2009 Eylül Anneleri

ececim geçmiş olsun canım bolbol dinlen. bakıcın idare etsin birkaç gün hayatım. bi kere benim oğlum yakışıklı errrkek ela ona yaklaştı onun da bir süre kafası karıştı tabe :)
gülnazzzzz ciddi misin? çok güzel yaaaa. şafak kaç?

Son düzenleme:
gulnazz essahmıııııııııııı????????????????? bende o kervana katılabileremmmm gunum geçiyoooo akannehir

nasıl yani şok oldum topiğin ikinci bebeğini ben doğurmak istiyodum nihal kzııcak şimdi bana :)

10 günüm var düşünüyorum ama hiç bişeyi bahane etme dedi doktorum sadece isteyip istemediğini düşün dedi bende öyle yapıyorum bugün daha iyi hissediyorum

kızlar karar vermedim 10 gün sonra kararım kesinleşicek biraz ortalık karıştı kocamın işleri falan yoksa hiç düşünmem doğururum işin garibi daha hiç regl olmamıştım 1000 de 1 vurdu bana korunduğumuz halde

ben de oğluma kaçar... öptüm sizi şimdilik...
güle güle canım
ne yazıkki evet işin garibi dün doktoruma gittim adam resmen doğur tam zamanı dedi
aaaaa hadi bakalım bu seferde hamiş kalnları sayacaz heralde hayırlı olsun canım heyecanlısındır çok

ece çok gecmiş olsun canım. dr la gorusecektınız bır cevırmenle bırlıkte gorusebıldınızmı

çok sağol meryemcim yok akşam dayanamadım kocişi yolladım eczaneye emziren kadınlar için bi antibiyotik al gel dedim başladım akşam ne kadar doğru ama gitmedim dr a falan

gülnaz ne olur doğur ya ben şahsen isterdim yani yeniden doğurmayı :)) hamileliğimi özledim bulantıları değil tabiki okıpırtıları boshayallersmile

Kutu kutu pense senin adın Yasemin mi , cahilliğimi bağışla pek hatırlamıyorum da :))

Gülnaz ilk doğumdan sonra kadınlar daha rahat hamile kalırlarmış, eşimde korunuyor ama benim kadar dikkat etmiyor , bu gidişle bende hamile kalırsam şaşırmayın ama o zmaanasıl şoku eşim yaşar he he ...

Ortam bayağı sakinleşti glnz sayesinde :) gülnazz valla ne diyim hayırlı olsun biraz şaşırtıcı tabii ama olmuş bi kere bebiş gelio :)) ahh kıymaam ben yalnışlıklada olsa o cana veren Rabbim vermiş ..

Bu arada millet adet olduda hamile bile kalıyolar ben hala adet olmadım niye yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…