2009 Eylül Anneleri

nihalcim ne guzel demek minigin kalbini duydun
aklima bizim ilk kalp atislarini duydugumuz kontrol geldi
aglamistim o anda
nasil bir duygu yogunluguydu yaaa

merak etme ilk zamanlar kilo vermek normal bulantilardn bende vermistim sonra telafi ediyosun nasil olsaaa

canım benim dr um hıpp i önermedi anne sütüyle yapıcaksan pirinç unuyla yap dedi... yok hazır kullancaksan milupa ver en vitaminlisi o dedi.. bebelac milupa ve 7 aydan hero baby i önerio...

nasılsınızz kızlarrrrrrr ya ben halen adet olmadım test yapmayada cokk korkuyorummmm kilo mevzusunu hiçç sölemeyinn verilmesi gereken 10 kilom varrrr(((((

Son düzenleme:
canım benim dr um hıpp i önermedi anne sütüyle yapıcaksan pirinç unuyla yap dedi... yok hazır kullancaksan milupa ver en vitaminlisi o dedi.. bebelac milupa ve 7 aydan hero baby i önerio...

fisfisfis hadi yaaaa ama ben hipp organik diye biçok dr onu tavsiye ediyo sanıyodum
bizim ilk doktorumuz hippin mamasını kullanmamızı sölemişti
şimdiki dr milupa dedi ama bana hipp daha doğal geldi diye hipp devam ediyim diyodum
e normal pirinçunuyla olunca nasıl olucak
paket sütle yapar gibi mii
yani pirinç unuyla karıştır pişir

evet cnm duydum minnacık bişidi.. görünmüodu bile yakınlaştırarak büyüttü :) evet ya tanayda kalp atışını duymak için hiç abartmıorum 1 hafta hergün gitmiştim... bende ağlamıştım.. hatta o anda meleğimm demiştim adı meleğim kaldı kuzumun :)

bu arada dr un verdiği bi kaç bilgiyi hemen vermek istiyorum...

benim kızın kilosu biraz falza olduğu için bu ay çok aktiflik bekleme bidahaki ay az yedir rahat yapsın dedi :) oturması ve dr konuşurken onun ağız hareketlerini yapması dr un çok hoşuna gitti... bazı bebekler emeklemeden çok konuşmaya yönelir ki nörolojik açıdan en güzel gelişim örneğidir dedi.. bu ay bulgur pilavı nohut ve kuru fasulye yedirmemi söyledi ve makarna vazgeçilmez menülerinden biri olmalıymış.. artık dişi var rahat çiğner mercimek büyüklüğünden fasulye büyüklüğüne doğru geçiş yap hızlı hızlı dedi.. kahvaltı olarak artık bulamaç kahvaltı normal bizim yediğimiz kahvaltılardan ama elinle ver çğnesin dedi.. biliosunuz biz baya hızlı giriş yapmıştık ondan baya hızlı ilerledik.. köfte haftada bir menüsü olacakmış... hiçbirşeyi blendırdan geçirme çatalla ez dedi.. ben bebe bisküvisini geçiriodum ama yine toz değil pütürlü bırakıodum ona bile hayır dedi.. yani kısaca yediğim herşeyden yağsız ve tuzsuz ona ayırmamı yedirmemi söyledi.. bu benim için daha kolay ve daha eğlenceli olacak sanırım :) bebekler bu ay emeklemeye başlıcaklarmış kızlar ama sen bekleme bu kiloyla zor dedi

evet cnm normal sütle yaptığın gibi.. bende öyle biliyordum ama değilmiş sanırsam dr um hıpp e çok karşı.. vitaminsiz diyor.. madem hazır kullancan vitaminlisini kullan diyor...

nasılsınızz kızlarrrrrrr ya ben halen adet olmadım test yapmayada cokk korkuyorummmm kilo mevzusunu hiçç sölemeyinn verilmesi gereken 10 kilom varrrr(((((

bacım zahmet olmazsa bi git alda yap 6 gün geçmiş.. borumu... korkunun ecele faydası yok.. hoşgeldin aramıza

evet cnm normal sütle yaptığın gibi.. bende öyle biliyordum ama değilmiş sanırsam dr um hıpp e çok karşı.. vitaminsiz diyor.. madem hazır kullancan vitaminlisini kullan diyor...

bilmiyorumkismile deme yaww vitaminsiz haaa :uhm:
ben şurda iki haftadır falan muhallebi yediriyorum
ama hazır olayından hoşlanmadığım için hep normal pirinçunuyla yapıyorum
vitaminsiz mi olur diye düşününde aklıma gelmişti hip
o zaman ben arada milupa arada normal pirinç unu karışık attırıyım

selam kızlar tekrar :) ay ben de her girişimde selam diyom ne safım dimi ehihigihiihihi :))))
nihal canım gözün aydın kalbi pıtpıtlamış meleğinin. Allah tamamına erdirsin. tanayımıza da maşallah. bizim dombililer sanırım geç emeklicek. ben de pek atraksiyon beklemiyorum ali efeden :) meryemim caaanım arkadaşımın önerdiği egzersizleri yaptırıyom şimdiik

slmm bende pansumanımı oldum geldim poyrazımıda eltime bıraktım ama hemen özlemişim yaa .. bu çocuk alem ben başörütmü bağlarken bana gülüyo bakıp bakıp D

nihalcim,

tanay gerçekten de acayip hızlı yol aldı. maşallah.

diger miniginin de saglıklı olmasına çooook sevindim canım. bakalım kız mı erkek mi? :)) benim hamilelikde saglıkdan sonra tabi ilk merak ettigim konu bu

eminecim geçmiş olsun canım. insan 5 dk bile ayrı kalınca özlüyor gerçekten. öyle zor oluyor ki işe gelirken ayrılması. poffff. yine özledim ben oğlumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…