2009 Eylül Anneleri

ben yalnızken yediriyordum bir şekilde. ben sebze düşkünüyüm çok. alıştırmıştım. şimdi babanem de kıyamıyor onun sevdiklerini pişirmek istiyordu kadın baya yoruldu. birkaç haftadır yemek işi bana kaldı yine ela walla zor oluyor ama eski rutine döndürcem kararlıyım.

benim kocişimde hiç yemek ayırdetmez..ne yaparsam yer...akşam kahvaltıbile getrsem neden bunu yiyoruz demez canım kocişim..ama sevmedgi şeylerde var tabi de yapıncada yer...açlık belası :)

benim kocişimde hiç yemek ayırdetmez..ne yaparsam yer...akşam kahvaltıbile getrsem neden bunu yiyoruz demez canım kocişim..ama sevmedgi şeylerde var tabi de yapıncada yer...açlık belası :)

hayatta kahvaltılık yemez akşam yemeğinde. kahvaltıda bile kahvaltılık sevmez varsa salata çorba falan ister. ramazanda sahurda biz kahvaltılık yeriz, ona ne pişirceğimi şaşırırdım.

bende gece 11den sonra yaoıyom sporumu artık ne kadar fayda ederse..başlarken bende of puf yapıyom ama başlıyıncada bitmesin isityom.. hem streste atıyom.iyi oluyo yanii...

ayy ne güzel artık sen bana ben sana veririz gazı off yaza kadar incecik oluruz.. ben evde yapıyom platesimi bakalım düzenli devam edebilirsem evde yapıcam edemezsem salona yazılacam bakalım.. ama ben platesi seviyom çokta faydası görüyom hamillik göbeği,m nerdeyse gitti.. eski göbeğim duruyo hala ama.. hem spor yapınca ertesi gün daha enerjik ve neşeli oluyom..hemde daha 13 kilo fazlam var.. sıkıysa yapmamayımm

off kizlar ben napiiim
biliyorsunuz benim kocis tas devri diyeti yapiyor yani bizde her aksam ya et ya balik pisiyor
biktim valla
oole tencere yemegi yapalim 2-3 gun yiyelim yok]
her ogun ayri et pisiyor
hem keseye hem bana zarar

ebrucum bende eşin gibi etcilim:) haftanın 4 günü yiyoz ama sizin çokmuş yaa...

bende etçilim eşimde etçil.. amam şimdi bade hanım için sebzelere alımaya çalışıyoz.. ıspanak kerevizden başladık bakalım..

ben herşeyi yerim ama kocam cıx.
adama yemek begendiremiyorum.
ben sevmem öyle agır cok yaglı yemekleri falan anası alıştırmış vıcık vıcık yaglı yemeklere yavan geliyo benim yaptıgım yemekler :))
tavuklu bezelye ypcam akşama.
hatta gidip yapayım sonra kız uyanınca onla ilgilenmekten gec kalıyorum.
ayrıca Ela hayranım sana bebem. birde ögle yemegi hazırlıyorsun sen. maşallahhh diyim nazarım degmesin.

bugun çok sıkı bir diyete başladım...

hep pazartesi başlıyordum, 2-3 gün sonra bitiyordu. dedim 1 kere de cuma başlıyım bari mübarek gün belki işe yarar :)))))))))))))
nedense çoook kararlıyım bu defa..sizin bahsettiginiz kilolar benim yanımda solda sıfır......

bu arada unutmadan size bir bilgi vereyim..........

tülaydan aldıgım bir bilgiydi.. yaptım ve çok işe yaradı.
kuru kayısıyı zaten aranızda bebişe kullananlar vardır muzla birlikte.
şimdi:::::::::::::
ben 1 paket kuru kayısıyı az suda haşladım 45 dk kadar.
sonra blendardan geçirdim ve marmelat oldu.
kavanoza koyup dolaba attım.
her sabah kahvaltısına 1 tatlı kaşıgı ekliyorum ve ertesi
gün kesin çok rahat kakasını yapıyor. üstelik pratik hazır.

ayrıca ayfercim sagolsun. bebek ekmegini ve biskuvisini rondodan geçirip aptamil mama
kutusuna veya cam kavanozo koyun pratik demişti. hakaten de oyle elimin altında çok rahat.

bilmeyenler varsa paylaşayım dedim........

benimde 35 gün oldu tık yok ama biraz spiralden içim rahat...seni merakla takip ediyomm...bilmiyorumkismile
hayırlara gitsin canım yaa çok etkilendik çoooookkk...:CüvCüv:eyvahedigeldismile
kızlarrrrrr

akşam menüm hazır

ıspanak yemeği, makarna, tarhana çorbası, salata, yogurt kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun bizde dünki menüyü tekrarlıycaz..cokacimcoook

çook teşekkürler canım ben hastaneye giderken yapmıştım öyle...kuzumada yapayım...:lepi:

iyi akşamlar kızlar yazıp hemen çıkıcam akşam için yayla çorbası yaptım kızımada verdim şehriyelerini çatalla ezerek çok güzel yedi... bilgilerinize... öptüm sizi kociş gelir şimdi... görüşürüz sonra bye..

bu kayısıyı bende denicem hemen.
teşekkür ederim tubacım inşallah bizdede işe yarar.
çünü biraz zor oluyoda :))

mrb hatunlar iyi akşmlr benım koçiş yine nöbetçi ogluşumla takılıyoruz öle

yaw benım verılcek kıloları ver ver bıtmez yazda geliyo ne etcam bılmem yaaa sütümden vazgeçcam yada yazın sutun gibi dolaşmaktan denize girmektn pöffff dertliyim dertli

buarada kan testi yaptırdım offf içim rahtladı valla şey yapasım bile gelmiyodu korkudan dr bi iki aya adet olursun dedi bakammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…