bebeklerın corbalarına kıyma kacıncı ayda heryerde baska bısy yazıo.ama nıhallerın dr un verdıgı lıstede 6.ay dolunca 1 yemek kasıgı dıo
Bizim doktorda 6. ay dolunca başlayın dedi kıymaya elacım.
Nihalcim kıyamam sana ağlama bebişim.
bilirm cnm çok iyi anlıyorum seni ki bende sürekli öleydim benide kalöriferler mahvediyo...yakındır benmde hastalanmam aman diyim allah korusun:Saruboceq: eylül yeni uyandı teyzesi saolasın seni öpüyo gçmiş olsn dio opuyorumnanaktansağol mehtapcım yaa çok kötü bide en kötüsü bebişe bulaşmasın diye uğraşıyom yaa onu koklaya koklaya öpmeyi ösledimmm
eylül nasıl uyuyomu
valla ben 7-8 die biliyorumcokacimcoookbebeklerın corbalarına kıyma kacıncı ayda heryerde baska bısy yazıo.ama nıhallerın dr un verdıgı lıstede 6.ay dolunca 1 yemek kasıgı dıo
canım bizde şehriye çorbası fırında balık bol salata bide elmalı pasta var
maşallah eylüle ohh gezin canım biz haftasonu bi çıktık 2 dakkada dondu bebiş e hava eksi 20 dereceydi
naber fıstık eymen paşa nasıl
oyyy kıyamam sana bulantılar çok kötümü sabahlarımı bütün günmü oluyo tuzlu çubuk kraker geçiriyo birasbenim maalesef ne yemek yapmayı nede yemeyi midem kaldırıo... kocişim saolsun kendi yapıo kendi yiyo.. yani yine 2 yumurta var menüde :):):):)
ewt cnm senin vermen lazım artık... yağsız tarafından 4 kere çekilmiş kıyma olucak yalnız.. benim dr öle dediydi bana... ya bu arada kızlar benim kıza ben pütürlü veriom artık çiğnio cadı sanki... çok güzel yio maşşallah...
valla özgeciğim çalışan annelere allahtan sabır diliyorum... çok zor kuzularımzı görmeden durmak.. ama herşey onlar için...
bilirm cnm çok iyi anlıyorum seni ki bende sürekli öleydim benide kalöriferler mahvediyo...yakındır benmde hastalanmam aman diyim allah korusun:Saruboceq: eylül yeni uyandı teyzesi saolasın seni öpüyo gçmiş olsn dio opuyorumnanaktan
valla ben 7-8 die biliyorumcokacimcoook
amaninn eksi 20 derece bebecik donmuştur tabi kıyamam...opuyorumnanaktan
iyi gezmeleropuyorumnanaktankızımın çorbasını yedirip dışarı çıkcaz azcık öptük hepinizi..
o zaman ben azcık daha beklıım kıyma ıcın 15 un falan sonra verım en azından.bugun oglen babası kndıne yagsız tavada kofte yaptı azzcık verdım bayıldı da ondan sordum saolun kızlar
ececım ıyıyım cnm eymen ı ası carptı atesı bı yukswelıo bı dusuo.aksam 38.9a yukseldı bı ara.bugun de 38.3lere cıktı yıne.lacın etkısı gecınce yukselıo bakalım ne zmn gececek sımdı uyuyo kaan nasıl sana da tekrar gecmıs olsun kıymm ya umruım cbk atlatırsın
canım üfürüm bebeklikte çok rastlanan bişeymiş büyüdükçe kapanıyo diyolar ama sen yinede kardiyoloğa göster tabi vajina kapalılığı için bi yerde bi krem ismi okumuştum iyi geliyomuş ama hatırlayamadım dr bi krem vermedimi size
kaydirigubbakcemile3
bebeklerın corbalarına kıyma kacıncı ayda heryerde baska bısy yazıo.ama nıhallerın dr un verdıgı lıstede 6.ay dolunca 1 yemek kasıgı dıo
orası soğukmu o kadar bacımay buranın da rusyadan farkı yok.mafoldumben
yaa ıspanak 1 yıldır yemiyom ösledim burda yok yani büyük bi markette gördüm ama 3 dal bişiyi paketlemişler ve 20 tl falan yapıyo alacaktım ama onu pişirsem yemek olmazki anca 1 kaşık olur düşün yanibizim akşam ıspanak var
Evet canım öylemiş ama anne psikolojisi işte insan hemen panikliyor duyunca umarım birşey yoktur biz yinede gösterelim bir sonraki ay. Vajina kapalılığı henüz çok azmış yani 2.aydan beri aynı ne azalma ne artma var o nedenle sakınca görmedi doktor hatta ilk başta yok dedi sonra iyice açınca evet milimlik bir kapanıklık var dedi. Ovestin canım kremin adı ama yan etkileri olan bir krem olduğu için mecbur kalmadıkça kullanacağımızı sanmıyorum şimdi kış yaa sımsıkı sarıyoruz bezliyoruz falan yazın açık bırakırım bol açılır diye ümit ediyorum o nedenle.
Canımbizim dr 8. ayın içindeyken başlıcaz dedi yani 7.ay dolunca.
nihalcim mide bulantisini havucta gecirio.bi dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?