2009 Eylül Anneleri

karar varmadım canım ama daha rahatım bu konuda kimseyi dinlemiyorum sakince düşünüyorum doktorum süper motive etti beni su akar yolunu bulur derler bakalım bizim yolumuz ne

hakkınızda hayırlı olan neyse o olur yolunuz inş tatlım...

ben bile halen sorduklarında kararsızı diyorum öyleki dün ablam sordu ne karar verdin die valla dedim yarım saatte bir karar değiştiriyorum sanırım 9ay her saat karar değiştirerek gidicek :)

dilekcim sanırım bütün bankalarda eğitim var... bizimkide haftaya offf... evde kalmak istiyorumm....

gülcüm hani sen avize yapmıştınyaa normal yünlemi yapmıştın canımm çook beğendim bende yapmaya karar verdim...bilmiyorumkismile

ehehehhe kaderdaşım benimmmm :):):)

gulnaz nası anldın pekı regl olmdysan hıc

saçma gelebilir ama rüyamda gelinlikle gördüm kendimi ulan sıçtık dedim sonra kasık sancısı oldu 3 hafta önce yaptığımda yoktu 4 gün önce bidaha yaptım dınınınm iki tane çizgi anında çıktı şok şok şok

evet zeynepçiğim bizimki desteksiz oturabilio tabi arkaya ve yana arada bi düşüo :)

canım doktorumun bana dediği şey çok mantıklı rüzgar için en doğru zaman şimdi bir kediyle köpeği yavruyken bakmaya başlarsan düşman olmazlar

bu arada hatırlarsanız nihalin olaynda ne güzel demiştim aldırırım diye öyle değilmiş anne olunca bu karar çok zor veriliyomuş tokat gibi indi suratıma zınk diye karar verilmiyo

slm kizlar.herkes iyidir insallah.
nihal 2.melek yolda demek.hadi hayirlisi olsun.allah tamamina erdirsin.dogum tarihi ne zaman?

gülnazcım belliki mistiyorsun. inşallah bebeğinin şansına işiniz gücünüz rast gider maddi sorunu aşarsınız ve rüzgara kardesi gelir..

nihal dün aklıma geldi. senin beklenen doğum tarıhı ne zaman?? 10/10/10 a denk gelırmı:)

ana hiç hesaplamadım dersem bana kızarmısınız sat 8 ocak.. dr um sezeryan olduğu için 38.haftasında alıcaz dedi.. bilmiim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…