Ben evdeyken bir kaç kere izlemiştim , çok mantıklı bir kadın ( doktordan öte ) kitabı olduğunu bilmiyordum , en kısa zamanda temin ederim .
kızlarr ya oglumm kabızz yapıyor ama cokk sertt ve cook ıkınıyor yapmak için keçi poku gibi yapıyoo yaa neyapmalıyımmm?????
Ne kadar kötü bir şey demişim bahrcım değil mi ihtiyacı yoksa bir anne kendi baksın demişim Gerçekten buna alındınmı.
Vallahi üzüldüm.....
uww meryem gel sene eccük masaj yapam da rahatla.bi kahve cekın meryeme:)ee sacını ne zaman boyatıyosun canım ne renge:bbo:
ben kızımın resmini ekliyemedim bir türlü köşeye koydumDD
filizcim oğluşuna kızmı arıyosunopuyorumnanaktanyerim ben onu
kızlar benim kızım 1 haftadır battaniyesini yalayarak uyuyor , o yaladıkça ben ağlıyorum.... memei ağzına verdiğimde kendini yerden yere atıyro, bunu burada yazmak istemezdim, ama sinirlerim o kadar bozuk ki....yani memei iyice unutmuş, battaniyesi öyle bir emiyor ki, ağzından alınca deli gibi ağlıyor.... benim zaten sinirlerim bozuk... o yüzden lütfen çalışan annelerin sorunlarını çalışmayan anneler için anlamak gerçekten zordur, yediğinden içtiğinden geçtim bir de böyle sorunlarımız var...
Ne kadar kötü bir şey demişim bahrcım değil mi ihtiyacı yoksa bir anne kendi baksın demişim Gerçekten buna alındınmı.
Vallahi üzüldüm.....
haklısın canımmm ama uzatmayalım boşverinEvet fatoşcum herkes düşüncesi söylemekte serbest ama ahkam keserek sanki ders vermeye çalışarak değil. Şengülün bu sert ve ani çıkışları belkide bizi sinirlendiren. 2. ciside bak sen ne güzel demişsin 1 saat ayrı kaldım aklım kaldı kurtlandım diyosun. Ya bizim gibi çalışmak zoruında olsaydınız?
canımm okudumm merak etme sen.. efe nasıl buarada iimi kuzufatoşcum sen yanlış yerden daldın canım sanırım olaya... geçmişi azcık oku bence tatlışım...
canımm bende koyuyorum corbalarıbaa ama nie böle oldu anlamadımm buarada ben sana abla diyemm sen yasta ablam vaarrr benimmmmm kaydirigubbakcemile3canım ek besinlere gectıysen biraz daha fazla zeytın yagı kullan. bize dr öyle dedi. hatta çok gerekırse bıraz içirebilirsin dedi.
Biz çorbasına 1 kaşık zeytinyağı koyuyoruz , arada da bir kaşık içiriyoruz ... Çok şükür muz da patates çorbasıda yedi , arada ekmek de koyuyoruz ama mutlaka yapıyor ...
uzatmayın üleyyn modu cagırıcam dıcem ama mod un bırı zaten sınırınden benı yıcek ye benı meryem ye yeŞeniz
gun kurusu kayısıyı sıcak suda hasla rondadan gecır.hasladıgın suyu da ıcıne koy ııce ez.sonra onu yogurduna krıstr ver fatoşşşşşşş
Canım arkadaşım amacım tartışıp ortamı germek değildi ki .Bazı şeyleri hatırlatmaktı.sengulcum bazen ben de sınırlenıorum ya da bana ters gelıo dıelım bebklerıne annelerı bakanların burda yazdıgı bazı seyler.ama sonucta bunu onlar yasıolar dısardan ben ne kadar kendımı onların yerıne koymaya calıssam da yapamam.ben eymenı anneme bırakıp dısarı cıkarken kı ne kadar tıtız davrandıgını bıdıgım halde yıne bıle annelık ıcgudusuyle sunu soyle yap bunu boyle yap dıorum o bılmedıgınden mı hyr benım annem hem bılınclı cok hem de cok okur.ama ben yıne de ıcgudusel olarak soyleme gereksınımı duyuyorum.bı de tum gun baskasına bırakıp calısmak zorunda olanların akıllarınınn nasıl evde kaldıgını dusunsene.ben cok yarım agdayla eve kostum sırf aradıgımda eymenın mıkırmıkır sesı gelıo dıe aglama dııl ama.ben evdeyken bır ogunde az yedıyse otekı ogunde daha bastrıyorum acıgı kapatıyorum ama yaslıların buna mecalı de tahammulu de yok ki.bız onları kendı halıne bıakalım da baksınlar sonra yapamadın dıyelım demıo kımse.bunu boyle yapalım bebek boyke sevıo boyle hoslanıo dıo fakat ksten yapmıolar ceremesını de anneler cekıo.halbukı annelrın soyledıgı gıbı yapılsa ıkı taraf ta uzulmemeıs olacak.olay bu.benım de bebegımın ne kadar uykusuz ve yaramaz oldugunu herkes bılır.özge cook dınledı telde sıkıntılarımı.ama ben kımseye gelıp de slm bıle vermeden küt dıye bı laf atıp kalbını kırmıyorum zannımca.sen de eccük daha yımışak ol be dıtlum yanı oyle dusunuosan bıle bu kadar sımseklerı ustune cekmeden usuul usul sole ne soluceksenkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?