gülaycım sobeledin beni anacım burdaydım ali efe ağladı emzirdim geldim. doktora kontrole götürdüm bugün.şükür sarılığımız geçmiş.durumumuz iyiymiş.6100 gram olmuş oğlum maşallah deyn teyzeleri.
gülay kıs sen bilem tırsıyorsan ben 3 ay daha beklerim artık siftahı :))))
ali efe de hep kucakta olcak. nazlı nazlı bi ağlayışı var çok gülüyoruz.belli ağlamıyor ama kucağa al diyo gez oyna diyo :)
bldiğim kadarıyla zararlı değil canım. bizim doktor fitil veriyo burdada ordada paranox kullanıyodum paresetamol içeriyo zaten bebeklere şurup vermek çk zor olur fışkırtır geri genelde..o yüzden kolay fitil..
fitil atsaydın dilekcim defneye...ben her aşıdan sonra atardım paranox
ohhh biz dışarı çıktık geldik bebişimde hep uyudu sardım sarmaladım pusetin zaten koruyucusu var ohh açıldık oğlum da hala mışıl mışıl uyuyorrr...o kadarda soğuk değilmiş sankim ama yağmur yağcek die korktum 1,5-2 saat yürümüşüz ii geldi valla polar batt.aldım oğluma kendime göğüs pedi anacım ped dayanmıyo yaaa:)
sağolun teyzeleri çok şükür atlattık aşıları darısı diğer miniklere.. şimdilik çok sıkıntısı olmadı yavrumun minoset ağrı kesici şurup verdim mışıl mışıl yatıyo umarım akşamıda rahat atlatırız..rota aşımızıda cuma günü yaptırıcaz doktor kontrolü var doktorumuz yapacak..onuda atlattık mı iki ay rahatız..
hadi gözün aydın maşallah oğluşuna güzel kilo almış..bizim kızında burnu tıkanmaya başladı okyanus suyu kullanıyom iyi geliyo..ebemizde buhar makinası alın dedi bakayım bende...
Canım calpol şurup verdim yarım ölçek ateşi yok ara ara ölçüyoruz.
Ohh mis gibi yapmışsınız ana oğul ne güzel gezmişsiniz. Geçen bende aldım polar battaniye ikeadan 10TL mıydı neydi çok güzel tavsiye ederim.
Canım ben pek çok dr'dan rota aşısının ya bugünkü aşılarla yada en az 30 gün sonra yapılması gerektiğini okudum. O nedenle biz bu sabah sipariş verdik ve acil olarak getirttik eczaneye. Sende önce araştır bence canım.
Ben kaloriferlerin üstüne cam kapların içinde su koyuyorum nem için.
memeleri sağdık şimdi kızmı dooyurmaya gideyim.. iyi oluyo böyle vakit nasıl geçiyo anlamıyom yoksa süt sağarken çok sıkılyodum..
kızlar bebeklerını z kaç kılo ya benımkı zayıf gıbı sankı
ben sızınkılerın resmını gorunce masallah sızınkıler top gıbı
offf cıldırmak üzereyimmmmmm düngece saat 3 e kadar agladı uyumadıı sonrada sadece 1 saat arayla uyuyup kalktııı noldu bu cocuga anlamıyorummm ama cok yoruluyorum yaaaaaaaa
fatoşçum sabır bu aralar halil ibrahimde aynı ve hep kucağımda olmak istiyor nerdeyse wc ye kucağımda gitcem sabır canım buda bi süreç sanırım....dün gece bizde aynıydık yat kalktan fenalık geldi ben yatmadım 4 lere kadar
selam kızlar
alis 45 gunlukken 5400 gr gelmıstı su an ne kadar bilemiyorum
yaaa su burun olayını bı tam anlatın bakalım
once serum fızyolojık sıkıyoruz sonra aspıratorle cekıyormuyuz
bırde bızımkı elde sıkıp burna koyunca serbest bıraktıklarından cok cekmıyor sankı
cocukta durmuyo zaten onunla cekmeye calısırken sumuklerı
bırde agızla cekmelı olan var ozge gulay sızın bahsettıgınız ondan mı acaba
yaaa oglumun burnu acık olsa uyuyacak gazımız azaldı cok sukur cunku
bende uykusuz kalıyorum bu yuzden gece 3 ten sonra uyku haram oldu
buhar olayınıda tum odalara mı su koydunuz yoksa uyudugu odaya mı sadece
buhar makınası zararlı dıyorlardı deılse bende alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?