ben de geçen hafta cumadan beri rejimdeyim
ben de tam 1,4 kilo vermişim
66 dan 64,6 ya düşmüşüm
hem de yemeği çok kesmeden sadece abur cubur ve tatlıyı keserek
ebru seni gördüğüme sevindim sana bişi dicem de bi türlü denk gelemiyorduk
şu tuvalete çıkma konusuyla igili
sen öyle bi sorunundan bahsetmiştin yanlış hatırlamıyosam
doğumdan sonra ben de çok yaşadım o sorunu
ve kızımın druna otlardan falan çay yapsam süte geçermi diye sormuştum
o da dikkatli olmak lazım ama sakın sinameki falan kullanma demişti
ve bi şurup verdi
ismi duphalac
bilmiyorum kullandın mı ama bende işe yaramıştı
bi de ben ek olarak kayısı yiyodum
bi de saf zeytinyağına kuru incir koymuştum her sabah bi tane yiyodum
epeyce düzeldi
gerçi bu aralar yine hortladı gibi sorunum ama aynı şeyleri tekrar uygulicam
belki işine yarar diye sana da bahsetmek istedim
Benim demek istediğim de o zaten , zor şartlar altında yapanlara sözüm yok tabi ama deniz kenarında kampta yapanlar bile halinden memnun değil ,ve dünyanın en zor görevi gibi geliyor ... Ama nefes filmini izledim geçen işte o şekilde yapanlara sözüm yok tabi ...
selam kızlar nasılsınız
biz biraz toparladık gibi bugün daha iyiyiz bugün oğluşumun doğumgünü 3 yaşını bitiriyo koca delikanlı oldukaydirigubbakcemile3 akşam parti yapıyoz bizde arkadaşlarınıda davet ettik babası kocaman polis arabası şeklinde bi pasta yaptırmış görünce delirecek bayılıyo polis arabalarına ee bi sürüde hediye bugün onun günü nede olsa bende atıştırmalık bişiler hazırlıycam akşama ama tuzlu bişiler düşünüyomda fikir verirseniz sevinirim
özgecim kısa sürede iyileşirsiniz inşallah canım kıyamam size
elacım kardeşine allah kavuştursun canım inşallah güzel bi askerlik geçirir kısa dönemmi yapacak
özlem kızın çok tatlı canım maşallah
baharcım nasılsın senin eşin anlatıyomu askerlik anılarını eee kadınlarında doğum hikayeleri var o anlattıkça sende doğum hikayeni anlatkaydirigubbakcemile3
ali efecim nasıl babaanne nasıl
heheee mektup gibi oldu budaaaa
Kızlar ben eve kaçar patron kovuyor beni iyileşmeden gelme dedi. Öptüm sizi görüşürüz
kaydirigubbakcemile5
aynen ben de 65.7 olmustum pıs bogazlılıgım yuzunden.
5 gundur dıkkat edıodum yanı ekmek yemıodum kahvaltı harıcınde.ve abur cuburla sekerı kaldrmıstım.hemen farketmiş.59 olursam kendımı cok daha iyi hissedicem.bayanssulusmile
bencede haklısın en iyisi boşvermek...bebeğim sağlıklı olsunda bişey beklediğimden deilde... onların getirdiğinden ben utandım yaselamlar herkesee.. hayrlı Cumalar..
Arwenn cnm aynı durum benim başıma geldi ama ilk hediye alan biz olduk yani eltimin çocugu olmuştu o zaman ben nişanlıydım benim ailem altın taktılar eltime . Ben evlendim çocugum oldu eltimin ailesi bize bi paket süt almış :))) Hey Allah'ım o kadar sinir oldumki anlatamam bari bi kıyafet alsaymış ..sonra annem dediki kızım boşver sana en güzel altın bu işte bebeğin ak sağ sağlim çok şükür dedi yapıcak da bişey yok tabii ..
eee yani kız evi naz evi...kolay deil kız almak bizdenbayanssulusmilee kız evi naz evi olacak o kadar ama bizimkide nazlı baya ilgiyi çok seviyo
teşekkür ederizopuyorumnanaktanteyzesi...selam kızlar nasılsınız
biz biraz toparladık gibi bugün daha iyiyiz bugün oğluşumun doğumgünü 3 yaşını bitiriyo koca delikanlı oldukaydirigubbakcemile3 akşam parti yapıyoz bizde arkadaşlarınıda davet ettik babası kocaman polis arabası şeklinde bi pasta yaptırmış görünce delirecek bayılıyo polis arabalarına ee bi sürüde hediye bugün onun günü nede olsa bende atıştırmalık bişiler hazırlıycam akşama ama tuzlu bişiler düşünüyomda fikir verirseniz sevinirim
özgecim kısa sürede iyileşirsiniz inşallah canım kıyamam size
elacım kardeşine allah kavuştursun canım inşallah güzel bi askerlik geçirir kısa dönemmi yapacak
özlem kızın çok tatlı canım maşallah
baharcım nasılsın senin eşin anlatıyomu askerlik anılarını eee kadınlarında doğum hikayeleri var o anlattıkça sende doğum hikayeni anlatkaydirigubbakcemile3
ali efecim nasıl babaanne nasıl
heheee mektup gibi oldu budaaaa
canım benim seninde geçmiş kandilin hayırlara vesile olsun...selam kızlar geçmiş kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun giremiyom fazla nete artık tüm gün işler kızla yım bide dogum günü kutlu olsun paşanın ogluşunun cnm
boshayallersmile aahh ahh benim de amacım 58 59 o günleri görebilecekmiyim acaba
bi de bu kadar ökküüzz gibi yemem rağmen yie de az bile kilo almışım
tecrübelilerin sölediğine göre emzirme işi tamamen kesildiğinde yemekler daha da fazla yaramaya başlıyomuş
o yüzden emzirme bitmeden ama sütü de azaltmadan şimdi bu işi başardık başardık
başaramadık tatilde bikinim kızım giyer ben de şemsiye altından el sallarım artık
bende bendeboshayallersmile aahh ahh benim de amacım 58 59 o günleri görebilecekmiyim acaba
tecrübelilerin sölediğine göre emzirme işi tamamen kesildiğinde yemekler daha da fazla yaramaya başlıyomuş
başaramadık tatilde bikinim kızım giyer ben de şemsiye altından el sallarım artık
benim saçlarım son bir aydır çok yağlandı ama sadece tepede bir bölümü yıkıyorum anında o kısım yağ içinde hemde nasıl varmı böle bir durumla karşılaşan çok kafama takıldı
ece Allah oğluna uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin nice senelere
çok teşekkür ederim kızlarrrEcecim Sinana nice yıllar diliyorum. Doğum günü kutlu olsun. Ne güzel akşama parti var :)
ooo maşallah elacım gözünaydın iyi vermişsin bu gazla daha dikkatli olursun yeme konusundasaolun arkıdısler sızı sevıyorum
eymenı doyurdum uyttum evımı topladım geldım.
dusa gırmem lazım ama esım gelsın de yemege o ara gırerım
bu arada balböceeem bı kac gundur dıkkat edıodum yedıklerıme ya recımdeyım kafam bozuk dıodum artık bozuk deel cunku emeklerımın karsılıgını almısım zayıflamısım azcık.1.4 kılo yanizemuszemus
bu benı cok pıs gaza getırdı.sen de boslama bak bırlıkte verelım su yağlarıkaydirigubbakcemile2
sağol bebeeeemece mutlu yıllar sınana bızım yerımıze de op delıokanlıyı:)
sağol baharcım yaaa batık bendede var ne tuhaf herkeste aynı sorunlar var kilo aldığımız içinmi oluyokieminecim geçmiş olsun canım ya. bende de var batık ama korkuyom doktora falan gitmeye. kendim halletmeye çalışıyom. şükür ilerlemedi ya. inşallah çabuk iyileşir canım.
meryem barfiksler, mekikler, dağ eğitimleri falan offf dinle dinle bitmez bacım.
filiz Allah kolaylık versin canım senin işin dha zor tabe sürekli hikaye durumu.
ben hazır askerliğini yapmış adam aldım öyle asker yolu beklemedim ehih :))
ececim hayatım nice nice yıllara hepberaber kutlayın yaşgünlerini inşallah. çok mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum sinana. babaneyle ali efe evde koklaşıyorlardır herhalde ben de dakika sayıyom oğlumu görmek için :)
çok teşekkürler canımmmİşte ööleleri zor bulunuyor canım , kıymetini bil ...
Tahmin ediyorum ben de babamdan biliyorum ,Allah sabır versin :)) Çalıştığı dönemlerde bizi askerleriyle karıştırıp çok emirler yağdırdığı olurdu ...
Yasemincim Oğluşunun doğumgününü kutlarım , nice güzel yaşlarında hep birlikte olmanız dileğiyle ...a.s.]
ooooh ne güsel hadi güle güleeeKızlar ben eve kaçar patron kovuyor beni iyileşmeden gelme dedi. Öptüm sizi görüşürüz
teşekkür ederim ebrucumay tesekkur ederim canim
alayim bu surubu o zaman cok kotuyum cunku yaaa tuvalete gitmek resmen iskence oldu artik
6 ay olcak nerdeyse hicc duzelmediiii
elacim allah kavustursun kardesine
insallah cok kolay guzel bir askerlik gecirir
anlatacak guzel anilari olur
sana da bravo demek kilo da verdin valla imrendim
ben bogazimi bu ara hic tutamiyorum sadece yuruyus yapip dengelemeye calisiyorum
almiyorum ama veremiyorumdaaaa
meryemcim evet 3 gun ayni seyi vermek gerekiyormus
o yuzdewn biz bugunde havuc kereviz verdik dun gibi
sadece bu sefer kemik kaynatmistik dun onun suyundan da ekledim
bir de bugun blendirdan gecirdim bakalim yiyecek mi diye
masallah dolu dolu 20 kasik yedi
artik baya baya cigneyip yutuyorda
insallah istahli olur
ececim oglunun dogum gunu kutlu olsun
allah daha nice saglikli mutlu yaslar nasip etsin insallah
selam kızlar geçmiş kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun giremiyom fazla nete artık tüm gün işler kızla yım bide dogum günü kutlu olsun paşanın ogluşunun cnm
çok sağolun kızlarrrDoğru söylüyorsun canım allah zor şartlar altında askerlik yapan kahramanlarımızın yardımcısı olsun.
Günaydın Ececim,
Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte geçireceği nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah. Kutlarım Sinanının doğum gününü. Ayy ne güzel yaa bizimde gelsin artık doğum günümüz...
yaa bende yemek hiç aramam ama abur cubursuz duramıyomben normal yemekten kısıyom ama abur cuburdan kısamıyom ben napam bilmiyorumkismile
boshayallersmile aahh ahh benim de amacım 58 59 o günleri görebilecekmiyim acaba
bende senin gibi biliyom meryemcim alerji riskine karşı 3 gün bekleniyoebrucum benim bildiğim öyle değil:) mesela biz p.tesi günü brokolılı corba içtık. 3 gun yıne sadece havuc patates piriç içtik. brokolının zararı yok onu anladık. bugun bezelyemız var corbada. 3 gun yıne standart bır corba yada en fazla brokolı koyarak devam edeceğiz.
emziren anneyim kilolarımdan nasıl kurtulcam yardım/ - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar konu açtım ben gibi olanlar varsa kilo verebilenlerden öneri bekliyorum teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?