2009 Eylül Anneleri

canım çok geçmiş olsun bebeklerde kalp üfürümü çok rastlanan bişeymiş büyüdükçe kapanıyomuş diye duydum dr ses duymadığına göre büyük ihtimalle kapanmıştır
geçmiş olsun ececim neyin var tatlım ?? kaanda alışır annesi inaşallah yalnız alışana kadar biz biraz yorukcaz galiba (

sağol zeynepcim bademciklerim şişti yaa çok ateş ve halsizlik yapıyo
yaa alışacak gibi değil 2 haftadır uğraşıyorum ama hiçbişi yemek istemiyo tükürüyo ağzını kitliyo:sinifsinif:

selam kızlaarrr...
uzun zamandır gelemedim özel işlerden vs vs...
çalışan anneler konusu açılmış yine...
bu konuda tek söyleyebileceğim, sakın kendinizi suçlamayın ve eleştirileri görmeyin bile...
ihtiyaç sadece maddi değildir, manevi olarak da çalışmaya muhtaç olabilir bi insan...
anne olmak zor, çalışan anne olmak daha zor evet...
hiç bişey için üzülmeyin sarılın yeğenlerime :))))
sabiha paktuna keskinin, anne iş'te kitabını edinin tavsiye e derim :)))
sizleri seviyoruz ve çok özledik... yakın zamanda görüşürüz inş...

canım çook geçmiş olsun allah acıl şifa versin tatlım:teselli:

canım ısrarcı olma biraz ara ver bakalım öğünlerini azalt yani bide severek yediği hiç bişi yokmu ?? bizde çok iştahlıyız yen tadları çok seviyoruz ben günde iki öğün veriyorum sabah kahvaltı akşam yatmadan çorba çok şükür sütümde var ama bazen gökşen yinede yemek istemio bazanede bazı tadları hiç sevmiyo aacaba kaanda öle olabilirmi ?? bide yemek tadsız tussuz sa yemio bebişler tuz atılmaması gerekio ama bu bıcırıkalr ağızlarının tadını biliyo bilmiyorumkismile

yasemıncım gun kurusu organık olan kuru kayısı canım .ılacsız kurutuluo rengı daha koyu sanırsam

Tamam Elacım ben dealayım bizim sıpaya , yapar arada veririm :)

Canım öncelikle geçmiş olsun , ama zamanla düzelecek inanabilirsin. Bir de şey diyecektim fitili doktorun mu önerdi ... Benim dokotrum dışardan müdahaleyle kaka yaptırırsak sürekli bağırsak tembelliği yaşar dedi yani , karnına masaj yapabilirsin zeytinyağıyla çok faydalı ... Benim bebekliğimden beri bağırsak tembelliğim var ve annem sürekli müdahale etmiş bebekken o yüzden dedim hala acısını çekiyorum .

hamileyim arkadaşlar bakmayın böyle girdiğime kafa falan kalmadı şimdi akidem saldırır bana ama burda paylaşıcam tabi arkadaşımsınız benim

şimdik geldim canım antibiyotik başladım mecburen çok fenayım yinede sizi bırakamıyom alişim nasıl
Ben kaçar kızıma. Şincilik hoşçakalın
sağol özgecim güle güleeee
walla benim oğlumun kertiği dünyalar güzeli... dünürüm de dünyalar tatlısı...
ama aliş mutluluğu dışarda arıyo hehe kızma kızma şaka yaptım

canım sinan da bile bazen kabız bazen ishal oluyo kakanın düzeni diye bişi yok yani takma kafana ama yürümeye başladıklarında daha rahat yapıyolar

yasemincim açıkçası dr a sormadım çünkü gecenin bi vaktiydi ve gökşen çook ağlıyodu direk verdim ikincisinde zorlanınca yaptım bunu ama ilkinde banyo yaptırdım akşamdan karnını ovaladım spor yaptırıdım zeytinyağ içiridim ama bi işe yaramadı bende daha fazla rahatsız olmasın diye çünkü 7 gün olmuştı verdim ( ama şimdi hemen fitil vermiyorum zeytintağ içiriyorum bi tatlı kaşığı bide özge tavsiye etmişti kuru kayısını kompostosunu yapıp blenderden geçirip vermeyi ama onu giç denemedim ona gerek kalmadan yaptı bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…