2009 Eylül Anneleri

yahu bi laf etmeden geçemicem özür dilerim... akidem şengülcüğüm cidden çok bilmişliğin çok dikkatimi çekio.. millete fikirlerini söylemek yerine şöyle olmaz böyle olur tavırların çok enteresan.. öyleki 2010 annelerini bile nasıl kızdırdığını biliyoruz... şahsen bende çalışmıyorum ama kızıma annem 2 saat baksa içim gidio bilen bilen etmediğim lafı bırakmıyorum ha evet mükemmelde bakabilir ama mecburda değil ama annelik be canım dilin kemiği yok ki... onun için çalışan arkadaşları çok iyi anlıyorum ve emin ol kimse keyfinden çalışmıyodur... neyse gebeyim ya içi,mde kalmasın dert olurdu :):)

gülnaz canım karar vermiş olmana çok sevindim... bundan sonra asıl önemli iş3.şahıslara kulaklarını tıkamak... tekrar ediyorum kim ne derse desin önemli olan senin ve eşinin ne istediği... doğruyu en iyi siz bilirsiniz... hayırlısı olsun inşallah canım....

canım bence bu bi imtihan yani hani işlerde bozuk diyosun ya allah hakında hayırlı olanı versin ama ne olursa olsun o bi can kıyma annesi ona rüzgara bi kardeş gelsin ne güzel olur bak nihale çok güzl bi karar verdi canım arkadaşım:))

Baharcım çalışırdım dedim sanırım yanlış yazdım bende senin gibi düşünüyorum eğer imkanımız olsaydı kesin kreşe verinceye kadar kendim bakardım ama sonra yine çalışmak isterdim açıkcası. Sonuçta bugüne dek boşuna mı 17 yıl dirsek çürüttüm okullarda.

karar varmadım canım ama daha rahatım bu konuda kimseyi dinlemiyorum sakince düşünüyorum doktorum süper motive etti beni su akar yolunu bulur derler bakalım bizim yolumuz ne

fotoş kafayı yicem ben eşim tuturmuş ben bundan 4 tane istiyom diye bu derken gökşenden bahsediyo bende deli gibi doğurmak istiyom bu gidişler türkiye nufusu bizden sorulucak :)))

15 kayıtlı kullanıcı arkadaşım ve 1 gülyabini
herkese selamlar sevgiler nasılsınız bizi soracak olursanız hala haftaya ne yapcez karar veremedik......oğlum öğlen uykusuna yattı şükür bende evi toparlayıp azcık kitap okumak istiyorumm.. sabah baya hareketliymiş topikk .......
gülnaz hayırlısı olsunn....
herkesi çook öptükkkk..

bakalım canım hayırlısı olsun tabi tek başıma verebileceğim bir karar değil eşimle konuşuyoruz sonuç ne olursa olsun bizim için hayırlısı olsun

nasıl yani şok oldum topiğin ikinci bebeğini ben doğurmak istiyodum nihal kzııcak şimdi bana :)
hadi bakalım sende 3. olursun inşallah

adam üzerime ceket atıyo ama adam sağlam korunduğu için bi işe yaramıyo ( ceketide delememki :)
sen delersin ceketide hehe

sağol tatlım alişi öp benim için

Eee o zaman hayırlı olsun tatlım :)) Topiğin adını değiştirelim , hamileliğine doyamayanlar bir daha doğursun , ben bile duydukça heveslenmeye başladım :)
kaydirigubbakcemile3

gulnazz essahmıııııııııııı????????????????? bende o kervana katılabileremmmm gunum geçiyoooo akannehir
hadi bakalım yokmu artıran
10 günüm var düşünüyorum ama hiç bişeyi bahane etme dedi doktorum sadece isteyip istemediğini düşün dedi bende öyle yapıyorum bugün daha iyi hissediyorum
hayırlısı olsun canım

ilk adım yasemin canım seninle karışmayalım diye 2. adımı yazmıştım hamişken sen çok yazıyodun adaşız yaniii

evet canım bi kere doğum yapınca ikinci hamilelik daha kolay oluyo
kızlar ben bi sinan ı uyutup gelem fazla kaynatmayın

hıımm adet olmadan mı kaldınn ?? anamm yoksa bendemi hamileyim :))))

doktor hissettmişsin dedi nasıl anladınki dedi hamile olduğunu dedim kasık sancılarım vardı saçmalama ben göremedim doğru düzgün ne sancısı resmen içine doğmuş yapmışsın testi diyemedimki kadınlar kulubü sağolsun nihalin verdiği ilham sağolsun

Benim iş arkadaşımın eşi 4 sene de 3 çocuk yaptı 2 .sini 10 aylıkken hamile kaldı isteyerek , 3. süpriz ....Ama sezeryan olduğu halde çok memnun bu işler kısmet isteyene versin Allah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…