2009 Eylül Anneleri

bu arada kızlar mekik felan çekiyormusunuz yoksa erken mi ben çekmeye başladım sanki dikiş yerlerim zorlandı azıcıkeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
canım gecmış olsun sımdı nasıl bebeğin bızımkıde bugunlerde bıraz oksuruyor hayırlısıyla su kış bı gecseydı yavruucklar rahatlardı hep içerdelr

Tşk ederim cnm. Peditus içiriyorum ben kızıma o baya iyi geldi. İstersen sende başla.

bebeğimin yeni resmini çektim köşeye koyayım belki görücü çıkarDD

Çok şeker kuzum bnm maşallah. Biran bakınca Ezgiyi gördüm gibi oldu ya

ben mekik için alet sipariş ettirdim eşime , o gelmiş yarından itibaren çekmeye başlıcam inşallah ...

Bu arada yerim be kızını , uyuyor galiba fotoda canım benim :)))

kızın vardı dimi biz talibiz çocukları bir tanıştıralım:)))
tanıştıralım beni kızımın adı azra tam bir tatlı cadı memnun oldukD
ben mekik için alet sipariş ettirdim eşime , o gelmiş yarından itibaren çekmeye başlıcam inşallah ...

Bu arada yerim be kızını , uyuyor galiba fotoda canım benim :)))

teşekkür ederim teyzesi uyuyor sorma bir uyuyunca şeker ötesi Maşallah:)))
canım ben mekik çekiyorum bugün 5 gün oldu birde ağırlıkla kol ve basen hareketleri yapıyorum yaz geliyor olmıycak öyle ya((

tamam ismide pek güzelmiş bizimkide kağan 18.09.2009 doğumlu 5 ay 1 hafta yaşında

selam kızlar. hayırlı cumalar olsun hepimize.
özgem geçmiş olsun canım. kıyamam gelinciğime bennnn. gelem çorba yapam size ne dersin?
özlem hayırlı olsun filizle kerttiniz bebişleri :) çok tatlı maşallah kızına.
elacım canım ben bileciği bizzat gördüm orda yaşadı babamlar güzel yer diyom ya aaaaaa :) bak benim eşim foça da, manisa da ve en son olarak ta kars dağlarında komando olarak yapmış askerliğini. sen düşün :))) foçayı manisayı zaten arkadaşlar söylemiş çok meşhurdur... karsın dağlarını söylemem gerek yoksanırım :)))

tamam ismide pek güzelmiş bizimkide kağan 18.09.2009 doğumlu 5 ay 1 hafta yaşında
bizimkide yarın 5 ayını doldurucak ama benim kızım çok nazlızemuszemus hemen evet demez ağırdan alıyoz bizsengözlerimebaksanab

tesekkür ederiz teyzesi benim bebişide senin bebişide tüm bebişleri deAllah korusun

selamlar herkesee.. hayrlı Cumalar..

Arwenn cnm aynı durum benim başıma geldi ama ilk hediye alan biz olduk yani eltimin çocugu olmuştu o zaman ben nişanlıydım benim ailem altın taktılar eltime . Ben evlendim çocugum oldu eltimin ailesi bize bi paket süt almış :))) Hey Allah'ım o kadar sinir oldumki anlatamam bari bi kıyafet alsaymış ..sonra annem dediki kızım boşver sana en güzel altın bu işte bebeğin ak sağ sağlim çok şükür dedi yapıcak da bişey yok tabii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…