2009 Eylül Anneleri

canım benim teşekkür ederim insan kendini sorumlu tutuyor bu gibi durumlarda artık başlıycam zaten kötü bişey deil de ne bileyim hüzünlendim işte...
Tatlım bence sadece süt verme artık. İstersen önce mama vermeyi dene 10 gün felan.
mecburen artık öyle yapıcam hadi hayırlısı olsun 5 aya kadar sırf anne sütü verdim ya tüm baskılara rağmen boshayallersmileoda bişey sayılır

Annemi kola tattırırken gördüm yine birşey demedim diyorsun ilerde sindirim sistemiyle ilgili yaşabileceği sıkıntılardan hiç mi korkmuyorsun korkmuyorsan ne diyeyim ki evet hepimiz anneyiz ama anneliğin hakkını ne kadar verdiğimizi de allah biliyor. Sen akşam uyumamışsın ne olmuş ki çalışmayan için bende 3 ay evdeyken Defne geceleri uyumadığı çok zaman oldu ertesi gün yatınca hemen uyurdum evde olmak işte böyle birşey.

akidem helal olsun sana ya onca insandan bu kadar laf işittin hala doğruları söylediğini savunuyosun.... o zaman doğrularını seni doğru sayan insanlarla paylaş, burada bizle değil.....

valla dayanamadım ya....

teşekkür ederiz teyzeleri hepsi birbirinden güzel maşallah ters bir zamanda ekledim galiba

Baharcım bence senin üstüne alınman biraz yersiz olmadımı..
Ben hiç hatırlamıyorum ki nenen hakkında ileri geri konuş aman çok sinirlendim şöyleydi böyleydi.
Ben bir şeyi hatırltamak istedim Bunlar bizim annelerimizBen doğruyu söyledim Doğruyu söylemek suçmu...

filiz Maşallah bebişine çok tatlı ...yerim ben onun yanaklarını...bende ekliycemde bilg eklemiyor error verip duruyor dur tekrar deniyim

bak daha ufacıksın sana pek bişey demek istemıyorum. ama ben kayınvalıdeme asla kırarak bişeyler söylemedim. ben 30 yaşındayım kiminle nasıl konusulur bilirim senın gibi hariçten gazel okumam. boş boş laflar ediyorsun. senı takdir ettim yarın bir annen çocuguna daha zararlı bişey tattırdıgında da gık deme..

elacım keşke ben de senin gibi alttan alabilseydim ama bardak taşıyor bazen canım. ben de meleğimi 2 aylıkken bırakıp çalışmaya başladım malesef. o zaman da bu arkadaş ahkam kesiyordu ihtiyacı olmayan çalışmasın diye.... evladımdan ayrıyken aklım ordayken kimsenin ahkamını çekemicem malesef.

babanemin yaptığı bir yanlışa üzülüp burda konuşursam birgün ileri geri konuşmuş olmam. 2.si babanem de hata yapıyor ve ben de söylüyorum kimi zaman. o da benimkileri söylüyor biz körü körüne kabullenerek büyütülmedik şükür ve oğlum da öyle büyümicek. ben mükemmel değilim ki elbette hatam olcak oğlum da beni uyaracak...

Allah aşkına sen inanıyor musun kola vermesine müsade ettiğime ??
Yani annelerimizi tersleyelim kıralım bumudur doğru...

topik yine karışmışşşşşşşşşşş poffffffff sempatiksalakcinni kızlarr madem herkes düşüncesini söylemekte serbestse şengülde serbestt deilmiii??? herkesin annesi farklı ben gözümü yumar bırakırım ötekiinin gözü arkada kalır buda normall şengül canım belki calısmadıgımız içinn anlayamıyoruz dun mesela misafirim var diye kayınvaldem 1 saat aldı oglumuu cokta güzel bakar ama kurtlandımm aklımda binbir tilkiii..... LUTFEN KIZLARRR TARTISMAYINN AYRICA TOPıK TAPULU MALIMIZ DEıLKıııııı KıMSEYı KOVAMAYIZZ SAKıN OLUNN

yarın bende babaanne oldugumda gelinim bana anne çocugun sütü buzlukta cıkar ver derse bende vermezsem bana ne derse yerden göge kadar haklıdır. ben sırf bu yuzden 3 saatlık uykuyla calısıyorum. sende uykusuzmussun çokda önemliydi uyut bebegını yat uyu sende. senden iş bekleyen patronunmu var yada bir zorunlulugunmu?

bende bılırım eşime gitsinler demeyi ama onlarıda düşünüyorum maddi açıdan sıkıtıdalar benım evımde masraf ettirmiyorum onları. yani senın düşündüğün gibi onlar bana iyilik yapıyor ben sadece azarlayıp duran biri değilim.

kızlar sabiha paktuna keskinin anne iş'te kitabını aldım çalışan anneler için çok güzel beni baya bir rahatlattı kafamdaki soruların cevabını buldum

Bende sallamıyorum arkadaşım ( AKİDEM ) dediğini kusura bakma,biz kimseye gel zorla sen bak demedik kendileri söylediler o zmaan işi hakkıyla yapsınlar ... ninem zamanında yaşamıyoruz çağa ayak uydurabilirler zaten kimse kimseyi azarlamıyor , sadece herkezin hassas olduğu konular var biraz onlara dikkat edilmeli ... Örneğin ben bir bakıcıya verdiğim parayı neredeyse onlara harcıyorum , sürekli minnet duymak zorundayım bir de üstüne , evinde bir köpek var ve torunum geliyor diye asla hayatından bir değişiklik yapmadı bunun dışında evde herkez sigara içiyor kendi hamileyken ve 3 çocuğunu emzirirken içmiş , bakma dersem ölene kadar küsecek bu kadar şeye rağmen ben sadece süt içir besle diyorsam öpsün beni başına koysun ... sen de uykunu almadıysan git uyu sinirini yatakta çıkart ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…