2009 Eylül Anneleri

kolay gelsın ececim.cocuklar ıcın bıseyler hazırlamak acayıp keyıflı ben eymenın yarı yaş pastasını gule oynaya yaptım valla.cok eglencelıydı hele de suslemek:))

merhaba kızlar, nasılsınız
dün doktorumdaydım muayene oldum gözümde boşuna büyütmüşüm, doktorumda yeni anne 3,5 aylık oğlumuda götürdüm görsün diye kucağına alınca ağladı meğersem oğlunu özlemiş bende kötü oldum o an ama ne yapayım, çalışan annelerin sorunu özlemek diyebilirim.) hani sormuştum ya nasıl mayene edecek gel bakalım yat dedi kalbim küt küt meğersem sadece ultrasondan bakacakmış bide hastayım demiştim:)) geçmişe bi bakayım ne var ne yok.

ay ıyı barı fılız atlattın.ya benım de gıtmem lazım ya bı kontrol gereklı dogumun haftasına bı gttım bı daha gıtmedım.

şükür atlattık elacım, kardeşin askere gitmiş hayırlı tezkereler canım.
sinemcim, doruk gayet sağlıklı bir bebek endişelenip kendini üzme, herşey yolunda olacak inşallah hiçbişeyide yoktur canım.
özgem le ezgicim hastaymış acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun.
ececim, oğluşun sinanın yaşı hayırlı olsun nice nice yıllara canım.doğum günü kutlu
olsun.

canım ben ilk oğluşu sütten kesince daha çabuk zayıflamıştım insan emzirirken ister istemez yiyo süt olsun diye ama kesince daha katı rejimler yapabiliyosun[/QUOTE]

ya aslında evet o daha doğru bi mantık
ama ben katı rejimi hiçbizaman beceremediğim için
azcık boğazımı tutup emzirmenin yağ yakmayı hızlandırıcı özelliğinden istifade edeyim diyorum
ayy ne uzun cümle olmuş
anlayan vardır inşallah

şişştttt noluyoruz ya bende spor yapıyorum 250gr vermişimşakkıdıvalla çokda bişey yemiyorum ya üzerimde kaldı bu kilolar ya i-tatlicadiarzu-

olsun 250 gr deyip küçümsemeyelim
alırken 5 dk ama verirken haftalar alıyo valla

ya bi de benim derdim daha çok göbek
evet eskisine göre çapım daha fazla ama göbek oofff offf mafoldumben
şööyyle bi spatulayla kazınsa kilo vermesem de olur

ne güzel tatlım inşallah daha cok veririsin.
ama ben hala hiç veremedim.
ama bugun sanki 300 gr daha az geldi tartıda :))
ben de geçen hafta cumadan beri rejimdeyim
ben de tam 1,4 kilo vermişim
66 dan 64,6 ya düşmüşüm
hem de yemeği çok kesmeden sadece abur cubur ve tatlıyı keserek
oh oh maşallh
ECEcim nice mutlu yıllara inşallah hep birlikte girim.
öp benim içinde kuzucugu.
kolay gelsin bu arada :)

TÜNAYDIN canlarım.. baya geciktim dimi... kızımın 6.ay aşısı vardı bugün yarı yaşımız bitirdik şükür... ne mutlu bize :) ordanda benim kntrolüme gittik. pıt pıt atıo kalbi :) 5 kilo vermişim 3 haftada.. ağlasam mı gülsem mi bilmiom... doğumdan sonraki kilolarımı atıom küçük melek sayesinde ama onu bu şekilde nasıl besleyebilcem bilmiyorum... gerçi 3 ay kandan beslenio ama... ne biliim işte... sizler nasılsınız daha geçmişe bakamadım önemli bişi yok ya...

bu arada özgeden haber varmı???

kim açtı şu kilo mevzunu ya neyse gaza geldim pazartesi rejime başlayım ama bende troit var kilolar gitmiyor doğumdan beri aynı kilodayım :sm_cool:

meryem yaaa ole de zormus bea
valla bizim cocuk o zaman ek gida konusunda allaha emanet
hergun baska bisi verdim beeeen

yaaa bende blendirdan gecirmek istemedim
hatta ilk 3 sefer catalla ezip verdim ama cok zorlandi
bugun oyle pure halinde verince nasil guzel yedi gormeniz lazim
zaten surekli boyle vermicem
cigneme ve yutma refleksi gelisene kadar 1-2 hafta
sonra yine catalla ezip puturlu vercem

kızlar yaa ben dün bişi sormuştumama arada kaynamış galiba
ben de hemen çıkmak zorunda kaldım bi daha soramadım
şimdi hatırlatim de bilen varsa cevap versin olmaz mı
hipp markanın anne sütüyle yapılan bi muhallebisinden bahsediliyodu burda
onu yapmak istiyorum da
arık ek gıdaya geçtiğimiziçin günde iki tane süt bırakıyorum kızıma ama sebze çorbası yoğurt meyve derken sütlerin sadece birini içebiliyo
diğeriyle de muhallebisini yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…