canım benim teşekkür ederim insan kendini sorumlu tutuyor bu gibi durumlarda artık başlıycam zaten kötü bişey deil de ne bileyim hüzünlendim işte...Gözünüzaydın canım merak etme ek gıdalara geçersiniz eskisi gibi kilo almaya başlar kuzun hiç endişelenme.
Tatlım kızacak birşey yok ki bunda kimseyi birşeyleri yapmaya zorlamıyoruz ne annemi zorluyorum ne kayınvalidemi bakmak istemeyen bakmaz önemli olan benim bebeğimin en iyi şekilde büyütülmesi birileri aman kırılmasın diye bebeğimin gelişimi konusunda riske giremem. Bakıcı tutamayacak kadar maddi açıdan problemimizde yok eve kamerayı döşerim veririm bakıcıya parayı istediğim gibi bakıtırım. Ama annem ve kayınvalidem kendileri istemiyor bakıcıya vermemi olmaz diyor ikiside o zaman ben nasıl istiyorsam öyle bakacaklar bunu kabul etmek o kadar zor olmamalı.
mecburen artık öyle yapıcam hadi hayırlısı olsun 5 aya kadar sırf anne sütü verdim ya tüm baskılara rağmen boshayallersmileoda bişey sayılırTatlım bence sadece süt verme artık. İstersen önce mama vermeyi dene 10 gün felan.
Anneye öff bile denmez hele ki çocuğuma bakıyorsa gıg bile çıkarılmaz.Annemin gelip ben bakarım demesi bile onu tersleyebileceğim istediğimi söyleyebileceğim anlamına gelmez.
Tabikide rahatsız oldum sence doğrumu...Sende annesin..Söyle eşine ben istemiyorum bakıcı tutucam diye.Ya ben annemi çocuğa kola tattırırken gördüm siz kıymet bilmiyorsunuz..Hem istediğimi okurum istediğim yorumuda yaparım tabi doğrular söylenince işinine gelmedi ya neyse arkadaşım senin gibi bende tüm gece uykusuzdum..Hadi allaha emanet ol.
.
Baharcım bence senin üstüne alınman biraz yersiz olmadımı..arkadaşım neden sürekli ders verme bişeyleri çat diye söyleme akıl verme modundasın anlamadım. inan burda kimse kimseye akıl vermek ya da akıl almak için bulunmuyor. günahımızla sevabımızla hepimiz burda bişeyleri paylaşıyoruz. kimse kimseyi körü körüne desteklemiyor tabi ki yanlışlarımızı söylüyoruz ama güzellikle, kırmadan yapmaya çalışıyoruz.belki de bu nedenle bu kadar iyi dostluklar kurduk. lütfen yazılarında biraz daha dikkat.... ANLAYIŞ BİRAZ.....
fılız benzıyo benzıo dedın gercekten de benzıo benım sarı kabagıma kagan da :)masallah kuzuna
Anneye öff bile denmez hele ki çocuğuma bakıyorsa gıg bile çıkarılmaz.Annemin gelip ben bakarım demesi bile onu tersleyebileceğim istediğimi söyleyebileceğim anlamına gelmez.
Tabikide rahatsız oldum sence doğrumu...Sende annesin..Söyle eşine ben istemiyorum bakıcı tutucam diye.Ya ben annemi çocuğa kola tattırırken gördüm siz kıymet bilmiyorsunuz..Hem istediğimi okurum istediğim yorumuda yaparım tabi doğrular söylenince işinine gelmedi ya neyse arkadaşım senin gibi bende tüm gece uykusuzdum..Hadi allaha emanet ol.
.
filiz Maşallah bebişine çok tatlı ...yerim ben onun yanaklarını...bende ekliycemde bilg eklemiyor error verip duruyor dur tekrar deniyim
Baharcım bence senin üstüne alınman biraz yersiz olmadımı..
Ben hiç hatırlamıyorum ki nenen hakkında ileri geri konuş aman çok sinirlendim şöyleydi böyleydi.
Ben bir şeyi hatırltamak istedim Bunlar bizim annelerimizBen doğruyu söyledim Doğruyu söylemek suçmu...
Annemi kola tattırırken gördüm yine birşey demedim diyorsun ilerde sindirim sistemiyle ilgili yaşabileceği sıkıntılardan hiç mi korkmuyorsun korkmuyorsan ne diyeyim ki evet hepimiz anneyiz ama anneliğin hakkını ne kadar verdiğimizi de allah biliyor. Sen akşam uyumamışsın ne olmuş ki çalışmayan için bende 3 ay evdeyken Defne geceleri uyumadığı çok zaman oldu ertesi gün yatınca hemen uyurdum evde olmak işte böyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?