tekrar selammmm...
biz daha başlangıç gıdalarına geçemedik doğru dürüst walla kıymayı hiç bilmiyorum inşallah bu ay sonu biz de tam gaz gireceğiz bu işe bakalım. haftasonu sebze çorbası denicem oğluşuma. şimdilik sadece muz yiyor filenin içinde kemiriyo o kadar.
akşama da balık almasını söyledim eşime. balık yiyemedik bir süredir canım çektü...
Nihalcim üzülme , bir süre sonra geçer sende iştahına kavuşursun , malum bir bebek bir de göbekte minnoş olunca beslenmene daha dikkat edersin .
cok uykum var ama eymen soyle bı dalgın uyumuo mıkır mıkır uyuyamıorum bn de ama gzerım kapaniiii
orası soğukmu o kadar bacım
yaa ıspanak 1 yıldır yemiyom ösledim burda yok yani büyük bi markette gördüm ama 3 dal bişiyi paketlemişler ve 20 tl falan yapıyo alacaktım ama onu pişirsem yemek olmazki anca 1 kaşık olur düşün yani
inşallah geçer canım tabi kuzularımıza bişicik olmasın en ufak bi sorun bile uykularımızı kaçırıyo annelik bölee bişi
orası soğukmu o kadar bacım
yaa ıspanak 1 yıldır yemiyom ösledim burda yok yani büyük bi markette gördüm ama 3 dal bişiyi paketlemişler ve 20 tl falan yapıyo alacaktım ama onu pişirsem yemek olmazki anca 1 kaşık olur düşün yani
inşallah geçer canım tabi kuzularımıza bişicik olmasın en ufak bi sorun bile uykularımızı kaçırıyo annelik bölee bişi
tekrar selammmm...
biz daha başlangıç gıdalarına geçemedik doğru dürüst walla kıymayı hiç bilmiyorum inşallah bu ay sonu biz de tam gaz gireceğiz bu işe bakalım. haftasonu sebze çorbası denicem oğluşuma. şimdilik sadece muz yiyor filenin içinde kemiriyo o kadar.
akşama da balık almasını söyledim eşime. balık yiyemedik bir süredir canım çektü...
nası filenin içinden kemiriyo anlamadım ben:uhm:
bizdede balık var canım
kızlar tekrar merhaba...
gülnazcım süpersin valla, eğer hala uzman yardımcısı olmasaydım ben de çok isterdim, senin adına çok heyecanlandım... inşallah vereceğin karar ne olursa olsun hayırlısı olsun canım... eğer doğurmaya karar verirsen ismini ne koyacaksın peki... valla ben en çok buna heyecanlandım, malum bebişlerimizin ismi aynı... valla erkek olurSA BULUT fena olmaz.... kız olursa yine doğadan bişr isim koyarsan süper olur...
şimdi kızımı kertme konusuna gelecek olursak ben kızımı kertmedim daha... ebruylşa bir konuşmuzluğumuz var ama daha karar vermedik ailecek... ebru da alişi biraz ağırdan satıyor sanırsam.... şimdi efe olursa yakınız iyi olur, yasemin dünürümle gezeriz bol bol, rüzgar olursa isimdaşlar zorlanmazlar, banka hesapları falan da bir olur evlenince, isim soyad ne de olsa aynı olacak... kızımla bu konuyu düşünüp karar vermek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?