2009 Eylül Anneleri

Nihalcim üzülme , bir süre sonra geçer sende iştahına kavuşursun , malum bir bebek bir de göbekte minnoş olunca beslenmene daha dikkat edersin .

file derken bacım ????

cok uykum var ama eymen soyle bı dalgın uyumuo mıkır mıkır uyuyamıorum bn de ama gzerım kapaniiii

Ben de pazar günü öyleydim , oyundu , şuydu buydu derken akşam gözlerimi zor açık tutuyordum , sonra en son efe kucağımda uyuyup kalmışım sonra bir mesaj eşimden ( ayrı odalardaydık ) öyle uyandım da çocuğu koydum yatağına ... çok fena Allah yardımcın olsun , tek başına da bazen çok zor oluyor arada 1/2 saat randımanlı bakacak biri olsun isterdim çalışmadan önce ,şimdi de özlüyorum insanoğlu işte tatminsiz oluyor bazen .

kıyamam ya otu bile özledin demek boşver öyle ahım şahım bi lezzette diil zaten mecbur yiyoz diyetteyiz karı koca

Ahh canım benim yaa kıyamam sana kayınvalidem bol bol yapıyor bize hadi atla gel uçağa sizin içinde yapsın hep beraber afiyetle yiyelim:)))

kızlar tekrar merhaba...

gülnazcım süpersin valla, eğer hala uzman yardımcısı olmasaydım ben de çok isterdim, senin adına çok heyecanlandım... inşallah vereceğin karar ne olursa olsun hayırlısı olsun canım... eğer doğurmaya karar verirsen ismini ne koyacaksın peki... valla ben en çok buna heyecanlandım, malum bebişlerimizin ismi aynı... valla erkek olurSA BULUT fena olmaz.... kız olursa yine doğadan bişr isim koyarsan süper olur...

şimdi kızımı kertme konusuna gelecek olursak ben kızımı kertmedim daha... ebruylşa bir konuşmuzluğumuz var ama daha karar vermedik ailecek... ebru da alişi biraz ağırdan satıyor sanırsam.... şimdi efe olursa yakınız iyi olur, yasemin dünürümle gezeriz bol bol, rüzgar olursa isimdaşlar zorlanmazlar, banka hesapları falan da bir olur evlenince, isim soyad ne de olsa aynı olacak... kızımla bu konuyu düşünüp karar vermek lazım :)

nihalcim meyve filesi canım küçük. içine koyuyon tutacak yeri ver veriyon bebişe hem diş kaşıyo hem meyve yiyo...
eceeeee kıyamam kıuzum yaaaa elin rusu ne anlar ıspanaktan tabe. varsa yoksa votka... gerçi o da vişne suyuyla pek güzel oluyor ama neyse konumuz bu değil :)

nası filenin içinden kemiriyo anlamadım ben:uhm:
bizdede balık var canım

gulay inanmiyorum sanaaaa
demek agirdan satiyorum heee
ben konustuk anlastik diye sesimi cikartmiyodum halbuki
hatta gelenlere bile alinin ankarada yavuklusu var diyordum oole olsun :umursamaz:

kizlar yaaa hemen bisey sorcam cikcam
biz simdi alise ilk kez bugun havuc ve patates hasladik catalla ezip suyundan ve birazda zeytinyagi katip verdik ama cok zor yedi yaaa
bole surekli tiksinip yu§zunu felan burusturdu yavru kusum
en fazlada 7-8 kasik yedi
normal mi
ilk seferde sizde de boyle mi olmudtu

ya kızlar size bişey soracam mothercrin en son indirimi oluyorya sezon sonu hatta geçen yıldı sanırım %50 +%25 yapmışlardı... ne zaman olacak bileniniz var mı yahu.... yasemincim sen mothercarin önünden mi geçiyorsun akşamları hala, bir ara baksana canım... geçen hafta hala % 50 idi ama çıtçıtlı badilerde hala % 50 ye girmemişti.

dılek hamıleyken kayınvalıdende ve annende yıyodunuz sımdı de yemegını kayınvalıden yapıomus oh mıs valla.sen bılıomusun yemek yapmayı

canım kız olursa üzüm yada masal koyarız ama erkek olursa bilemem tabi hadi hadi benim oğlana bi sempati var itiraf et isimden girdik gönlüne bekliyoruz kararını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…