2009 Eylül Anneleri

ben de geçen hafta cumadan beri rejimdeyim
ben de tam 1,4 kilo vermişim
66 dan 64,6 ya düşmüşüm
hem de yemeği çok kesmeden sadece abur cubur ve tatlıyı keserek

kaydirigubbakcemile5
aynen ben de 65.7 olmustum pıs bogazlılıgım yuzunden.
5 gundur dıkkat edıodum yanı ekmek yemıodum kahvaltı harıcınde.ve abur cuburla sekerı kaldrmıstım.hemen farketmiş.59 olursam kendımı cok daha iyi hissedicem.bayanssulusmile

ay tesekkur ederim canim
alayim bu surubu o zaman cok kotuyum cunku yaaa tuvalete gitmek resmen iskence oldu artik
6 ay olcak nerdeyse hicc duzelmediiii

elacim allah kavustursun kardesine
insallah cok kolay guzel bir askerlik gecirir
anlatacak guzel anilari olur
sana da bravo demek kilo da verdin valla imrendim
ben bogazimi bu ara hic tutamiyorum sadece yuruyus yapip dengelemeye calisiyorum
almiyorum ama veremiyorumdaaaa

meryemcim evet 3 gun ayni seyi vermek gerekiyormus
o yuzdewn biz bugunde havuc kereviz verdik dun gibi
sadece bu sefer kemik kaynatmistik dun onun suyundan da ekledim
bir de bugun blendirdan gecirdim bakalim yiyecek mi diye
masallah dolu dolu 20 kasik yedi
artik baya baya cigneyip yutuyorda
insallah istahli olur

ececim oglunun dogum gunu kutlu olsun
allah daha nice saglikli mutlu yaslar nasip etsin insallah

selam kızlar geçmiş kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun giremiyom fazla nete artık tüm gün işler kızla yım bide dogum günü kutlu olsun paşanın ogluşunun cnm

Doğru söylüyorsun canım allah zor şartlar altında askerlik yapan kahramanlarımızın yardımcısı olsun.

Günaydın Ececim,
Ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte geçireceği nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah. Kutlarım Sinanının doğum gününü. Ayy ne güzel yaa bizimde gelsin artık doğum günümüz...

benim saçlarım son bir aydır çok yağlandı ama sadece tepede bir bölümü yıkıyorum anında o kısım yağ içinde hemde nasıl varmı böle bir durumla karşılaşan çok kafama takıldı

boshayallersmile aahh ahh benim de amacım 58 59 o günleri görebilecekmiyim acaba
bi de bu kadar ökküüzz gibi yemem rağmen yie de az bile kilo almışım
tecrübelilerin sölediğine göre emzirme işi tamamen kesildiğinde yemekler daha da fazla yaramaya başlıyomuş
o yüzden emzirme bitmeden ama sütü de azaltmadan şimdi bu işi başardık başardık
başaramadık tatilde bikinim kızım giyer ben de şemsiye altından el sallarım artık

bencede haklısın en iyisi boşvermek...bebeğim sağlıklı olsunda bişey beklediğimden deilde... onların getirdiğinden ben utandım ya

e kız evi naz evi olacak o kadar ama bizimkide nazlı baya ilgiyi çok seviyo
eee yani kız evi naz evi...kolay deil kız almak bizdenbayanssulusmile

teşekkür ederizopuyorumnanaktanteyzesi...

selam kızlar geçmiş kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olsun giremiyom fazla nete artık tüm gün işler kızla yım bide dogum günü kutlu olsun paşanın ogluşunun cnm
canım benim seninde geçmiş kandilin hayırlara vesile olsun...

şişştttt noluyoruz ya bende spor yapıyorum 250gr vermişimşakkıdıvalla çokda bişey yemiyorum ya üzerimde kaldı bu kilolar ya i-tatlicadiarzu-

ay saol ebrucum ya.ılkten zor geldı hatta hala zor gelıo bılıomusun aslında yesem dunyaları yerım mıdem genıslemıs cunku ama tutuyorum kendımı.yoksa yaz gelınce psıkolojım temellı bozulacak.cocouk yuruyecek ben hala sısko dolasıyo olucam.o yuzden her pzts baslayıp carsamba bırakırdım bu kez azmettım.sımdılık bu kadar gtmıs ama bekı yag yakımı baslayınca daha cok gıder.sen de ek gıdaya basladın nasılsa artık ıse de baslıcan bı ucundan basla derım en azından abur cubur ve ekmegı azaltsan yıne farkeder.ben delı gıbı ekmek yıyomusum meger onceden. hep sutun arkasına sıgınarakbilmiyorumkismile.ay bn de ole bı anltısım kı duyan da 5 kg verdım sanır:))

bende bendeDDDkızıma el sallıycam güneşe alerjim var diycem herkese:lepi:

benim saçlarım son bir aydır çok yağlandı ama sadece tepede bir bölümü yıkıyorum anında o kısım yağ içinde hemde nasıl varmı böle bir durumla karşılaşan çok kafama takıldı

canım hormonlar düzene giriyor o yüzden olabilir...boshayallersmile

ebrucum benim bildiğim öyle değil:) mesela biz p.tesi günü brokolılı corba içtık. 3 gun yıne sadece havuc patates piriç içtik. brokolının zararı yok onu anladık. bugun bezelyemız var corbada. 3 gun yıne standart bır corba yada en fazla brokolı koyarak devam edeceğiz.

ece Allah oğluna uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin nice senelere

Ececim Sinana nice yıllar diliyorum. Doğum günü kutlu olsun. Ne güzel akşama parti var :)
çok teşekkür ederim kızlarrr
ooo maşallah elacım gözünaydın iyi vermişsin bu gazla daha dikkatli olursun yeme konusunda

ece mutlu yıllar sınana bızım yerımıze de op delıokanlıyı:)
sağol bebeeeem
sağol baharcım yaaa batık bendede var ne tuhaf herkeste aynı sorunlar var kilo aldığımız içinmi oluyoki
çok teşekkürler canımmm

Kızlar ben eve kaçar patron kovuyor beni iyileşmeden gelme dedi. Öptüm sizi görüşürüz
ooooh ne güsel hadi güle güleee
teşekkür ederim ebrucum
canım kabızlık sorunun varsa bekunis diye bitkisel bi hap var çok iyi geliyo
ebrucum bana kalırsa blendırdan çekmeden ver yeme problemleri çıkıyo ilerde

çok sağolun kızlarrr
ben normal yemekten kısıyom ama abur cuburdan kısamıyom ben napam bilmiyorumkismile
yaa bende yemek hiç aramam ama abur cubursuz duramıyom

canım ben ilk oğluşu sütten kesince daha çabuk zayıflamıştım insan emzirirken ister istemez yiyo süt olsun diye ama kesince daha katı rejimler yapabiliyosun

bende senin gibi biliyom meryemcim alerji riskine karşı 3 gün bekleniyo

emziren anneyim kilolarımdan nasıl kurtulcam yardım/ - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar konu açtım ben gibi olanlar varsa kilo verebilenlerden öneri bekliyorum teşekkürlerr

hadi hayırlısı bakalım:hulya:

ececim benim hep vardı canım şu aralar acısı artmaya başladı batığın. hamilelikteki şişlikler inice oluyormuş diye duymuştum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…