Hoşgeldin canım Gökşenmizi nasıl ? Ya seni şeyi soracaktım hani Gökşende üfürüm vardı ya en oldu?
Ya banane ister müsaade edersin ister etmezsin ben sana edip etmedin diye ne ders veririm ne de tavsiye beni ilgilendirmez senin bebeğini büyütüş tarzın.
Fatoşcum daha önce zaten arkadaşlarda yazmış elbette farklı düşünceler olacak ama ders vermeye kalkmayacak bu ilk değil yaptığı daha öncede bunun gibi çok çıkışları oldu arkadaşımızın.
kızlar benim kızım 1 haftadır battaniyesini yalayarak uyuyor , o yaladıkça ben ağlıyorum.... memei ağzına verdiğimde kendini yerden yere atıyro, bunu burada yazmak istemezdim, ama sinirlerim o kadar bozuk ki....yani memei iyice unutmuş, battaniyesi öyle bir emiyor ki, ağzından alınca deli gibi ağlıyor.... benim zaten sinirlerim bozuk... o yüzden lütfen çalışan annelerin sorunlarını çalışmayan anneler için anlamak gerçekten zordur, yediğinden içtiğinden geçtim bir de böyle sorunlarımız var...
neyse kızlar insanların başında binlerce sorun var, buraya rhatlamaya içimizi boşaltmaya geliyoruz ders almaya gelecek olsaydık, yada yazdıklarımızdan laf işitmeye o zaman hiç uğramazdık... belki bu laf meryeme söylendi, ama bana söylenmiş gibi içimi cıttı . çünkü çalışan anneler gerçekten sinir stres içinde, akılları hep bebeklerinde... artıları var çalışmanın ama duygusal olarak yaşadıklarımız gerçekten çok zor. en azından benim için böyle.
gülaycım bende sinan bebekken çalışıyordum emmiyo diye üzülüyodum şimdi evdeyim ama kaan a meme verene kadar akla karayı seçiyom parmağını emiyo memeyi o kadar emmiyo sağıp kaşıkla veriyom tükürüyoo asla çalıştığın için kendini suçlama evde olsanda bu tip sorunlar oluyo ben ikisinide gördüm yani ama evdeyken vicdan azabı çekmiyosun tabi bebeğimin yanında değilim diye bu rahatlatıyo birazkızlar benim kızım 1 haftadır battaniyesini yalayarak uyuyor , o yaladıkça ben ağlıyorum.... memei ağzına verdiğimde kendini yerden yere atıyro, bunu burada yazmak istemezdim, ama sinirlerim o kadar bozuk ki....yani memei iyice unutmuş, battaniyesi öyle bir emiyor ki, ağzından alınca deli gibi ağlıyor.... benim zaten sinirlerim bozuk... o yüzden lütfen çalışan annelerin sorunlarını çalışmayan anneler için anlamak gerçekten zordur, yediğinden içtiğinden geçtim bir de böyle sorunlarımız var...
güzelim zaten ihtiyacım olmasa ben de aptal değilim evladımı 2 aylık bebekken kokuma hasret bırakıp koştur koştur çalışayım. gereksiz konuşuyorsun. ama sen de haklısın. oturduğun yerden ahkam kesmek her zaman kolaydır yaşayınca daha iyi anlar insan. ve bu tarz konuşmalara daha çok üzülür... ben de senin o yazdığına çok üzülmüştüm...
sen ne zaman geldün tatlıımmmmm... kaçırmışım kusura bakmaa... nasılsın hayatım?iyileştin mi biraz barim?gülaycım bende sinan bebekken çalışıyordum emmiyo diye üzülüyodum şimdi evdeyim ama kaan a meme verene kadar akla karayı seçiyom parmağını emiyo memeyi o kadar emmiyo sağıp kaşıkla veriyom tükürüyoo asla çalıştığın için kendini suçlama evde olsanda bu tip sorunlar oluyo ben ikisinide gördüm yani ama evdeyken vicdan azabı çekmiyosun tabi bebeğimin yanında değilim diye bu rahatlatıyo biraz
canım baharım üzülme lütfen sen onun geleceği için çalışıyosun sonuçta evde iyi bakılıyo en azından bunu biliyosun tabiki özlüyorsun ben mutfakta yemek yaparken bile özlüyorum kuzumu anne olmak dünyanın en güzel şeyi ama ihtiyaçlarını karşılamak için uğraşıyosun sonuçta kıyamam sana üzülmeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?