selam , eee bunlarda korunuyolarmış zaten :)))
filiz tatlım valla başta fatoş olmak üzere herkeze tek tek dua ettim :) tutana tutuo işte...
yok be canımm olurmu ölee şey ben 4. aydan sonra oturtmaya başladım ama kucağımda şimdide destekli oturtuyom 7 aylıkken elinden tutunca ayakta bile duruyolarhmmm ne biliym 7 aylik falan diyenler var da bide.neyse o zaman bende oturtim artik.ohh beee sevindim valla yaa.canim yaa cok sikma canini allahtan hayirlisi olsun insallah.:Saruboceq:
günaydın canım nasılsınnn opuyorumnanaktangunaydin diem bari yeni kalktim galiba uyku sersemiyim yoksa GULNAZDAMI ham,ileopuyorumnanaktan
NIHAL
GULNAZ
yokmu arttiran ha buarada bende hasta olmadim hala10gun gecdiCADIARZUama sanmiomki hamile olim cunki adam koriniiiiiiii
canım üfürüm bebeklikte çok rastlanan bişeymiş büyüdükçe kapanıyo diyolar ama sen yinede kardiyoloğa göster tabi vajina kapalılığı için bi yerde bi krem ismi okumuştum iyi geliyomuş ama hatırlayamadım dr bi krem vermedimi sizeZeynepcim kusura bakma canım ancak yazabiliyorum süt sağımı , öğle yemeği , geçmişi okuma derken yeni fırsat bulabildim çko sevindim canım sizin için hadi inşallah kapanmıştırda bir sonraki kontrolde hiçbirşey göremez kalp doktorunuz. Bizde cmt 6. ay kontrolü için yeni bir dr'a gitmiştik o da üfürüm var dedi ama yatar pozisyonda dinlerken duydu sadece diğer pozisyonların hiçbirinde duyamadığı için masum üfürüm gerek yok çocuk kardiyoloğuna gitmeye dedi tabi biz yinede gidicez o başka mesele. Tekrar çok geçmiş olsun canım. Defnenin vajina kapalılığı aynı şekilde duruyor dr zararı olmaz bunun dedi milimlik çünkü.
Bu arada benim kızımda avatardan da görebileceğin gibi oturuyor ama en fazla 20sn falan sonra ya öne yada yana doğru düşüveriyor:)))
Evet Asoscum yaa bankacıların eğitim mevsimi galiba:)) 1 ay sonra yine var bizim 3 günlük bilmiyorum gitmemek için zorlayacak yine ama bakalım ne olacak. Allah sağ salim kavuştursun inş bizi kocişlerimize.
Gülnazcım rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin tebrik ederim...
nasi yani yaaaaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar akşam menülerinizde neler var bilmiyorumkismile neyapıcam düşünüyorumm......
çok şükür bitti..okudum hepsini...
Akide şengül biraz yanlış anlaşılmış gibi; tamam çıkışlarını bende biraz sert buluyorum ama daha üsluplu bi dille söylese belki bu kadar tepki almaz diye düşünüyorum..sonuçta kimse evladını kimseye bırakmak istemez ama hayat öyle acımasızki,hiçbirimizin ne olacagı belli degil..herkes ister yavrusuna kendi bakmayı...bende nisanda işe başlıycam düşünmesi bile kötü ama ne yapalım(
Ecem geçmiş olsn cnm yaa ne illetir o bilirim..bende sık sık faranjit oluyorum bıktım valla..
Gülnaz hakkında hayırlısı olsun cnm.en dogru kararı sen verceksin eşinle...
kızlar akşam menülerinizde neler var bilmiyorumkismile neyapıcam düşünüyorumm......
allah cezacıgını vermesinn emiiii manyak karuuuuuu:)) ya hakkaten içime kurt düştü eşime söyliyeyimde test alsınnn gelirkennn ya 3 gun gecti ama karnımda davul gibi şişş olucam galiba...
canım bizde şehriye çorbası fırında balık bol salata bide elmalı pasta varkızlar akşam menülerinizde neler var bilmiyorumkismile neyapıcam düşünüyorumm......
maşallah eylüle ohh gezin canım biz haftasonu bi çıktık 2 dakkada dondu bebiş e hava eksi 20 dereceydiya benim kızım hep artık ayaklarıyla oynamaya başladı,sürekli çoraplarını çekip çıkarıyo yakında ayagını agzına götürcek sanırsam :))
burda hava çok güzel bi kızımla hava alıp gelcez azıcık :))
topık cosmus masallah ne kalabalıgız
:lepi::lepi::lepi::lepi:
ayyyy kızımı anamın kapıcısı geldi aldı anama götürdü özlemiş anam... salak gibi oturup ağlıom.. sanki nere gitti.. :gitme::gitme::gitme:
bebeklerın corbalarına kıyma kacıncı ayda heryerde baska bısy yazıo.ama nıhallerın dr un verdıgı lıstede 6.ay dolunca 1 yemek kasıgı dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?