2009 Eylül Anneleri

allah yardımcın olsun bütün bebeler böle galiba benim kuzuda sürekli kucakta herşeyden hemen sıkılıyo benim yatağıma bayılıyo çok bunalınca bırakıyorum oraya bağırıyo gülüyo oyunlar yapıyo şimdi ses çıkarıp ağzına vuruyo yaparız ya a a a a a onu öğrenmiş

yoola kız ben bakayım azcık o zaman.. üzüldüm haline canım yaa ama napcan sabret bu günlerde geçecek nasılsa.. hadi ben hazırlanıp okula gideyim.. görüşürüzz..

benim bebeğimm emmediği için sütüm azalıyor artık ..ondan korkuyorum....dün gece uykuda bile almadı sürekli ağladı...mama yaptım getirdim üzüldüm çünkü açtı..ama onu büyük iştahla içti...

canım allah yardımcın olsun bu zor günler geçecek buna inan ve sakin olmaya çalış anne olmak dünyanın hem en zor hemde en güzel şeyidir sen annesin ve herzaman güçlü olmak zorundasın hamilelik zaten zor bi süreç ama bi bakmışsın kuzun kollarında olacak ve ikisinin mutlu olduğu birlikte oyunlar oynadığı günlerde gelecek biliyorum zor ama kendi kendini rahatlatmak zorundasın istersen yarım günde olsa bi bakıcı tut inan çok rahatlayacaksın

izlemeyenler haberi olmayanlar için şuan doktorumda sabiha paktuna var.. kıskançlığı anlatıyo..
günaydın canım bende izliyom şimdi nasılsın beliz nasıl iyileştinizmi

geçmiş olsun canım alerji ihmale gelmez bence bi dr a göster ama pediatra değil alerji uzmanı daha iyi buluyo sorunu

günaydın kızlar....oğlum beni delirticek yakında ..acından ölecek ama meme emmiyor yine...offf...offff...

günaydııın benimkide yemiyo bişi zaten az emiyo ama bebekleri zorlamayın yeme ve emme konusunda diyolar daha çok tiksinmelerine sebep oluyomuş isteyince mutlaka emer canım belki midesi falan ağrıyodur onlarda insan sonuçta bi rahatsızlıkları olabilir dimi üzülme

allah allaaaaaaaa ben sabah tartılsamda 68 akşam tartılsamda 68 çıkıyom belki yarım kilo bazen oynuyo acaba senin vucudun sumu topluyoki

hiç düşünmemiştim valla iyi söyledin bende sabah aç kalkıyorum ya extra vermişimdir diye düşünüyordum.öyle bişeyki akşam tartıldığımda vermiş olduğum kilo belli oluyor 1,5 kilo ama sabah uyandığımda örneğin bu sabah extradan 1,5 daha vermiş gibi görünüyorum yani toplamda 3 kilo bir sevindirik oluyorum sormahihoyyytböyle olunca sumu toplamış oluyor vücut?bilmiyorumkismile

selam kizlar
ne zamandir girince sadece okuyorum yazmaya vaktim olmuyor
okuduklarimi da hemen unutuveriyorum atladigim onemli seyler varsa kusuruma bakmayin nolur

nihalcim kiyamam sana
bi tek aliyle ilgilenirken bile uykusuzluk ne kadar zor geliyor sen birde hamilesin canim yaaa
allah yardimcin olsun insallah tanay iyilesir uykulari yemesi yine eski duzenine doner sende dinlenirsin
cunku normalde senin kizin cok uslu bir bebek

gulaycim orda misin
ne zamandir denk gelemedik seninle
yazdigin seylerede ustunden cok vakit gecince cevap yazmam mumkun olmadi nasilsin ruzgar nasil

kilo veren kizlar nasil imreniyorum size anlatamam
ben bu aralar acayip yiyorum yaaa resmen istah patlamasi yasiyorum
ise baslicam zayiflamam lazim dedikce psikolojik olarak daha cok yemeye basladim nolcak halim

bu arada saclarimi kestirdim bende sonunda
dokulmesinden ve alinin yolmasi yuzunden surekli toplamaktan bay geldi gittim kisacik kestirdim
toparlak yuzum daha bi ortaya cikti ay gibi
of of hemen kilo vermem lazim benim

slmm kızlarr bikaçgündür yazamadım.. bugun 12 gun gecti ve ben hasta olmadım dun test yaptım negatifti ama yarım saat sonra 2. cizgi silik cıktı bugun kan tahlili verdim 4 te ögrencem sonnuclarıı umarım korktugum basıma gelmezzz hiççç hazır deilimmmm moralimm cokk bozukkkkkkkkk..

mehtap bu ne:jeyyar: merak detttt filizin oğlu benim kıza talip uzak dur bakiyim-tatlicadiarzu-şaka bir yana valla kızımı amazon yetiştiricemşakkıdı

fatoş ciddimisin hayırlısı olsun valla topiğimizin 3 üncü bebişide yolda desene bende çok istiyorum ama çevrem olmasa yapardım hemenşakkıdı

bu arada nickimi acilen değişmem lazım yardım edin kızlar hacklendim:1ninca:

ya anne oğul yollayacaktım foto ama hata veriyo gün içinde yüklemeye çalışacam bu arada oğlum taliplerini görmek ister:)))

ya tam kesimn deil tabii 4 te ögrencezz.. hakımda hayırı ama umarımm yokturr.. rabbim isteyenlere versinnnnn :Saruboceq:

fatoscum
uzun sure sonra cift cizgi cikinca hamile olmama ihtimalinde var
suresi uzayinca testin guvenilirligi azaliyor benim bildigim
insallah hersey istedigin gibi olur

amin canım cok saol testdede 5 dakika sonra cıkan sonucları önemsemeyin diyorr... ama oglumdada silik cıkmıstı sonradan o beni korkutuyorr...

canım Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi bir sonuç çıkar
ya biliyomusun ben bu gece rüyamda kk okuyordum
aa diyodum fatoş ta hamileymiş
sen hamileyim diye yazmışsın buraya
ama nickin flower olarak görünüyodu
şimdi bu yazını da görünce şaşırdım
demek ki böyle bişey okuyacakmışım malum olmuş
umarım 4 te istediğin sonucu alırsın hayırlısı olsun

MERABA EBRU dünürüm nasılsın, damadımız nasıl:)

ben de iştah patlaması yaşıyorum ebru, ama tatlı olan herşeyi kestim, biraz kilo verdim gibi, rüzgar iyi ama annemler yemediği zaman oyunla yemek yediriyorlar, deli oluyorum ya... çocuk oyunla yemek yemeye alıştı alışacak... onun dışında herşey yolunda... saçların bence sana yakışmıştır, yüz hatların güzel çünkü... benim sonunda saçlarımın dökülmesi geçti, iş hayatı sana iyi gelecek eminim... bakıcınızdan da memnunsunuz sanırım.... inşlallah herşey yolunda gider. aliş nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…