2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar, nasılsınız
benim başım yine tuttu çok ağrıyo yatıp dinlenemiyorumda
evde kalabalık offf.
bir fırtına geçmiş buralardan :)) ikinci fırtınayıda gülnaz getirmiş:)
bakın demedi demeyin nihal hepinize dualar etmiş,sempatiksalakcinni

bu arada hatırlarsanız nihalin olaynda ne güzel demiştim aldırırım diye öyle değilmiş anne olunca bu karar çok zor veriliyomuş tokat gibi indi suratıma zınk diye karar verilmiyo

sendemi hamilesin kiz??yanlismi anladim?ben baya geri kaldim yahuu.biri bana özet gecse yaa..

gülnaz bişi diyimmi bende direk aldırmam demiştim sonra süt kızım geldi iki gün kaldı bende birini göğsüme birini ayağıma aldım ama zorlandım yani gökşende anladı tabi çok üzüldüm ama mevlam imtihan etti ama yine diyorum ben aldırmam yani aldıramam yani yinede büyük konuşmayım ama herkesin kararına saygım var buda benim düşüncem lütfen kimse yanllış anlamasın

filiz tatlım valla başta fatoş olmak üzere herkeze tek tek dua ettim :) tutana tutuo işte...

sendemi hamilesin kiz??yanlismi anladim?ben baya geri kaldim yahuu.biri bana özet gecse yaa..

he anam banada vurdu piyango valla dikkat edin ya

valla kimse seni yanlış anlamaz canım onları aştık geçenlerde bende aldırırm diyorum ama o günkü gibi kayıtsızca duygusuzca diyemiyorum gel gitler oluyo bakalım sonuç ne olacak

hay o doktorun benn..ne kadarlik hamilesin canim?sezeryan olmamismiydin sen?öyle olunca tehlikeli deilmi?

valla daha keseyi bile göremedi doktor adet olmadığım için bilmiyorum ne kadarlık tehlike falan yok bahane arama sakın dedi doktor benimki biraz rahat bi adamdırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…