2009 Eylül Anneleri

e kız evi naz evi olacak o kadar ama bizimkide nazlı baya ilgiyi çok seviyo

Hayatımın en kötü dönemiydi:))) Eşimin tabiri ki kendisi orduevinde mutfak şefi olarak yapmış askerliğini ayrıca abisi albay ve tabi torpilli olarak...dağlarda yapsa ne olurdu hiç bilmiyorum...kaydirigubbakcemile3

Benim eşim kastamonu + istanbulda yaptı ... Anacım bunlar Antalyada da yapsalar anlat anlat bitiremiyorlar , biz o zman çıkıyorduk ben son sınıftaydım her sabah 5 de arardı neymiş telde kuyruk yokken daha rahat oluyormuş bende uykulu uykulu konuşur sonra unuturdum , sonra sürekl idert yanardı ben de üzüntüden kahrolurdum bir de geldi eşşek gibi olmuş göt göbek kocaman, elinde mangal yaparken çekilmiş fotolar felan sinirimden ağlamıştım ben onca ay sen eziyet çekiyorsun diye üzülürken sen askerde mangal yapmışsın diye .

baharcım çok şükür iyiyim şu baş parmagımda iyileşse tam iyi olucam poyrazı kucagımda yeteri kadar taşıyamıyorum oda sürekli mzımızlanıyo.. sen nasılsın iş ev koşuşturmacası zordur eminim ...

Benim demek istediğim de o zaten , zor şartlar altında yapanlara sözüm yok tabi ama deniz kenarında kampta yapanlar bile halinden memnun değil ,ve dünyanın en zor görevi gibi geliyor ... Ama nefes filmini izledim geçen işte o şekilde yapanlara sözüm yok tabi ...

selam kızlar nasılsınız
biz biraz toparladık gibi bugün daha iyiyiz bugün oğluşumun doğumgünü 3 yaşını bitiriyo koca delikanlı oldukaydirigubbakcemile3 akşam parti yapıyoz bizde arkadaşlarınıda davet ettik babası kocaman polis arabası şeklinde bi pasta yaptırmış görünce delirecek bayılıyo polis arabalarına ee bi sürüde hediye bugün onun günü nede olsa bende atıştırmalık bişiler hazırlıycam akşama ama tuzlu bişiler düşünüyomda fikir verirseniz sevinirim
özgecim kısa sürede iyileşirsiniz inşallah canım kıyamam size
elacım kardeşine allah kavuştursun canım inşallah güzel bi askerlik geçirir kısa dönemmi yapacak
özlem kızın çok tatlı canım maşallah
baharcım nasılsın senin eşin anlatıyomu askerlik anılarını eee kadınlarında doğum hikayeleri var o anlattıkça sende doğum hikayeni anlatkaydirigubbakcemile3
ali efecim nasıl babaanne nasıl
heheee mektup gibi oldu budaaaa

saolun arkıdısler sızı sevıyorum
eymenı doyurdum uyttum evımı topladım geldım.
dusa gırmem lazım ama esım gelsın de yemege o ara gırerım
bu arada balböceeem bı kac gundur dıkkat edıodum yedıklerıme ya recımdeyım kafam bozuk dıodum artık bozuk deel cunku emeklerımın karsılıgını almısım zayıflamısım azcık.1.4 kılo yanizemuszemus
bu benı cok pıs gaza getırdı.sen de boslama bak bırlıkte verelım su yağlarıkaydirigubbakcemile2

ben de geçen hafta cumadan beri rejimdeyim
ben de tam 1,4 kilo vermişim
66 dan 64,6 ya düşmüşüm
hem de yemeği çok kesmeden sadece abur cubur ve tatlıyı keserek

eminecim geçmiş olsun canım ya. bende de var batık ama korkuyom doktora falan gitmeye. kendim halletmeye çalışıyom. şükür ilerlemedi ya. inşallah çabuk iyileşir canım.
meryem barfiksler, mekikler, dağ eğitimleri falan offf dinle dinle bitmez bacım.
filiz Allah kolaylık versin canım senin işin dha zor tabe sürekli hikaye durumu.
ben hazır askerliğini yapmış adam aldım öyle asker yolu beklemedim ehih :))
ececim hayatım nice nice yıllara hepberaber kutlayın yaşgünlerini inşallah. çok mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum sinana. babaneyle ali efe evde koklaşıyorlardır herhalde ben de dakika sayıyom oğlumu görmek için :)

yasemin benimkide tam etrsine sıkıntılı gecirirken hersey çok normal gibi anlatırdı bana.

İşte ööleleri zor bulunuyor canım , kıymetini bil ...

ben eşim sürekli asker bide beni düşünsenizekaydirigubbakcemile3

Tahmin ediyorum ben de babamdan biliyorum ,Allah sabır versin :)) Çalıştığı dönemlerde bizi askerleriyle karıştırıp çok emirler yağdırdığı olurdu ...

Yasemincim Oğluşunun doğumgününü kutlarım , nice güzel yaşlarında hep birlikte olmanız dileğiyle ...a.s.]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…