Saol yasemincim. Valla gözlerinde fer kalmadı kuzumun.
canım gecmış olsun sımdı nasıl bebeğin bızımkıde bugunlerde bıraz oksuruyor hayırlısıyla su kış bı gecseydı yavruucklar rahatlardı hep içerdelr
bebeğimin yeni resmini çektim köşeye koyayım belki görücü çıkarDD
bebeğimin yeni resmini çektim köşeye koyayım belki görücü çıkarDD
tanıştıralım beni kızımın adı azra tam bir tatlı cadı memnun oldukkızın vardı dimi biz talibiz çocukları bir tanıştıralım:)))
ben mekik için alet sipariş ettirdim eşime , o gelmiş yarından itibaren çekmeye başlıcam inşallah ...
Bu arada yerim be kızını , uyuyor galiba fotoda canım benim :)))
Tşk ederim cnm. Peditus içiriyorum ben kızıma o baya iyi geldi. İstersen sende başla.
Çok şeker kuzum bnm maşallah. Biran bakınca Ezgiyi gördüm gibi oldu ya
tanıştıralım beni kızımın adı azra tam bir tatlı cadı memnun oldukD
teşekkür ederim teyzesi uyuyor sorma bir uyuyunca şeker ötesi Maşallah:)))
canım ben mekik çekiyorum bugün 5 gün oldu birde ağırlıkla kol ve basen hareketleri yapıyorum yaz geliyor olmıycak öyle ya((
bizimkide yarın 5 ayını doldurucak ama benim kızım çok nazlızemuszemus hemen evet demez ağırdan alıyoz bizsengözlerimebaksanabtamam ismide pek güzelmiş bizimkide kağan 18.09.2009 doğumlu 5 ay 1 hafta yaşında
selam kızlar. hayırlı cumalar olsun hepimize.
özgem geçmiş olsun canım. kıyamam gelinciğime bennnn. gelem çorba yapam size ne dersin?
özlem hayırlı olsun filizle kerttiniz bebişleri :) çok tatlı maşallah kızına.
elacım canım ben bileciği bizzat gördüm orda yaşadı babamlar güzel yer diyom ya aaaaaa :) bak benim eşim foça da, manisa da ve en son olarak ta kars dağlarında komando olarak yapmış askerliğini. sen düşün :))) foçayı manisayı zaten arkadaşlar söylemiş çok meşhurdur... karsın dağlarını söylemem gerek yoksanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?