2009 Eylül Anneleri

Hilkamcım bebeğin çok tatlı maşallah çok ta şeker gülüyor tatlım benim..
Gamzecim çok geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsınız.
Çingenecim yrn size hangi aşılar vurulacak biliyor musunuz?

Aramızda 2. ay aşılarını yaptıran varsa hangi aşılar yapılıyor? Bugün ben sağlık ocağını aradım 3 aşı yapıcaz 5'li karma, verem ve pnömokok dedi bu kadar aşı fazla gelmez di mi?

slm ızlar uzun zamandır giremiyorum ben fırsat bulup nasılsınız bakalım
mervecim gelmiş hoşgelmiş şen gülücükleriyle başlıyor yine güne ve sohbetlere her mesajında en az 6 tane gülen yüz var okurken bende gülerek okuyurum tüm mesajlarını :))
maşallahh kızında çok tatlı mervecim Allah ım analı babalı büyütsün inşallahh

sendeee hoş geldinnnnn kayıpp anneeeeeeeee..... o boncuk gözlünüü biz nezaman göreceegizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sendeee hoş geldinnnnn kayıpp anneeeeeeeee..... o boncuk gözlünüü biz nezaman göreceegizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşbuldum canımmmm :)))
kayboldum demi yaaa şimdi girdim ne yazacagım sohbete nasıl girecegim bilemedim
uzun zamandır giremeyince bi tuhaf oldum :))
canımcım kızıma bi bakayım ağlıyor eşim gel emzir bişey yap diyor :)))
eger resim ekleyebilirsem eklerim albüme

selam kızlar.. size bişi danışcam 6 eylülde doğum yaptım 27 ekimde regl oldum yarın 8.gün hala bitmedi normalde 4 günden fazla olmazdım doktoru arasam mı sizde durum ne?

kimseler kalmamışşş benide uyku tutmadı oğlum şimdi uyudu...........2 gündür oğlum gündüz uyumadığı için giremiyorum herkes ii maaşallah....

bende bilmiyorum canım kaç aşı yapacaklar.. birazdan hazırlanıp çıkıyoz belli olacak bakalım.. inşallah kolaycacık atlatırr kuzularımız :sinifsinif:

Aramızda 2. ay aşılarını yaptıran varsa hangi aşılar yapılıyor? Bugün ben sağlık ocağını aradım 3 aşı yapıcaz 5'li karma, verem ve pnömokok dedi bu kadar aşı fazla gelmez di mi?

dilekçim, biz 2.ay aşımızı olduk sol omuz ve iki bacağa vuruyorlar, aşı sonrası ateş çıksada çıkmasada doktorunun önerisiyle ya şurup yada yarım fitil verirsin, bende fazla değilmi diye sormuştum ama fazla gelse yapmazdık dediler:)) aşıdan sonra oğlumun biraz ateşi oldu birde uykuya dalmakta zorlandı o kadar, defnecimde çabuk atlatır endişelenme annesi.

Son düzenleme:
kızlar yaa bu cocugun gazını atıp bugun uyuması için acil çözümü olan varmı.. tüm enerjim bitti gece dayanacagım sanmıyorum

canım, akşam banyo yaptırmayı denesen , belki iyi gelir. ben akşam yıkadığım zaman çok rahat uyuyordu umarım senin ali'nde uyur..

oyy maşallah.. ağızda gülmek için hep açık sanırım..
Canım benim oğlanın ağzı ya ağlamaktan açık ya da gülmekten.Ama güldüğü zamanlar yalnızca altı açılırken
sağol canım

Bu aylarda şeker olmayan bebek var mıdır ki.Hepsi birbirinden tatlı

selam kizlar nabersiniz
bizim burun tikanikligimiz sorunu devam ediyor
gece bi bakiyorum balon yapmis sumuguyle hem komik hem de zor yaaa
uyuyamiyor bu yuzden
serum fizyolojikte fayda etmedi napsam bilmiyorum
olmadi bugun yine doktora gotureyim diyorum

canım çok geçmiş olsun kendi sütünden sağıp burnuna damlat oda ii geliyor...inş. düzelir en kısa zamanda kıyamam ben bu bebelere yaaa benimkininde sesi çatal çıkıyo biraz fazla ağlayınca:ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun atlattınız sıra bizde bizde şu aşıları sağ salim atlatsak özellikle şu karma aşıyı çok ii olcek yaa stres yaptım vallaakafamçokkarıştı

eee kızlar işe başlıyacak arkadaşlar ne zman iş başı nasipse??? valla bi tuhaf olcek işe başlayanlar ve biz için hayat ne tuhaf herkesin çabaları yaşayışları farklı.....inş. yine burada neler hissettiklerimizi paylaşırız bende eski bi çalışan artık bi anne ve ev hanımı olarak katılıcam sohbete....benim çok tuhafıma gidiyor ama memnunum oğlumla olmaktan onun her ilk ini fark etmekten...sağlık olsunda bi şekilde zaman akıp geçiyor..........ayyy ne konulara daldım

selam kızlar aşılarımızı yaptırdık geldik.. üç tane aşı yaptılar kuzuma her yerini deldiler nasıl ağladı kıyamam.. inşallah bu geceyi rahat atlatırız.. 5 buçuk kilo olmuş kızım.. boyuda 55 cm bu ay 2 cm uzamış çok az geldi bana ama ebemiz normal dedi.. gelişimi iyiymiş..

Son düzenleme:

valla ben raporla erteleyebildiğim kadar ertelemeyi düşünüyorum işe başlamayıı.. zaten gripte korkutuyobeni o yüzden canım hiç okula gitmek istemiyo.. keşke senin gibi evde olma sanşım olsaydı bende büyütene kadar çalışmak istemezdim..

kızlar ben geldim, nasılsınız...

Rüzgar kızımız iyi sadece kakasını yapamayınca bağırıyo birazcık o kadar, uykusu da iyi maşallah....
mersindeyiz hala.
havalar sıcak sayılır, kızım güneşe doydu burada...
ankarada hava buz gibiymiş....

ebrucum bizim kızın kakası da berbat kokuyo, tüm odayı kaplıyo koku.
ben üşenip atmıyorum gece değiştirdiğim bezleri odadan.
eşim hemen bezleri alıp odadan çıkarıyo, o derece yani....

kızlar hala tık yok bizde. çok korkuyorum, normal doğumda alt tarafa çok ellendiğinden,
ben de bi korku başladı,
üff ya sanki ilk kez olacakmış gibi yani...
sezeryan bu yönden daha iyi.
birde alttaki dikişlerim tümden iyileşti ama dikiş yerlerim de sertlikler var malum...
ne biliyim tekrardan açılacakmış gibi korkuyorum....

bütün korkularım normalmiş Allahtan. biraz araştırdım.
bikez deneyelim dedik yapamadım
anne sütü veren annelerde rahim yolu çok kuru olurmuş,
benimki de öyle şuan.... okuduğum kitap da yazıyo... artık zorlucaz biraz ne yapalım he he :)
yolları aşındıra aşındıra ilerleriz he he

siz de bu durumlar nasıl...

ebru tchibo da uyku tulumu var demiştin. ama baktım yoktu. şimdi internetten baktım, gelecek haftaki ürünlerde gözüküyor uyku tulumu. 11 kasım da başlıcakmış satışı. acaba geçen ay varmıydı bitti mi...

ben 6 aralıkta başlıyorum. 2,3 gün gidip rapor kullancam,sonra yıllık izin falan ertelicem biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…