buda benim oğluşum dün eklerim demiştim alıntı yapmazsanız sevinirim silecem çünki
canım benim teşekkür ederim insan kendini sorumlu tutuyor bu gibi durumlarda artık başlıycam zaten kötü bişey deil de ne bileyim hüzünlendim işte...
mecburen artık öyle yapıcam hadi hayırlısı olsun 5 aya kadar sırf anne sütü verdim ya tüm baskılara rağmen boshayallersmileoda bişey sayılır
akidem helal olsun sana ya onca insandan bu kadar laf işittin hala doğruları söylediğini savunuyosun.... o zaman doğrularını seni doğru sayan insanlarla paylaş, burada bizle değil.....
valla dayanamadım ya....
topik yine karışmışşşşşşşşşşş poffffffff sempatiksalakcinni kızlarr madem herkes düşüncesini söylemekte serbestse şengülde serbestt deilmiii??? herkesin annesi farklı ben gözümü yumar bırakırım ötekiinin gözü arkada kalır buda normall şengül canım belki calısmadıgımız içinn anlayamıyoruz dun mesela misafirim var diye kayınvaldem 1 saat aldı oglumuu cokta güzel bakar ama kurtlandımm aklımda binbir tilkiii..... LUTFEN KIZLARRR TARTISMAYINN AYRICA TOPİK TAPULU MALIMIZ DEİLKİİİİİİ KİMSEYİ KOVAMAYIZZ SAKİN OLUNN
Elbette ki hatalar olacak hatayı söylemek ayrı annenin kalbini kırmak ayrı.babanemin yaptığı bir yanlışa üzülüp burda konuşursam birgün ileri geri konuşmuş olmam. 2.si babanem de hata yapıyor ve ben de söylüyorum kimi zaman. o da benimkileri söylüyor biz körü körüne kabullenerek büyütülmedik şükür ve oğlum da öyle büyümicek. ben mükemmel değilim ki elbette hatam olcak oğlum da beni uyaracak...
filizcim bu karışıklıkta okumamış olabilirsin canım maşallah kuzuya. çok şeker... Allah bağışlasın yazmıştım.
sengulcum bazen ben de sınırlenıorum ya da bana ters gelıo dıelım bebklerıne annelerı bakanların burda yazdıgı bazı seyler.ama sonucta bunu onlar yasıolar dısardan ben ne kadar kendımı onların yerıne koymaya calıssam da yapamam.ben eymenı anneme bırakıp dısarı cıkarken kı ne kadar tıtız davrandıgını bıdıgım halde yıne bıle annelık ıcgudusuyle sunu soyle yap bunu boyle yap dıorum o bılmedıgınden mı hyr benım annem hem bılınclı cok hem de cok okur.ama ben yıne de ıcgudusel olarak soyleme gereksınımı duyuyorum.bı de tum gun baskasına bırakıp calısmak zorunda olanların akıllarınınn nasıl evde kaldıgını dusunsene.ben cok yarım agdayla eve kostum sırf aradıgımda eymenın mıkırmıkır sesı gelıo dıe aglama dııl ama.ben evdeyken bır ogunde az yedıyse otekı ogunde daha bastrıyorum acıgı kapatıyorum ama yaslıların buna mecalı de tahammulu de yok ki.bız onları kendı halıne bıakalım da baksınlar sonra yapamadın dıyelım demıo kımse.bunu boyle yapalım bebek boyke sevıo boyle hoslanıo dıo fakat ksten yapmıolar ceremesını de anneler cekıo.halbukı annelrın soyledıgı gıbı yapılsa ıkı taraf ta uzulmemeıs olacak.olay bu.benım de bebegımın ne kadar uykusuz ve yaramaz oldugunu herkes bılır.özge cook dınledı telde sıkıntılarımı.ama ben kımseye gelıp de slm bıle vermeden küt dıye bı laf atıp kalbını kırmıyorum zannımca.sen de eccük daha yımışak ol be dıtlum yanı oyle dusunuosan bıle bu kadar sımseklerı ustune cekmeden usuul usul sole ne soluceksenkaydirigubbakcemile5
kızlarr ya oglumm kabızz yapıyor ama cokk sertt ve cook ıkınıyor yapmak için keçi poku gibi yapıyoo yaa neyapmalıyımmm?????
Filizcim oğlun çok tatlı maşallah güzelim benim...
teşekür ederiz kızları görmeye gelebilirizkaydirigubbakcemile3 resimleri silecem cnm rica etsem sende silermisin
kızlar sabiha paktuna keskinin anne iş'te kitabını aldım çalışan anneler için çok güzel beni baya bir rahatlattı kafamdaki soruların cevabını buldum
kimse kimseyi kovmuyor fatoş. sadece istemediği konuyu okumasın kimse bende bazen atlayarak geciyorum. öyle yapsın rahatsızsa
slm :) ben geldim opuyorumnanaktan
Allah aşkına sen inanıyor musun kola vermesine müsade ettiğime ??
Yani annelerimizi tersleyelim kıralım bumudur doğru...
topik yine karışmışşşşşşşşşşş poffffffff sempatiksalakcinni kızlarr madem herkes düşüncesini söylemekte serbestse şengülde serbestt deilmiii??? herkesin annesi farklı ben gözümü yumar bırakırım ötekiinin gözü arkada kalır buda normall şengül canım belki calısmadıgımız içinn anlayamıyoruz dun mesela misafirim var diye kayınvaldem 1 saat aldı oglumuu cokta güzel bakar ama kurtlandımm aklımda binbir tilkiii..... LUTFEN KIZLARRR TARTISMAYINN AYRICA TOPİK TAPULU MALIMIZ DEİLKİİİİİİ KİMSEYİ KOVAMAYIZZ SAKİN OLUNN
elacım keşke ben de senin gibi alttan alabilseydim ama bardak taşıyor bazen canım. ben de meleğimi 2 aylıkken bırakıp çalışmaya başladım malesef. o zaman da bu arkadaş ahkam kesiyordu ihtiyacı olmayan çalışmasın diye.... evladımdan ayrıyken aklım ordayken kimsenin ahkamını çekemicem malesef.
kızlarr ya oglumm kabızz yapıyor ama cokk sertt ve cook ıkınıyor yapmak için keçi poku gibi yapıyoo yaa neyapmalıyımmm?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?