gülnaz ne olur doğur ya ben şahsen isterdim yani yeniden doğurmayı :)) hamileliğimi özledim bulantıları değil tabiki okıpırtıları boshayallersmile
yahu bi laf etmeden geçemicem özür dilerim... akidem şengülcüğüm cidden çok bilmişliğin çok dikkatimi çekio.. millete fikirlerini söylemek yerine şöyle olmaz böyle olur tavırların çok enteresan.. öyleki 2010 annelerini bile nasıl kızdırdığını biliyoruz... şahsen bende çalışmıyorum ama kızıma annem 2 saat baksa içim gidio bilen bilen etmediğim lafı bırakmıyorum ha evet mükemmelde bakabilir ama mecburda değil ama annelik be canım dilin kemiği yok ki... onun için çalışan arkadaşları çok iyi anlıyorum ve emin ol kimse keyfinden çalışmıyodur... neyse gebeyim ya içi,mde kalmasın dert olurdu :):)
gülnaz canım karar vermiş olmana çok sevindim... bundan sonra asıl önemli iş3.şahıslara kulaklarını tıkamak... tekrar ediyorum kim ne derse desin önemli olan senin ve eşinin ne istediği... doğruyu en iyi siz bilirsiniz... hayırlısı olsun inşallah canım....
canım bence bu bi imtihan yani hani işlerde bozuk diyosun ya allah hakında hayırlı olanı versin ama ne olursa olsun o bi can kıyma annesi ona rüzgara bi kardeş gelsin ne güzel olur bak nihale çok güzl bi karar verdi canım arkadaşım:))
hadi bakalım sende 3. olursun inşallahnasıl yani şok oldum topiğin ikinci bebeğini ben doğurmak istiyodum nihal kzııcak şimdi bana :)
sen delersin ceketide heheadam üzerime ceket atıyo ama adam sağlam korunduğu için bi işe yaramıyo( ceketide delememki :)
sağol tatlım alişi öp benim içinececim geçmiş olsun canım bolbol dinlen. bakıcın idare etsin birkaç gün hayatım. bi kere benim oğlum yakışıklı errrkek ela ona yaklaştı onun da bir süre kafası karıştı tabe :)
gülnazzzzz ciddi misin? çok güzel yaaaa. şafak kaç?
kaydirigubbakcemile3Eee o zaman hayırlı olsun tatlım :)) Topiğin adını değiştirelim , hamileliğine doyamayanlar bir daha doğursun , ben bile duydukça heveslenmeye başladım :)
hadi bakalım yokmu artırangulnazz essahmıııııııııııı????????????????? bende o kervana katılabileremmmm gunum geçiyoooo akannehir
hayırlısı olsun canım10 günüm var düşünüyorum ama hiç bişeyi bahane etme dedi doktorum sadece isteyip istemediğini düşün dedi bende öyle yapıyorum bugün daha iyi hissediyorum
ilk adım yasemin canım seninle karışmayalım diye 2. adımı yazmıştım hamişken sen çok yazıyodun adaşız yaniiiKutu kutu pense senin adın Yasemin mi , cahilliğimi bağışla pek hatırlamıyorum da :))
Gülnaz ilk doğumdan sonra kadınlar daha rahat hamile kalırlarmış, eşimde korunuyor ama benim kadar dikkat etmiyor , bu gidişle bende hamile kalırsam şaşırmayın ama o zmaanasıl şoku eşim yaşar he he ...
hıımm adet olmadan mı kaldınn ?? anamm yoksa bendemi hamileyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?