kızlar yaa ben dün bişi sormuştumama arada kaynamış galiba
ben de hemen çıkmak zorunda kaldım bi daha soramadım
şimdi hatırlatim de bilen varsa cevap versin olmaz mı
hipp markanın anne sütüyle yapılan bi muhallebisinden bahsediliyodu burda
onu yapmak istiyorum da
arık ek gıdaya geçtiğimiziçin günde iki tane süt bırakıyorum kızıma ama sebze çorbası yoğurt meyve derken sütlerin sadece birini içebiliyo
diğeriyle de muhallebisini yapayım diyorum
canım benim dr um hıpp i önermedi anne sütüyle yapıcaksan pirinç unuyla yap dedi... yok hazır kullancaksan milupa ver en vitaminlisi o dedi.. bebelac milupa ve 7 aydan hero baby i önerio...
nihalcim ne guzel demek minigin kalbini duydun
aklima bizim ilk kalp atislarini duydugumuz kontrol geldi
aglamistim o anda
nasil bir duygu yogunluguydu yaaa
merak etme ilk zamanlar kilo vermek normal bulantilardn bende vermistim sonra telafi ediyosun nasil olsaaa
fisfisfis hadi yaaaa ama ben hipp organik diye biçok dr onu tavsiye ediyo sanıyodum
bizim ilk doktorumuz hippin mamasını kullanmamızı sölemişti
şimdiki dr milupa dedi ama bana hipp daha doğal geldi diye hipp devam ediyim diyodum
e normal pirinçunuyla olunca nasıl olucak
paket sütle yapar gibi mii
yani pirinç unuyla karıştır pişir
nasılsınızz kızlarrrrrrr ya ben halen adet olmadım test yapmayada cokk korkuyorummmm kilo mevzusunu hiçç sölemeyinn verilmesi gereken 10 kilom varrrr(((((
evet cnm normal sütle yaptığın gibi.. bende öyle biliyordum ama değilmiş sanırsam dr um hıpp e çok karşı.. vitaminsiz diyor.. madem hazır kullancan vitaminlisini kullan diyor...
bacım zahmet olmazsa bi git alda yap 6 gün geçmiş.. borumu... korkunun ecele faydası yok.. hoşgeldin aramıza
sen bu kıza dua etmiştin dimi kaydirigubbakcemile2bilmiyorumkismile
yatıp kalkıp aklıma geldikçe hemde :):):) naber canım defnemiz nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?