2009 Eylül Anneleri

eyvahlar olsunakannehir

iyi cnm defne sagolsun o yemek yememek için ben de yedirmek için her türlü numarayı denioruz kafamçokkarıştı

iyki hatırlattın canım ya eğer bi yemeği istemiosa ısrar etmeyin başkada bişi vermyin 2 saat sonra o yemeği acıkınca mutlaka yicek dedi dr umuz... ama sen yedirme diyede ekledi :)

saolasın canım benim... biz diyet yapıcez yakında jimnastik fayda etmio :)

evet cnm baya hemde.. tşk ederim tatlım... valla kızımda 4.aydan snra mide yanmam başlamıştı bunda bulantım var dr um belkide erkektir ne dersin dedi... sağlıklı olsunda dedim... valla hç önemli değil tatlım ya eli ayağı düzgün kızım gibi sağlıklı bi evlat daha bağışlasında rabbim hiç farketmez..

evet bahar sizin için emininm daha zor ama olsun çalışmanında başka türlü alternatifleri var eminim ..

Bende çok yiyorum gidip gelip tatlı tarzı şeyler yiyom napıcaz böyle yazın bilmem gercekten bunalıma gircez şimdi kış evdeyiz dışarı çıksakta montla filan kapanıyo ama yazın herşey meydana çıkcak flaş flaş flaş ...:)

iyki hatırlattın canım ya eğer bi yemeği istemiosa ısrar etmeyin başkada bişi vermyin 2 saat sonra o yemeği acıkınca mutlaka yicek dedi dr umuz... ama sen yedirme diyede ekledi :)

defne; mama yemiyor. biberon almıyor. nasılsa bi emzik alıyor. beni emmek istemiyor gündüzleri. sadece gece 2-3 kez emiyor. tüm gün meyveyi kahvaltısına katarak, yogurt ve corbayı zor yediriyorum. başka da ne su, ne mama, ne meme yok. bu durumda senin dr.un kusura bakmasın :))))))))) ben zorlamasam benim kız aç kalır akannehir

aminnn :Saruboceq:

slm lkizlarr nasilsiniz
fatos korkmsa seker benimkide 16gun gecikdi halada olmadim test yapdim bisey yok yani dogumdan sonra vbole duzensizlikler olabiöiomis tabiiiii sen esegi saglam kaziga bagladigina eminsennnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
nihalcim puitpti attiomus kalbi bebiskonun simdi kac haftalik allah tamamina erdirsin
tanay kac kilo sekerimm ne yaptin bebeye oleeeeeeeeee..

aaaaaaaaaaaa

ben rüya gördüm hamileymişim 9 haftalıkmış hemi de...........kardeş kardeşkene nasıl olcaksa :))))))))
bi de kotu geçiriyomuşum bulantı vs.....işte etkilendigimin ispatı......rüyalarıma kadar girdi yani

7.haftamızdayız canım... tanay 9 400

saolasın canım benim... biz diyet yapıcez yakında jimnastik fayda etmio :)
anammmm kaç kiloymuş tanay ki? bize de diyet verir mi ki doktor? gerçi ek gıda ya geçemedik biz halen ama...
walla benim evin yolu üzerinde pastane var dadandım oraya resmen. kendimi zor tutuyom hergün girmiim diye.

nıhalll masallah tanaya da mınıgıne de ne mutlu onun da pıtpıtını gordun kucagında da gorursun sag salım ıns.

yenı gelenler hoşgelmişlerrrr

neyse canlar ben kaçar tanay hanım çığlık atıo acıktım diye :) öpüldünüz gçrüşürz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…