2009 Eylül Anneleri

kızlar uzun bı aradan bu yana nasılsınız bebekler nasıl bebeklerınız kaç kılo bızımkısı 1 aylıkken 4,400 du sızınkıler kaç sut oluyormu kızlar sızde bende eh ıste bıde kızlar su acayıp sut yapıyor bende bıde sutlaç

ayfercim aynııı ya 2 gündür hep kucağımda yatıramıyom çocuğu..neden böle oldu anlamadım...uykusu zaten yok ki yatsın hep üstümde Allah kolaylık versin hepimize

gün güne uymuyo anacım Allah kolaylık versin dediğin gibi.ama şükürler olsun yarabbime bu güzellikleri bize verdi ya daim etsin inşallah sağlıkla.

kızlar doğum kiloları ne alemde bu arada? benim hala fazlalığım var gitmiyo yavaşladı kilo vermem

kızlar ben kucağıma pek almıyorum atıyorum yatağa uyutuyarum ama nafıle uyuyan kım gozler fal tası gıbı ıkı gun once hıç uyanmadı desem doğrudur emzırırken bıle uyuyordu sankı gegırmeden yatırdım uyanmasın dıye kızlar bızım oğlan çok saçlı masallah emerken çok terlıyor sızınkıde oylemı bıde nefes alıp veremıyır usutmus herhalde once böyle değildi burnu akmıyor ama tıkanıklık var denız suyu aldırdım işe yaramıyor

ayfercim benim de sırtım, belim heryerim ağrıyor rüzgarı taşımaktan, bir de sadece kucağa alsak iyi, sürekli gezeceksin, oturduğun an basıyor çığlığı, ağlamıyor çığlık atıyo ya beni gezdir diye... etrafı inceliyor dikkatlice... ama tabi ben bu sırada mahvoluyorum.... bir de bunu görenler aaaaaaaa bu kız kucakçı olmuş diyo.... valla tutamıcam bi gün kendimi hepsine sövecem he he :)

kızlar doğum kiloları ne alemde bu arada? benim hala fazlalığım var gitmiyo yavaşladı kilo vermem
126 girdim doğuma 110 um şu anda.kimse yarışamaz çok kilom var.8 kilo doğumla gitmişti.sonra 8 gitti ama 1 aydır aynıyım yaa.

ben kucakta yaşıyoruz desem yer.meme,kucak,omuz.yanından gidersem hemen mızmız.öyle yatağa at benimkini eyvah eyvah.tavşan uykusu 5 dakika kucaktan yatağa bırakınca.hep yanında olcan.ebrucum yalnız değilsin üzülme.emerken bizimkininde alnı terliyor.öyle olurmuş.ama çılgın gibi kat kat giydirmeyinde.çıtçıt body,bi alt bi üst.yelek bide.ama sıcaksa arada çıkarıyom.aspiratörle çekin sudan sonra.çünkü o açıcı değil nemlendirici ve temizleme için.ebru zararlı dedi ama dr bana bişi demedi yaf.

gülay sen bizi anlatıyon bacım.durunca anlıyo.dolaşcan ille.tavanları inceliyo:)

ayfercim benimki de öyle, şimdi kafayı da çok rahat tutuyo, bi pozisyonu var sevdiği kucakta, eğer o şekilde taşımazsan çığlık atıyo.... o pozisyona getirdiğin an sanki sihirli değnek dokunmuş gibi anında susuyor...

bu arada giffer serum fizyolojik dışında bişey kullanmayın kızlar. en iyisi giffer... deniz suyu bebekler için kullanılmaz, ağır kaçar... gifferden 3 er damla her burun deliğine, 5 dakika sonra aspratörle çekin. eğer bebeğin burnu tıkalıysa uyumaz, bizim ki öyle yani...

canım, akşam banyo yaptırmayı denesen , belki iyi gelir. ben akşam yıkadığım zaman çok rahat uyuyordu umarım senin ali'nde uyur..
sağol canım bu akşam deniyelim. dün gece yine uyumadık. umarım gece uykularına alışır çocuk artık

ebru gecen tv de ızledım kalorıferler yandıgından hava kuruyup burun tıkanıklıgına neden olabılıyormus. ortamı da nemlendırmek lazım.

gulay benım gittiğim 2 farklı dr da farklı markaların denız suyunu verdı ve dedıgın gıbı ıkısıde acmıyor

gülaycım sobeledin beni anacım burdaydım ali efe ağladı emzirdim geldim. doktora kontrole götürdüm bugün.şükür sarılığımız geçmiş.durumumuz iyiymiş.6100 gram olmuş oğlum maşallah deyn teyzeleri.
gülay kıs sen bilem tırsıyorsan ben 3 ay daha beklerim artık siftahı :))))
ali efe de hep kucakta olcak. nazlı nazlı bi ağlayışı var çok gülüyoruz.belli ağlamıyor ama kucağa al diyo gez oyna diyo :)

kızlar karfurdan 29 liraya hava nemlendirici aldım. kullandığımdan beri ne bende ne ali efede tıkanıklık falan kalmadı tavsiye ediyorum.

Çok teşekkürler kızlar ama kızım bugün huysuz biraz sanırım aşılardan durup dururken ağlıyor.

ohhh biz dışarı çıktık geldik bebişimde hep uyudu sardım sarmaladım pusetin zaten koruyucusu var ohh açıldık oğlum da hala mışıl mışıl uyuyorrr...o kadarda soğuk değilmiş sankim ama yağmur yağcek die korktum 1,5-2 saat yürümüşüz ii geldi valla polar batt.aldım oğluma kendime göğüs pedi anacım ped dayanmıyo yaaa:)

sağolun teyzeleri çok şükür atlattık aşıları darısı diğer miniklere.. şimdilik çok sıkıntısı olmadı yavrumun minoset ağrı kesici şurup verdim mışıl mışıl yatıyo umarım akşamıda rahat atlatırız..rota aşımızıda cuma günü yaptırıcaz doktor kontrolü var doktorumuz yapacak..onuda atlattık mı iki ay rahatız..

ohh ne güzel keyif yapmışsınız.. bende sıkıldım iyice ama korkudan çıkamıyom hem burası acayip soğudu resmen kış geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…