canım hadi gelmiş geçmiş olsun şifa olsun yavruna inş.bende tırsıyom bu aşıdan bi atlatsak inş.ya evet cnm keşke sende evde olsun bebişlerle olmak süper bi iş çıksa diom başıma sanki üstesinden gelemem gibi geliyo bana ama ne biliyim Allah kolaylık versin çalışcak arkadaşlarıma...bide grip olayı var demi yaa uffvalla ben raporla erteleyebildiğim kadar ertelemeyi düşünüyorum işe başlamayıı.. zaten gripte korkutuyobeni o yüzden canım hiç okula gitmek istemiyo.. keşke senin gibi evde olma sanşım olsaydı bende büyütene kadar çalışmak istemezdim..
ben 6 aralıkta başlıyorum. 2,3 gün gidip rapor kullancam,sonra yıllık izin falan ertelicem biraz daha.
selam kızlar aşılarımızı yaptırdık geldik.. üç tane aşı yaptılar kuzuma her yerini deldiler nasıl ağladı kıyamam.. inşallah bu geceyi rahat atlatırız.. 5 buçuk kilo olmuş kızım.. boyuda 55 cm bu ay 2 cm uzamış çok az geldi bana ama ebemiz normal dedi.. gelişimi iyiymiş..
özgecim geçmiş olsun canım, antalyada fırtına bekleniyormuş..
.
özgecim geçmiş olsun canım, antalyada fırtına bekleniyormuş..
dilekcim sen de kurtuldun aşı derdinden darısı bize artık canım....
Saol canım teşekkür ederim. Nasılsın? Rüzgar nasıl?
Dilekcim geçmiş olsun canım. Ben Rota virüsünü gelecek ay yaptırıcam. Ücretini öğrenebildinmi ne kadarmış? Birde onu eczaneden kendin alıp yaptırıcaksın dimi?
Teşekkürler canım size de çok geçmiş olsun. Canım verem aşısı ile kardeş aşıymış bu ve onunla birlikte yapılması daha iyiymiş diye okudum o nedenle biz bugün az sonra yaptırıcaz. Rotarix benim yaptıracağım aşı 142TL imiş. Evet evde kendin yapabiliyormuşsun bende yaparım aslında ama pimpirikli eşim korkuyor o nedenle eczacı bir arkadaşım var onunla birlikte yapıcaz eczanede.
Tamam canım iyi oldu öğrendiğim. Dün bana sağlık ocağındaki hemşire hemde kendi doktorumuz gelecek ayda yaptırabilirsin demişti o yüzden öteki ay yaptırıcam. İnş. ateşsiz geçirirsiniz canım bugünü.
Canım aşıların arasında en az 30 gün olmalıymış dikkat et canım. İnşallah canım dediğin gibi ateşsiz geçiririz şimdilik durumu gayet ii ama bakalım artık...
dilekçim, özgecim geçmiş olsun şifa olsun bebişlerinize aşılar inş. burasıda soğudu ama ben evde patlıyom sarıp sarmalasam bugün çıksammı diom ama ufffff kararsızım evde hep çocuğumda sıkıldı hep kucağımda olmak istiyor...çıldırcam
Saol Tülaycım. Valla bende patladım evin içinde ama bu sefer çıkarsam hasta olur diye korkuyorum o yüzden oturuyorum yine. Havada soğudu çünkü artık. Cesaret edemiyorum bende. Birde bu domuz gribi şüphesi beni baya endişelendiriyor.
Valla aynen canım kimsede gelsin istemiyorum eve. İnan eşim bile işten gelince önce yokluyorum hastamı, kırıklığı varmı diye. Allah korusun bütün gün dışarda çünkü oda. Çok şükürki çocuklarımız yine çok soğuklarda doğmadılar öylesi daha zor olurdu sanırım.sorma özge yaaaa sardılar bişi başımıza uğraşıyoz yine eve misafir kabul etmiyoz düşün gripli insan gelmesin die eşime dedim tamam gelenler geldi gelicekleri ertele....napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?