2009 Eylül Anneleri

Canım açıkcası biz sarılık geçirmediğimiz için sorduğun sorular hk. yorum yapamayacağım. Çok zor günler geçirdiğiniz belli tatlım allah beterinden korusun, en kısa sürede iyileşsin inşallah meleğin.. Çok geçmiş olsun canım. Dualarım sizinle tahlillerinizin tümü temiz çıkar inş.

sido canım bizim de değerimiz 17,1 olmuştu 1 gece fototerapi gördü 14,3 e düştü. en son 1 aylık kontrolümüzde 11 e düşmüştü. doktor 15 gün sonra gelin idrar tahlili yapalım falan dedi ama biz gitmedik. sağlık ocağına sordum değer düşüyorsa sorun yok bebek huysuzlanmıyorsa emiyorsa dışkısı iyiyse zamanla atar dediler. vücudunda hafifledi sarılığı, elleri ayaklarında yok, göz akı da beyazladı canım şuan. ama ben de biriki güne kontrole götürcem.

arkadaslar verdiğiniz bilgiler için çoook teşekkür ederim.sagolun.Allah hepimizin bebişlerine saglıkla sıhhat versin.içimi rahatlattınız.tekrar tesekkurler...

sidocum cok gecmiş olsun sanada bizim sarılıgımız kısa surdugu için sana yardımcı olamayacagımmmm

canım benim bebiş cok emiyorr herdakka mememde ben ona baglıyorum daha dogrusu dogdugu gunden buyana böyleeee......kaydirigubbakcemile5

Canım dün sana öyle yazdıktan sonra araştırdımda biri şey yazmış eğer 12 saat içerisinde 6'dan fazla büyük tuvaletini yaparsa ishal olabilir. Muhtemelen dediğin gibidir canım sonuçta doğduğundan beri böyle diyorsun yani yeni bir durum değilmiş.

Ne zaman bitecek bu gaz sancıları ben evde 1 günden fazla kalamıyorum çünkü tek başıma bakamıyorum...Dinlenmediğim için sütüm olmuyor resmen kısır döngü.Bakanlara imreniyorum nasıl yetişiyorlar hem temizlik hem yemek sonra bebek.Gece benim ki hiç durmuyor kıpır kıpır aralıksız uyuyan bebekler nasıl olur inanamıyorum gazıda mı yok anacım....

canım allah kolaylık versin hepimize işimiz zor. bizim de gaz sıkıntımız hafifledi elleri ayakları çok çok oynatmaya başlayınca. bebişin hareketlendiyse kısıtlama canım sakın o şekilde daha rahat atıyor gazını.

selam kızlar.İki haftalık anne evi tatilinden sonra tekrar evimdeyim.Şu iki hafta zarfında anladım ki benim oğlana iki kişi bakmak lazım.Gerçekten dinlendim.Yemek temizlik falan hiçbişeyle ilgilenmemek ne güzelmiş.Üstüne bi de kaana bakılıyo ohhh keyif yaptım biraz.
Bakıyorum bi çoğunuzun gaz belası sona ermiş bizim tam gaz devam.Benim oğlan her gün huy değiştiriyor.Artık sadece kolumda ya da ayağımda uyuyor.Uyurken bile yanından ayrılamıyorum yapışık ikiz gibiyiz.Ama çok tatlı benim kuzum.İyice hareketlendi özellikle sabahları gülücüklere boğuyor bizi.Biz de çıldırıyoruz tabi ona bakınca.Bugün farkettim yan bırakınca sırt üstü dönmeye de başlamış.Sanırım tehlikeli dönemler yaklaştı.

Bu arada bugün sağlık ocağına gittik 3 haftada 900 gr almış 5600 gr olmuş.Mamayı günde 3 e düşürdük.Çünkü artık mama istemiyor paşam.Ben de korktum kilo alımı durur diye malum süt az.Ama halası yani hemşiremiz kilo alımı iyi mamayı daha fazla verme dedi benim de içim rahatladı.

Bu arada kızlar ben hala geceleri sırılsıklam oluyorum.Adet de olmadım acaba ondan mı?Sizlerde terleme olayı geçti mi?

ohh iyi olmuş dinlendiğin..terleme olayı yeni geçti bende sanırım ev aşırı soğuk ondan :))

bu erkek çocuklarının gaz sorunu çözülemiyor sanırım..kız bebeklerde daha hafif atlatılıyor ama napalım böyle büyüyecekler..

bu arada imzandaki resmine bayıldım benim oğlana benziyor yerim ben onu..ALLAH BÜTÜN BEBEKLERE İYİ KADER YAZSIN..İÇİNDE BİZLERİNKİNE DEopuyorumnanaktan

Amin canım.Umarım biz de gazsız bebekler kervanına katılırız bir an önce.
Ben de senin oğlanı öperim o zaman hem de gıdısından.

Canımın içinin,gazmatiğimin son haline bakın teyzeleri

Kurban olurum ben ona

Gidip biraz mıncıklıyim bari ben onu

Eklentiler

• $............ 118.webp
    10 KB · Görüntüleme: 25

Kurban olurum ben ona

ayyyyy şunun güzelliğine keyfinebak maşallahhh kuzuma yaaa çok tatlı annesi ne güzel bakmışsın den yavruşunaaa :)))

kızlar herkes nasıl bu arada...
beliz biraz göz neslesi oldu... uyuyo vızıklıyo kucak istiyo tabi arada öksürük hapşırma filand erken işallah atlatırız daha fazla ilerlemeden.. sık sık emziriyorum sıcak tutuyorum işallah işe yarar... dayanılmaz bişiy ya bebeğin hasta olması.. ne yazıkki benden geçti öff.. iki gün öncede ben hastaydım

Kurban olurum ben ona

çok tatlı canım yaaaa maaşallahhhhhhh Allah ım keyfini bozmasın bebişinin inş.

geçmiş olsun tatlım tez zamanda iileşsin prenses inş. .....bende sık sık emziriyorum sesi çatal çıkıyo paşamın ufff yaaaa zormuş bu işlerr

amin canım sana da geçmiş olsun

teşekkür ederiz teyzesi size de geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşir kızın

gamzecim çok geçmiş olsun miniğin çabucak iyileşir inşallah havalar aniden soğudu miniklerede kendimizede dikkat etmek lazım..
bu arada bebişlerden kimse fırsat bulupda topiğe uğramıyo yaaa..iyice sessiz oldu burası:1no2:

kızlar yaa bu cocugun gazını atıp bugun uyuması için acil çözümü olan varmı.. tüm enerjim bitti gece dayanacagım sanmıyorum

hilkam maşallah bebeğin çok güzel canım..

gamze bugun banyo yaparken aklıma senınde bebeğin başta ik taneydi dimi benım gibi. yaa ıkız olsaydı ne yapardım dıye düşünüyorum hep:) bakın pembe giremiyor bile. gerçi çalışmaya başlamış o.

selam kızlar, hiç bakamadım geçmişe. herkesler iyidir umarım.

emzik konusunda çok ugrasmıs biri olarak wee damaklı emzigi tavsiye ediyorum. kuzenim aldı denedi, ufaklık hemen aldı dedi. ben de denedim ve hemen aldı. nasıl mutluyum anlatamam. mutlaka deneyin bence.

BOTTİ BEBEK , Bebek rnleri ocuk Hamile Emziren Anne İhtiyaları , Kraft Chicco Nuk Nike Kids Avent Milupa Maxi Cosi Similac Mama diye bir site var. orada Humana emzirme çayı 2li pakete 1 tane de iyi geceler çayı hediye 29 tl fiyatı da. çok uygun, haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…