2009 Eylül Anneleri

bebeklerın corbalarına kıyma kacıncı ayda heryerde baska bısy yazıo.ama nıhallerın dr un verdıgı lıstede 6.ay dolunca 1 yemek kasıgı dıo

canım 7. ay dolunca veriliyo kıyma 9 aylık olunca çoğu şeyi yiyebiliyo 1 yaşından itibaren aile sofrasındaki herşeyi yiyebiliyo tabi tuz ve yağ az olacak ama patlıcan 2 yaşına kadar yasak

sağol mehtapcım yaa çok kötü bide en kötüsü bebişe bulaşmasın diye uğraşıyom yaa onu koklaya koklaya öpmeyi ösledimmm
eylül nasıl uyuyomu
bilirm cnm çok iyi anlıyorum seni ki bende sürekli öleydim benide kalöriferler mahvediyo...yakındır benmde hastalanmam aman diyim allah korusun:Saruboceq: eylül yeni uyandı teyzesi saolasın seni öpüyo gçmiş olsn dio opuyorumnanaktan
bebeklerın corbalarına kıyma kacıncı ayda heryerde baska bısy yazıo.ama nıhallerın dr un verdıgı lıstede 6.ay dolunca 1 yemek kasıgı dıo
valla ben 7-8 die biliyorumcokacimcoook

amaninn eksi 20 derece bebecik donmuştur tabi kıyamam...opuyorumnanaktan

benim maalesef ne yemek yapmayı nede yemeyi midem kaldırıo... kocişim saolsun kendi yapıo kendi yiyo.. yani yine 2 yumurta var menüde :):):):)
oyyy kıyamam sana bulantılar çok kötümü sabahlarımı bütün günmü oluyo tuzlu çubuk kraker geçiriyo biras

yaa maşallah tanay a kaan hiçbişi yemiyo ne versem tükürüyo nasıl alışcak bilmiyom

o zaman ben azcık daha beklıım kıyma ıcın 15 un falan sonra verım en azından.bugun oglen babası kndıne yagsız tavada kofte yaptı azzcık verdım bayıldı da ondan sordum saolun kızlar

ececım ıyıyım cnm eymen ı ası carptı atesı bı yukswelıo bı dusuo.aksam 38.9a yukseldı bı ara.bugun de 38.3lere cıktı yıne.lacın etkısı gecınce yukselıo bakalım ne zmn gececek sımdı uyuyo kaan nasıl sana da tekrar gecmıs olsun kıymm ya umruım cbk atlatırsın

oyyyyyyyy bende öpüyom eylülümü çok teşekkür ederim canım
yaa sorma haftasonu tam kaan ın uykusu geldi onu uyutup bende nette takılacaktım eşim dışarı çıkıyodu alışverişe tutturdu sizde gelin diye bende dedim soğuk ama araba kapının önünde üşümezsiniz dedi tabi arabaya bindik ama araba derin dondurucu gibi olmuş biz alışveriş merkezine gidene kadar zor ısındı yarım saatte bende şifayı kaptım tabi kaan da çok üşüdü yavrum mayıs ayına kadar çıkarmıycam bi daha dışarı ama rusların yeni doğmuş bebekleri bile dışarda geziyo anlamadım gitti bizim genler soğuğa dayanıksız sanırım

Ben 7. aydan itibaren diye biliyorum , çok çekilmiş kıyma yağsız etten , bir de balık bol miktarda onda da arkadaşım somonu alıp minik parçalara bölüyor buzlukta öğününe göre çıkartıyor . benim etlere de hiç güvenim kalmadı bakalım , doğru düzgün etleri nereden alıcaz oğluma .

kızımın çorbasını yedirip dışarı çıkcaz azcık öptük hepinizi..
iyi gezmeleropuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım 2 gün sürüyo aşının ateşi bizim aşımızda perşembe günü zavallı bebişler yaa kıyamıyom aşıyı vurunca nası ağlıyolar bakamıyom bile ben
sağol canım ağrı kesici aldım dayanamıyom yoksa kötü üşütmüşüm kaan da pek iyi görünmüyo sanki biraz hırıltı var gibi inşallah bişi olmaz zaten hasta diye dr aşıyı 25 ine ertelediydi umarım tekrar hasta olmaz

Evet canım öylemiş ama anne psikolojisi işte insan hemen panikliyor duyunca umarım birşey yoktur biz yinede gösterelim bir sonraki ay. Vajina kapalılığı henüz çok azmış yani 2.aydan beri aynı ne azalma ne artma var o nedenle sakınca görmedi doktor hatta ilk başta yok dedi sonra iyice açınca evet milimlik bir kapanıklık var dedi. Ovestin canım kremin adı ama yan etkileri olan bir krem olduğu için mecbur kalmadıkça kullanacağımızı sanmıyorum şimdi kış yaa sımsıkı sarıyoruz bezliyoruz falan yazın açık bırakırım bol açılır diye ümit ediyorum o nedenle.

Canımbizim dr 8. ayın içindeyken başlıcaz dedi yani 7.ay dolunca.

bulantılarım tüm gün maalesef... ekmeğin ucundan alsam taş gibi oturuo mideme... doğumdan sonra veremediğim kilolar gitti göbek indi minnaık kaldı gözlerim altı mosmor.. bildiğiniz gibi değil valla.. kocam dio zayıfladıkça çirkinleşiosun evlenirken 49 kiloydum hiç beğenmiomuş hasbam beni ondan aldın diom bende.. :)

tekrar selammmm...
biz daha başlangıç gıdalarına geçemedik doğru dürüst walla kıymayı hiç bilmiyorum inşallah bu ay sonu biz de tam gaz gireceğiz bu işe bakalım. haftasonu sebze çorbası denicem oğluşuma. şimdilik sadece muz yiyor filenin içinde kemiriyo o kadar.
akşama da balık almasını söyledim eşime. balık yiyemedik bir süredir canım çektü...

ay buranın da rusyadan farkı yok.mafoldumben
orası soğukmu o kadar bacım
bizim akşam ıspanak var
yaa ıspanak 1 yıldır yemiyom ösledim burda yok yani büyük bi markette gördüm ama 3 dal bişiyi paketlemişler ve 20 tl falan yapıyo alacaktım ama onu pişirsem yemek olmazki anca 1 kaşık olur düşün yani

inşallah geçer canım tabi kuzularımıza bişicik olmasın en ufak bi sorun bile uykularımızı kaçırıyo annelik bölee bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…