saygılı çocuk rüzgar bak öne eğiliyor şimdiden
bu arada hatırlarsanız nihalin olaynda ne güzel demiştim aldırırım diye öyle değilmiş anne olunca bu karar çok zor veriliyomuş tokat gibi indi suratıma zınk diye karar verilmiyo
slm kizlar.herkes iyidir insallah.
nihal 2.melek yolda demek.hadi hayirlisi olsun.allah tamamina erdirsin.dogum tarihi ne zaman?
neyle korunuoduz pekı srması ayıp
ana hiç hesaplamadım dersem bana kızarmısınızsat 8 ocak.. dr um sezeryan olduğu için 38.haftasında alıcaz dedi.. bilmiim ki...
prezervatif bazen geri çekilme yoluyla ama regl olmadığım için doktor rahat olun demişti
prezervatif bazen geri çekilme yoluyla ama regl olmadığım için doktor rahat olun demişti
sendemi hamilesin kiz??yanlismi anladim?ben baya geri kaldim yahuu.biri bana özet gecse yaa..
gülnaz bişi diyimmi bende direk aldırmam demiştim sonra süt kızım geldi iki gün kaldı bende birini göğsüme birini ayağıma aldım ama zorlandım yani gökşende anladı tabi çok üzüldüm ama mevlam imtihan etti ama yine diyorum ben aldırmam yani aldıramam yani yinede büyük konuşmayım ama herkesin kararına saygım var buda benim düşüncem lütfen kimse yanllış anlamasın
anam sende pek bi rahatsın insan kondom der :) diğerinede doğal yol falan
nihal banada dua et kızım yaşına girsin kazara bende hamişkalıyım boshayallersmile
hay o doktorun benn..ne kadarlik hamilesin canim?sezeryan olmamismiydin sen?öyle olunca tehlikeli deilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?