcmıodur dıye dusunuorum.o yuzden 2.5 saat aralıkla 100 cc ıcse yetmıo mu defneye.sabaha kadar da sabah 8e kadar da bı oakdar ıcse yeterlı zaten ayına ve kılosuna gore bence.sen az oldugunu mu dusunuosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?