ayyyyy şunun güzelliğine keyfinebak maşallahhh kuzuma yaaa çok tatlı annesi ne güzel bakmışsın den yavruşunaaa :)))
kızlar herkes nasıl bu arada...
beliz biraz göz neslesi oldu... uyuyo vızıklıyo kucak istiyo tabi arada öksürük hapşırma filand erken işallah atlatırız daha fazla ilerlemeden.. sık sık emziriyorum sıcak tutuyorum işallah işe yarar... dayanılmaz bişiy ya bebeğin hasta olması.. ne yazıkki benden geçti öff.. iki gün öncede ben hastaydım
gamzecim çok geçmiş olsun miniğin çabucak iyileşir inşallah havalar aniden soğudu miniklerede kendimizede dikkat etmek lazım..
bu arada bebişlerden kimse fırsat bulupda topiğe uğramıyo yaaa..iyice sessiz oldu burası:1no2:
valla canım benimkide tam aksine 5,6 kez yapıyooo herdakka degişiyozzz bebeginin kilo alımı nasıl iimi?
cnm kilo alımı iyi doktor öle dedi..ama anne sütü çok az alıyo benim kız mama veriyom ondandır belki....:gitme:
slm ızlar uzun zamandır giremiyorum ben fırsat bulup nasılsınız bakalım
mervecim gelmiş hoşgelmiş şen gülücükleriyle başlıyor yine güne ve sohbetlere her mesajında en az 6 tane gülen yüz var okurken bende gülerek okuyurum tüm mesajlarını :))
maşallahh kızında çok tatlı mervecim Allah ım analı babalı büyütsün inşallahh
sendeee hoş geldinnnnn kayıpp anneeeeeeeee..... o boncuk gözlünüü biz nezaman göreceegizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hilkamcım bebeğin çok tatlı maşallah çok ta şeker gülüyor tatlım benim..
Gamzecim çok geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsınız.
Çingenecim yrn size hangi aşılar vurulacak biliyor musunuz?
Aramızda 2. ay aşılarını yaptıran varsa hangi aşılar yapılıyor? Bugün ben sağlık ocağını aradım 3 aşı yapıcaz 5'li karma, verem ve pnömokok dedi bu kadar aşı fazla gelmez di mi?
Aramızda 2. ay aşılarını yaptıran varsa hangi aşılar yapılıyor? Bugün ben sağlık ocağını aradım 3 aşı yapıcaz 5'li karma, verem ve pnömokok dedi bu kadar aşı fazla gelmez di mi?
kızlar yaa bu cocugun gazını atıp bugun uyuması için acil çözümü olan varmı.. tüm enerjim bitti gece dayanacagım sanmıyorum
Canım benim oğlanın ağzı ya ağlamaktan açık ya da gülmekten.Ama güldüğü zamanlar yalnızca altı açılırkenoyy maşallah.. ağızda gülmek için hep açık sanırım..
sağol canımhilkam maşallah bebeğin çok güzel canım..
gamze bugun banyo yaparken aklıma senınde bebeğin başta ik taneydi dimi benım gibi. yaa ıkız olsaydı ne yapardım dıye düşünüyorum hep:) bakın pembe giremiyor bile. gerçi çalışmaya başlamış o.
Hilkamcım bebeğin çok tatlı maşallah çok ta şeker gülüyor tatlım benim..
Gamzecim çok geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsınız.
Çingenecim yrn size hangi aşılar vurulacak biliyor musunuz?
selam kizlar nabersiniz
bizim burun tikanikligimiz sorunu devam ediyor
gece bi bakiyorum balon yapmis sumuguyle hem komik hem de zor yaaa
uyuyamiyor bu yuzden
serum fizyolojikte fayda etmedi napsam bilmiyorum
olmadi bugun yine doktora gotureyim diyorum
dilekçim, biz 2.ay aşımızı olduk sol omuz ve iki bacağa vuruyorlar, aşı sonrası ateş çıksada çıkmasada doktorunun önerisiyle ya şurup yada yarım fitil verirsin, bende fazla değilmi diye sormuştum ama fazla gelse yapmazdık dediler:)) aşıdan sonra oğlumun biraz ateşi oldu birde uykuya dalmakta zorlandı o kadar, defnecimde çabuk atlatır endişelenme annesi.
eee kızlar işe başlıyacak arkadaşlar ne zman iş başı nasipse??? valla bi tuhaf olcek işe başlayanlar ve biz için hayat ne tuhaf herkesin çabaları yaşayışları farklı.....inş. yine burada neler hissettiklerimizi paylaşırız bende eski bi çalışan artık bi anne ve ev hanımı olarak katılıcam sohbete....benim çok tuhafıma gidiyor ama memnunum oğlumla olmaktan onun her ilk ini fark etmekten...sağlık olsunda bi şekilde zaman akıp geçiyor..........ayyy ne konulara daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?