Ben kaçar kızıma. Şincilik hoşçakalın
canım çok geçmiş olsun bebeklerde kalp üfürümü çok rastlanan bişeymiş büyüdükçe kapanıyomuş diye duydum dr ses duymadığına göre büyük ihtimalle kapanmıştırhoşbulduk tatlım selamımı bi sen gördün şekerim sağol hararetli bi tartışlmanın ortasına dalmışım :)) canım gökşende çook ii şimdi oyuncaklarıyla oynuyo oyuncaklarıyla oynamayı pek seviyoda :)) tatlım gökşendeki üfürüm için biz kalp hastanesine gittik kadıköyde özel bi dr du işte baktı zaten birden çok yerde delik vardı bi kısmı özellikle damar üzerindekiler kapanmıştı allahtan bizde temiz kan kirli kana buylaşıyodu tersi değil yani öle olsa direk kalp hastası oluyo ama zaten dr umuz dedi eğer kötü bi durumda olsa iştahsız yaşıtlarından geride zayıf ve çok çabuk yorulan bi bebek olur dedi ama gökşen bu sölediklerimin tam tersi saatlerce oynar dahada enerjisi bitmez :)) işte diğer kalp üzerinde olanlarda 6 aya kadar çoğunluğu kapanır dedi olmadı yaşında oda olmadı 2 yaşına kadar zaten kapanır dedi ama çok küçükte olsa kapanmama ihitmali var dedi ozaman koltuk altından cerrahi operasyonla kapatırız dedi kapalı ameliyet yani çok şükür geçen ay kontrolünde bizim kendi dr umuz ses duymadı çünkü o delikler ses çıkarıyodu kalbini dinliyodu özellikle drumuzda bu sefer ses gelmedi dedi bakalım 6. ayından sonra yine bi çoçuk kalp dr una gidicez inşallah kapanmıştır :) sen nasılsın tatlım defne kızım nasıl ?? bu arada sizdede vajina kapalığı vardı ne oldu ??
geçmiş olsun ececim neyin var tatlım ?? kaanda alışır annesi inaşallah yalnız alışana kadar biz biraz yorukcaz galiba(
canım çok geçmiş olsun bebeklerde kalp üfürümü çok rastlanan bişeymiş büyüdükçe kapanıyomuş diye duydum dr ses duymadığına göre büyük ihtimalle kapanmıştır
sağol zeynepcim bademciklerim şişti yaa çok ateş ve halsizlik yapıyo
yaa alışacak gibi değil 2 haftadır uğraşıyorum ama hiçbişi yemek istemiyo tükürüyo ağzını kitliyo:sinifsinif:
yasemıncım gun kurusu organık olan kuru kayısı canım .ılacsız kurutuluo rengı daha koyu sanırsam
kızlar geçen gökşen kabız olduduydu ya 7 gün yapamdı hiç sorunda yaşamadı ama ben zorla fitille yaptırdım kıyamdımsonra yine 5 gün yapmadı bu sefer yapmak için çook uğraştı ve hep ağladı yine fittille yaptı sonra yine bi 7 gün daha yapamdı ama bu sefer ağlamdı tam fitil vericektim yaptı ama ne yapma her yer battı :) sonra 4 gün yine yapmadı şimdi yine yaptı kızlar ne zaman biş düzene giricek bu aylarda bebeklerde kabız çok görülüyomuş hemde ek besinlere alışıyo vucut ya bu sorunu yaşayanlar ne zaman rahata erdiniz ??
Anaaaa benim oğlumun kerti yokkkk :)))) Gülay sen kerttin mi kızı ? Yoksa talibim :)))
şimdik geldim canım antibiyotik başladım mecburen çok fenayım yinede sizi bırakamıyom alişim nasılsen ne zaman geldün tatlıımmmmm... kaçırmışım kusura bakmaa... nasılsın hayatım?iyileştin mi biraz barim?
ya dün akşam ali efe de ağladı durdu meme almıyor falan biberonu veriyom cokcok emiyo boş biberonu ben de yatırdım verdim emmeye başlayınca çektim meme verim bir iki ağladı sonra baktı kaçış yok yapıştı memeye....
yazdıkların için saol canım. hepimiz birbirimizi anlıyoruz sonuçta. hepimiz anneyiz.
sağol özgecim güle güleeeeBen kaçar kızıma. Şincilik hoşçakalın
ama aliş mutluluğu dışarda arıyo hehe kızma kızma şaka yaptımwalla benim oğlumun kertiği dünyalar güzeli... dünürüm de dünyalar tatlısı...
kızlar geçen gökşen kabız olduduydu ya 7 gün yapamdı hiç sorunda yaşamadı ama ben zorla fitille yaptırdım kıyamdımsonra yine 5 gün yapmadı bu sefer yapmak için çook uğraştı ve hep ağladı yine fittille yaptı sonra yine bi 7 gün daha yapamdı ama bu sefer ağlamdı tam fitil vericektim yaptı ama ne yapma her yer battı :) sonra 4 gün yine yapmadı şimdi yine yaptı kızlar ne zaman biş düzene giricek bu aylarda bebeklerde kabız çok görülüyomuş hemde ek besinlere alışıyo vucut ya bu sorunu yaşayanlar ne zaman rahata erdiniz ??
hamileyim arkadaşlar bakmayın böyle girdiğime kafa falan kalmadı şimdi akidem saldırır bana ama burda paylaşıcam tabi arkadaşımsınız benim
neeeeeee ciddimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?