2009 Eylül Anneleri

preyle korunurken ılskıye baslamadan preyı takmalı ole mı yapıodunuz yanı bn ole yptırıyorum ama boyleyken de kalınıosa sıctık neye guvncez

e bildiğim kadarıyla prezervatif öyle kullanılır heheheh ben diğer yolla kaza kurşununa gittim galiba ama yuhh ya nasıl buldun kardeşim yumurtalarımı anam ne bereketliymişim töbeeee

kızlar sohbet çok güzel ama benim göürmceme gitmem lazım eltim arabada bekliyo beni burda sohbet daha tatlıyıdı ama görümcem belki yağlama yapmıştır emsal ve gamzeye duyrulur :)) dualarınınız bekliyom canlarmopuyorumnanaktan

kizlar yaa erkek cocuklari kizlara göre daha gec otutturuyolarmis.kac aylikken oturtcam peki ben batuyu?oglusu olanlar oturuyomu sizin oglanlar?

selam kızlar 3gündür çok yogun adet oluyom sular seller misali bugün düzeldi azaldı agrım çok belimde ve karnım 5aylıklar gibi şişti bu şişme neden anlıyamadım belimde tutmuyo hiçç

gunaydin diem bari yeni kalktim galiba uyku sersemiyim yoksa GULNAZDAMI ham,ileopuyorumnanaktan
NIHAL
GULNAZ
yokmu arttiran ha buarada bende hasta olmadim hala10gun gecdiCADIARZUama sanmiomki hamile olim cunki adam koriniiiiiiii

Gülnazzzzzzzz ahanda ikinci bombayı sen patlattın valla :)))) hayırlısı olsun güzelim.

Dünürcüğüm komplimanın için tşklerimi sunarım, seni ve damadımı öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…