2009 Eylül Anneleri

fatoş hazır değilsin sanırım ikinci bebeğe, o yüzden Allah gönlüne göre verir inşallah...

yarın eşimin yanına gidiyorum... özledim çok....

gulaycim aliste iyi sayilir
bu aralar geceleri cok fazla uyaniyor
ise baslayana kadar duzelmezse diye korkuyorum
birde biliyorsun biz kati gidalara yavas yavas basladik
gunde bir kez sebze ya da meyva puresi veryoruz
onlari da cok istahla yemiyor oguruyor tiksiniyor korkuyorum zorlanirsa yemezse diye
insallah istahsiz olmaz

bakicimizdan da cok memnunuz insallah hep boyle gider
cok iyi bir insan cok merhametli iyi de bakiyor cok sukur

bana da ise baslamak iyi gelecek gibi geliyor gulaycim insallah cok yormaz hem is hem ali hem ev
ne guzel demek kilo verdin biraz keske bende verebilsem
bu aralar gobek aldi yurudu
gunde bir saat yurumeme ragmen fayda etmiyor

ebru yurt dışına çıkcaktınız dimi... ne zamandı... paris diye hatırlıyorum doğru mu..... bizde 3 haftalığına parise gidecez, eşimin arkaşı yurtdışı göreviyle görevlendirildi, onun yanına.... off ya iple çekiyorum... o yüzden iş izinlerimi dikkatli kullanmma lazım.....

biz haziran ortasi italyaya gidiyoruz canim
10 gun kalicaz minibus kiralayip birkac sehir gezcez kismet olursa
biletlerimizi aldik otel rezervasyonlarimizi yaptik insallah bi terslik olmaz gideriz

haftaya pazartside antalyaya gidiyoruz 3 gunlugune
esimin dedesi yine rahatsizlandi onlari gormeye

canım ne güzel bakıcıdan yana şansınız varmız... en azından onu kafaya takmıcaksın...

valla eminim iş sana iyi gelecek... insan nefes alıyo resmen... ya neden bozuldu ki uyku düzeni acaba... bu bebekleri anlamak güç... ama yorulsan da kendini daha iyi hissedeceksin... ben daha az uyuyorum çalışmadığım zamanlara göre, ama eve geldiğimde daha enerjik oluyorum. çünkü iş ev gişbi yorucu olmuyor... o yüzden işe başlamak seni hem ruhsal hem de fiziken güçlü kılacak eminb ol...

işe başlayınca da çabuk kilo verirsin, çünkü evdeki gibi yemiyo insan, düzene giriyor, yemek saatleri... bir de ben kilo az verdim, ama vucut toplandı son ay özellikle, göbeğimin deliğinden anlıyorum...

şimdi yemek saati ben gidiyorum, kendine iyi bak canım... aliş de zamanla alışır yemeklere, hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz çünkü. kendine iyi bak canım.... sonra tekrar görüşürüz.

kızlar selam ay burnumda tütüyorsunuz valla...
sağlık ocağına gittik boy kilo için...
sadece 300 gr almış cadı kızım... her ay 1 kilo alırdı...
çok aşırı hareketli olduğu için dedi hemşire... ama moralim bozuldu...
boy da 69 dedi ama doğru ölçemedi bence 70 diye kabul ediyorum, ben ölçtüğümde uyuyordu hareketsizdi 70 cd idi :)))

ay gülnaz gerçekten hamiş mi yoksa şaka mıydı__?
gerçekse eğer çok güzel bi sürpriz bu :))) 2. hamişimiz geldi bile..
Allahım noolur 3 ben olmayaym, doğru düzgün icraat yok gerçi ama :roflol:

ebrucum çok çauk huy değiştiriyorlar ben artık takip etmekten vazgeçtim o nasıl isterse öyle davranıyoruz :roflol:
şaka bi yana çok şükür zorlayan bi bebek değil, tek derdimiz aşırı hareket ve az uyku...
kollarım ve omuzlarım ağryor onunla oynarken -tatlicadiarzu- :))
4,5 aydan beri yani yaklaşık 3 haftadır yuvarlanıyor zatn, artık battaniye üzerindeyiz hep, ben kalkınca o da kalkmak istiyor :roflol:

Son düzenleme:
sanırım gülnaz ama emin değilim feyzacım...
ben de kırkbaşı denilenden sonra olmadım ve acayip korkuyorum..
sadece denemeler oldu şimdiye dek, korkudan iş de yok ama korkuyorum (((

sanırım gülnaz ama emin değilim feyzacım...
ben de kırkbaşı denilenden sonra olmadım ve acayip korkuyorum..
sadece denemeler oldu şimdiye dek, korkudan iş de yok ama korkuyorum (((

hiç olmazsan problem yoktur ..ama bir kere bile regl olduktan sonra tekrar olmazsan tehlike var demektir...:)...

ben 40 sonu da olmadım ..ama artık oğlum göğsümü fazla emmediği için bugünler regl olabilirim..

ay o hiç belli olmaz feyzacm sütü korurken 2 kez hamile kaldı benim yengem...
korkuyorum.. doğumdan hala aşırı korkuyorum...
en cesaretli konuşan bendim, en korkak ben çıktım sanırım :roflol:
kaldıramam gibi geliyor, reyyandan sonra onu sevemem gibi geliyor...
herkes bu düşüncelerin normal olduğunu söylese de olmaz gibi geliyor..
sanki ben bi daha doğuramazmışım gibi...
Allahım isteyenlere arayanlara versin inş... ama sanırım fatoş da hamile...
sonucunu bekliyorum fatoşcum...

genelde ikinci çizgi çıkınca kesin hamile derler ama hayırlısı olsun fatoş için..ama bebekle çok zor hamile kalmak..en azından 1 yaşını doldursalar daha iyi olurdu..bende süt korumasına inanmadığım için eşim korunuyor ama o korunma pek güvenilir değil..bende korkuyorum hatta geçen gün midem bulanıyordu biraz hemen test yaptım neyse bişey çıkmadı...

vıyyy neler olmuş yaaa
fatoşum hakkında hayırlısı
kilolardan bahsedilmiş
bende hastalanınca
4 günde 3 kg verdim
ve hamiş öncesi kg dayım şu an
hastalığımın tek ii yanı bu oldu heheee

ay tülay maşallah halil ibrahim paşaya ne güzel bi gülüş o öyle :))))
çok geçmiş olsun canım, tek iyi yanı kilo olmuş valla ama iyi bi iyi yanmış :)))
benim daha 14 kilom var ((( kilo konusunda psikolojik olarak çöktüm (((

anaaaa hakkaten çok bereketli topik olduk canım.. allahım hepimize vakitli zamanlı versin inşallah.. eee bende regl olmadım acaba olursam bende zayıflarmıyım azcık kaydirigubbakcemile3

ilk oğlumda hemen regl oldum ve doğum sonrası 2-3 kilo kaldı...ama çok zayıftım o zaman 50 ile kaldım sonra 53 olmuştum..ama bu hamilelikten önce zaten 62 kilo olmuştum doğum kontrol hapından dolayı..:)...şimdi de 70 im...ayyyyyyy....nasıl gidicek bu kilo...korkumdan doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorm ama bu kilo aldırma yüzünden kararsızım...

annem geldi :1shok::1shok::1shok: sabah size dert yandıktan 15 dakka snra kapı çaldı bi b aktım annem... ablam aramış kız çok kötü git bak az dinlensin demiş içi elvermemiş geldi.. hemen kızımı aldı doyurdu oynattı uyuttu veeee yiğenimi aradı çağırdı yanımda kalması için malatyadan dayımın kızı gelicek yardım etmeye.. anne yüreği işte ama hala çok kızgınım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…