2009 Eylül Anneleri

iyiyim baharım sağolasın..kısaca geçmişin ucuna göz attım.. nihalim gözün aydın miniğin pıtlamaya başlamış..birde rejimden bahsetmişsiniz ben son bir ayda 2 kilo verdim.. rejim yapıyom denemez ama az yemeye çalışıyom .. azcık bunun sayesinde midem küçüldü sanırım..ama rejim yapınca gözüm dönüyo herşeyi yemek istiyom böyle daha iyi gibi.. birde iki günde bir tempolu yürüyüş ve platese başladım iki haftadır.. vücudumu bayağı toparladı özelliklede göbüşümü.. tavsiye ederim..

rejim konusunda elayı mutlu edecek bişeyde ben yazayım süt olsun dıye yedıkelrımle 1 kılo almısım 51 kılo olmusum ela:)

meryem boşver manyaklar bitmez gel benimle uğraş daha zararsız manyaklardanım ben
hüsniye maşallah canım plates falan. ben hiç vakit bulamıyom vakit bulsam enerji yok. enerji olsa istek vs derken uzar bu liste yazarken zayıflarım hamazanallah :)

hüsniye ne kadar sevindim yazdıklarına opuyorumnanaktan
ben de platese başladım
haftada iki kere
bu akşam ikinci kez gidicem
gözümde büyüyodu gitmek ama motive oldum sayende
bana güzel bikaç bişey daha söylesene
mesela çabuk farkediyo çok işe yarıyo falan gibi
( biraz sipariş oldu ama ...)

ahh senin zararın olmaz bize bacım:)

akşam annemlerdeyim ne mutlu diyorum eve gidesim yok çocugumla olmak ıstıyorum sadece

ssen bızle dalga mı gecıon meryem yolcam sacını basını sıncik.51 olmus 61 ol ıns:dilcikar:

ay mutfagımı temızledım dolapları falan yerlestırdım tekrar.canım cıktı daha yemek yapmadım ıspanaklı gozleme yapıcam aksama.ıspannakları temızledım dogradım bı yapması kaldı sıcak olsun bıraz gec yapım.ben yarım yemeyı dusunuorum hem yagsız.esıme de yaglarım tereyagıyla mıss gıbı olar.yanına da ayran ohh:teytey:

ela benım 55 e kadar yolum var ıstıyorumda hatta:)
bak gecen ne oldu. kaynanaya dıyorumkı süt olsun dıye yedıgımın haddı hesabı yok bana dedıkı dıkkat yınede çok yeme su iç oda süt yapar. dedım ne olurkı kılo alsam:)
kendı anneme anlatıyorum kızım diyo süt olsunda varsın 10 kılo daha al sana bişi olmaz:)

ıste anne ve kayın anne farkı:))
ya bırı farklı olsun kafamı kıracam.sankı senın kıloların ona batıomuymuş.manyak ya.aglu belkı etlı butlu sevıo ne bilii:))

ay benım adamcagızım onune ne koysan yer.nıe bunu da bole yaptın nıe yapmadın hayatta demez masallah.kıyamam askıma.

ıste anne ve kayın anne farkı:))
ya bırı farklı olsun kafamı kıracam.sankı senın kıloların ona batıomuymuş.manyak ya.aglu belkı etlı butlu sevıo ne bilii:))

aşkolsun ela oğlunun ne önemi öenmli olan kaynana begensın:) eşim zayıf sever ama bana diyorkı artık zayıflama. sanki ben istiyorumda yapıyorum gibi

elacım ne güzel canım. bak benim adam kuruluk yemez, sebze yemeklerine burun kıvırarak yer. illa salata falan olcak yanına yemeğin. pof babanem de ben de yorulduk adama yemek beğendircez diye. ha kuruluk pişirince yer ama burun kıvıra kıvıra. içine sindirmez insanın yani.

tek alternatıfın et mı o zaman bız yemk secmedıgımız hlde hergun ne pısrcem derdı oluo
bı de secse nprdım.amn neresınbı kıvırırsa kıvırsın yesın ıste ymk ymktır.zaten yrgun argın gelıp ypıon kıymm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…