2009 Eylül Anneleri

kızlar benim kızım 1 haftadır battaniyesini yalayarak uyuyor , o yaladıkça ben ağlıyorum.... memei ağzına verdiğimde kendini yerden yere atıyro, bunu burada yazmak istemezdim, ama sinirlerim o kadar bozuk ki....yani memei iyice unutmuş, battaniyesi öyle bir emiyor ki, ağzından alınca deli gibi ağlıyor.... benim zaten sinirlerim bozuk... o yüzden lütfen çalışan annelerin sorunlarını çalışmayan anneler için anlamak gerçekten zordur, yediğinden içtiğinden geçtim bir de böyle sorunlarımız var...

kızlarr ya oglumm kabızz yapıyor ama cokk sertt ve cook ıkınıyor yapmak için keçi poku gibi yapıyoo yaa neyapmalıyımmm?????

Brokoli ve kabak püresi birde zeytinyağ ile yapılırsa bebeklerde kabızlığa iyi geliyor.

Ne kadar kötü bir şey demişim bahrcım değil mi ihtiyacı yoksa bir anne kendi baksın demişim Gerçekten buna alındınmı.
Vallahi üzüldüm.....

Deminde yazdım eğer ihtiyacımız olmasaydı eşimin çalışması yetseydi bile yine çalışırdım dedim senin kimseyi kararlarından dolayı yargılamaya hakkın yok. Evet çalışırdım kendi ayaklarımın üstünde durmayı seven biriyim ben , bu şekilde kendimi daha güvende hissediyor hayata daha pozitif bakabiliyorum birgün hayat başımıza kötü şeyler getirirse allah korusun ben yalnız başıma maddi açıdan ne yaparım diye hiç düşünmüyorum bile.

ben kızımın resmini ekliyemedim bir türlü köşeye koydumDD
filizcim oğluşuna kızmı arıyosun opuyorumnanaktanyerim ben onu

uzatmayın üleyyn modu cagırıcam dıcem ama mod un bırı zaten sınırınden benı yıcek ye benı meryem ye yeŞeniz

ben kızımın resmini ekliyemedim bir türlü köşeye koydumDD
filizcim oğluşuna kızmı arıyosun opuyorumnanaktanyerim ben onu

evet herkes kertmiş böle güzel bilinçli düünürler v güzel kızlar başka nereden bulacam şimdi oğluşuma gidiyorum bir de onun fikrini alayım grşşşşşopuyorumnanaktan

canım sakın meme ıle kıyaslama uzulme bunun için. alituna da yapıyor onu cunku dişlerini rahat kaşıyor cocuk. emmek değil kaşınmak maksat

Ne kadar kötü bir şey demişim bahrcım değil mi ihtiyacı yoksa bir anne kendi baksın demişim Gerçekten buna alındınmı.
Vallahi üzüldüm.....

güzelim zaten ihtiyacım olmasa ben de aptal değilim evladımı 2 aylık bebekken kokuma hasret bırakıp koştur koştur çalışayım. gereksiz konuşuyorsun. ama sen de haklısın. oturduğun yerden ahkam kesmek her zaman kolaydır yaşayınca daha iyi anlar insan. ve bu tarz konuşmalara daha çok üzülür... ben de senin o yazdığına çok üzülmüştüm...

canım bebişin battaniyeyi emiyor diye üzülme bizimkisi eline ne gçiyorsa battaniye oyuncakları vs vs eline aldığı herşeyi ağzına alıyor uyanıkken meme benimkide almıyor dişleri çıkıyor ya huysuzlanıyorlar bide emme içgüdüleri var tatmin etmeye çalıyor olabilirler...

haklısın canımmm ama uzatmayalım boşverin
fatoşcum sen yanlış yerden daldın canım sanırım olaya... geçmişi azcık oku bence tatlışım...
canımm okudumm merak etme sen.. efe nasıl buarada iimi kuzu
canım ek besinlere gectıysen biraz daha fazla zeytın yagı kullan. bize dr öyle dedi. hatta çok gerekırse bıraz içirebilirsin dedi.
canımm bende koyuyorum corbalarıbaa ama nie böle oldu anlamadımm buarada ben sana abla diyemm sen yasta ablam vaarrr benimmmmm kaydirigubbakcemile3
Biz çorbasına 1 kaşık zeytinyağı koyuyoruz , arada da bir kaşık içiriyoruz ... Çok şükür muz da patates çorbasıda yedi , arada ekmek de koyuyoruz ama mutlaka yapıyor ...

bende yediriyodum hergun 2 kere yapıyodu üstelik ama böle olduu saolun yinedeeee

neyse kızlar insanların başında binlerce sorun var, buraya rhatlamaya içimizi boşaltmaya geliyoruz ders almaya gelecek olsaydık, yada yazdıklarımızdan laf işitmeye o zaman hiç uğramazdık... belki bu laf meryeme söylendi, ama bana söylenmiş gibi içimi cıttı . çünkü çalışan anneler gerçekten sinir stres içinde, akılları hep bebeklerinde... artıları var çalışmanın ama duygusal olarak yaşadıklarımız gerçekten çok zor. en azından benim için böyle.

gun kurusu kayısıyı sıcak suda hasla rondadan gecır.hasladıgın suyu da ıcıne koy ııce ez.sonra onu yogurduna krıstr ver fatoşşşşşşş

denicem canım cvook saolll buarada ben ilk denemelerimde yogurt cok guzel tutmustuu artık tutmuyoo sşinir oluyom yaaaaaa

Canım arkadaşım amacım tartışıp ortamı germek değildi ki .Bazı şeyleri hatırlatmaktı.
Ama ben farkında değilmişim meğersem zaten mimliymişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…