yok kızlar maalesef varda yoklar... ablam çalışıo zaten annemlede görüşmüyorum... eşimin tarafıda zaten köyde... bi komşum var üstte sağolsun kızı 16 aylık onunda gündüz o gelio ikisini oynattırıoda dinleniorum biraz... ama uyumuyorum tabiii sadece uzanıp dinleniorum... sabırdan başka hiçbirşey dileyemiyorum
yok kızlar maalesef varda yoklar... ablam çalışıo zaten annemlede görüşmüyorum... eşimin tarafıda zaten köyde... bi komşum var üstte sağolsun kızı 16 aylık onunda gündüz o gelio ikisini oynattırıoda dinleniorum biraz... ama uyumuyorum tabiii sadece uzanıp dinleniorum... sabırdan başka hiçbirşey dileyemiyorum
günaudın kızlar anam bu bebeler anlaşmalı katliam yapmaya niyetliler galiba herkezdemi aynı dert olur pessss... kafayı yememek için zor duruorum sinirimden oturup saatlerce ağlıorum.. gece kafamı yatağın başlığına vurdum öfkemden kendime hakim olamıyorum bazen... kızım 4 gündür hasta hiç yemek yemiyor habire beni emmek istiyor hiç ama hiç uyumuyor ayağıma alıorum 5 dak sonra dalıo yerine götürüorum ağlamaya başlıo uykusuzluktan delirdim artık... açlık uykusuzluk halsizlik bi araya toplanınca hıncımı kocişten alıorum... allahım beni sınıosun galiba ama yılmıcam günaha girmicem diyorum gece kendi kendime... kafayı yedim sanırsam...
özlem ekmegı khvltı harıcınde yemıyorum.mekık cekıorum.bol su ole..
günaydın canım bende izliyom şimdi nasılsın beliz nasıl iyileştinizmiizlemeyenler haberi olmayanlar için şuan doktorumda sabiha paktuna var.. kıskançlığı anlatıyo..
geçmiş olsun canım alerji ihmale gelmez bence bi dr a göster ama pediatra değil alerji uzmanı daha iyi buluyo sorunusanırım bebekler büyüdükçe bize rahat vermiyolar o yüzden site boş ilerlemiyo :)) ... Bizimki çok tuhaflaştı şahsen hep mık mık mık ağlıyo hiçbieyden memnun edemiyorum dün akşam muhallebi yemeden uyudu uyanıkken emmez sabahda emmedi bari kahvaltı hazırlim dedim devam sütüne pekmez peynir ekmekiçi koydum onuda zorla yedirdim ağladı yavrum açsın ye işte diyom artık sinirden napıcamı şaşırdım az önce yine ağlayarak uyudu ne derdi var anlamadım dr götücem az kaldı zırt pırtda dr gitmek istemiyorum.. Bu arada sanki vucudunda kırmızı kabarcıklar var sanırım bişiy alerji yaptı ama ney bilmiyorum ... Offffff offff
günaydın kızlar....oğlum beni delirticek yakında ..acından ölecek ama meme emmiyor yine...offf...offff...
bende ekmeği bir kahvaltıda yiyorum o kadar...sabah aç karnına tartıldığımda daha iyi oluyor en az 3 kilo oynuyor
filiz oğluşunun resmini eklede görelim :)
allah allaaaaaaaa ben sabah tartılsamda 68 akşam tartılsamda 68 çıkıyom belki yarım kilo bazen oynuyo acaba senin vucudun sumu topluyoki
mehtap bu ne:jeyyar: merak detttt filizin oğlu benim kıza talip uzak dur bakiyim-tatlicadiarzu-şaka bir yana valla kızımı amazon yetiştiricemşakkıdıevet fliz..
slmm kızlarr bikaçgündür yazamadım.. bugun 12 gun gecti ve ben hasta olmadım dun test yaptım negatifti ama yarım saat sonra 2. cizgi silik cıktı bugun kan tahlili verdim 4 te ögrencem sonnuclarıı umarım korktugum basıma gelmezzz hiççç hazır deilimmmm moralimm cokk bozukkkkkkkkk..
mehtap bu ne:jeyyar: merak detttt filizin oğlu benim kıza talip uzak dur bakiyim-tatlicadiarzu-şaka bir yana valla kızımı amazon yetiştiricemşakkıdı
fatoş ciddimisin hayırlısı olsun valla topiğimizin 3 üncü bebişide yolda desene bende çok istiyorum ama çevrem olmasa yapardım hemenşakkıdı
bu arada nickimi acilen değişmem lazım yardım edin kızlar hacklendim:1ninca:
fatoscum
uzun sure sonra cift cizgi cikinca hamile olmama ihtimalinde var
suresi uzayinca testin guvenilirligi azaliyor benim bildigim
insallah hersey istedigin gibi olur
slmm kızlarr bikaçgündür yazamadım.. bugun 12 gun gecti ve ben hasta olmadım dun test yaptım negatifti ama yarım saat sonra 2. cizgi silik cıktı bugun kan tahlili verdim 4 te ögrencem sonnuclarıı umarım korktugum basıma gelmezzz hiççç hazır deilimmmm moralimm cokk bozukkkkkkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?