ayfercim aynııı ya 2 gündür hep kucağımda yatıramıyom çocuğu..neden böle oldu anlamadım...uykusu zaten yok ki yatsın hep üstümde Allah kolaylık versin hepimize
126 girdim doğuma 110 um şu anda.kimse yarışamaz çok kilom var.8 kilo doğumla gitmişti.sonra 8 gitti ama 1 aydır aynıyım yaa.kızlar doğum kiloları ne alemde bu arada? benim hala fazlalığım var gitmiyo yavaşladı kilo vermem
kızlar ben kucağıma pek almıyorum atıyorum yatağa uyutuyarum ama nafıle uyuyan kım gozler fal tası gıbı ıkı gun once hıç uyanmadı desem doğrudur emzırırken bıle uyuyordu sankı gegırmeden yatırdım uyanmasın dıye kızlar bızım oğlan çok saçlı masallah emerken çok terlıyor sızınkıde oylemı bıde nefes alıp veremıyır usutmus herhalde once böyle değildi burnu akmıyor ama tıkanıklık var denız suyu aldırdım işe yaramıyor
ayfercim benim de sırtım, belim heryerim ağrıyor rüzgarı taşımaktan, bir de sadece kucağa alsak iyi, sürekli gezeceksin, oturduğun an basıyor çığlığı, ağlamıyor çığlık atıyo ya beni gezdir diye... etrafı inceliyor dikkatlice... ama tabi ben bu sırada mahvoluyorum.... bir de bunu görenler aaaaaaaa bu kız kucakçı olmuş diyo.... valla tutamıcam bi gün kendimi hepsine sövecem he he :)
sağol canım bu akşam deniyelim. dün gece yine uyumadık. umarım gece uykularına alışır çocuk artıkcanım, akşam banyo yaptırmayı denesen , belki iyi gelir. ben akşam yıkadığım zaman çok rahat uyuyordu umarım senin ali'nde uyur..
ebru gecen tv de ızledım kalorıferler yandıgından hava kuruyup burun tıkanıklıgına neden olabılıyormus. ortamı da nemlendırmek lazım.selam kizlar nabersiniz
bizim burun tikanikligimiz sorunu devam ediyor
gece bi bakiyorum balon yapmis sumuguyle hem komik hem de zor yaaa
uyuyamiyor bu yuzden
serum fizyolojikte fayda etmedi napsam bilmiyorum
olmadi bugun yine doktora gotureyim diyorum
dilekçim, özgecim geçmiş olsun şifa olsun bebişlerinize aşılar inş. burasıda soğudu ama ben evde patlıyom sarıp sarmalasam bugün çıksammı diom ama ufffff kararsızım evde hep çocuğumda sıkıldı hep kucağımda olmak istiyor...çıldırcam
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. bebekler aşılarını olmuş hem geçmiş olsun hemde şifa olsun tüm bebeklere biz daha aşı olmadık burda 3 aylıkken aşılara başlanıyor...hepiniz nasılsınız? bebeklerle uğraşınca insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor...
fitil atsaydın dilekcim defneye...ben her aşıdan sonra atardım paranox
ohhh biz dışarı çıktık geldik bebişimde hep uyudu sardım sarmaladım pusetin zaten koruyucusu var ohh açıldık oğlum da hala mışıl mışıl uyuyorrr...o kadarda soğuk değilmiş sankim ama yağmur yağcek die korktum 1,5-2 saat yürümüşüz ii geldi valla polar batt.aldım oğluma kendime göğüs pedi anacım ped dayanmıyo yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?