2009 Eylül Anneleri

evlat işte kıyabilirlermi..sevindim adına azcık dinlenirsin.. zamanla geçer kızgınlığın umarım..

herkese merhaba nasılsınız yıne bızım oğlan kabız olmus bı gun kabız bı gun normal neden oluyor bılmıyorum ha bu arada ben daha ek gıda vermedım hıç sadece 2 gunden berı kasık maması verıyorum gunde 1 defa ama neden oluyor bılmıyorum zeytın yağı verdım fıtıl verıyorum amam hayırlısı FATOŞcum hakkında hayırlısı olsun bende çok korkuyorum hamıle kalmaktan ve doğumdan hele bakması daha zor

ya kızlar grip gibiyim zencefil içtim süt için bişi olmazdır dimi kullanan varmı

ya kızlar dunden berı canım çok sıkkın bızım oğlanın dışlerı çıkıyor sanırım çınkı alt damakta2 tane dış yerı var kabarmıs ve halıyle çocukta huysuzlanıyor bısey yemıyordu duzeldı çok sukur ama bıraz zayıfaladı densizin biri bu çocuk nıye zayıflıyor hıç gelişmiyor mılletın çocuğu buyur bu kuçuluyor dedi allah bıldığı gıbı yapsın ama bılıyorum gıcıklığına dıyor bılıyor canım sıkılıyor daha fazla sıkmak:1no2: ıçın yapıyor kım dersınız esımın yengesı klava:

slm kızlar
özgem nasılsın iyimisin çileğimiz nasıl.
hihal canım çok iyi olmuş.yeğenin gelince inşallah biraz dinlenirsin.
fatoşcum az kalmış sonucu almana hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.düzensizlik bende var adetim biteli 3 gün oldu baktım yine azar azar gelmiş.
gülaycım memleketime gidiyormuşsun ne özledim ağustosu bekliyorum bende..

oyyyyyyyy oyyyyyyyyy bu hayat nıye hep ınsanın ıstedığı gıbı olmuyor hep olumsuzluklar var karsımızda hep cahıller hep slaklar bugun çocuk zayıflıyor elma havuc suyu sıkıp vereyım dedım aman haaaaaaaaaa çocugu oldurursun dıyolar soylemeden yapayım dıyorum verırken goruyorlar cok bılmışler zaten cocukta onların yuzunden hasta oldu kabız ekmek ıçı verdırdıler elma suyu mıdesını ekşıtırmıs ııııııııııııyyyyyyyyyyyyy ya ben nıye takıyorum kı boş ver boş ver arkadas baska bulursun deyıp gecdsem yaalkisalkisalkis

mşinşcşk kuzuya ekmek içimi verdiler erkenden cnm bebegini kendin besle kimseye beslettirme madem böyle oluyo elma suyu midesi ni sindirimini rahatlatır havuç suyuyla verebilirsin tok tutmasını istersen havuçla patates haşla ıspanakta kat püre yap iki 3kaşık yese tok tutar geçmiş olsun şimdiden

aman özgecim dikkat edin valla bu havalar adamı hasta eder dengesiz bu aralar.
bizde iyiyiz kaanımla mama sandalyesimiz yeni geldi onun keyfini çıkarıyom valla

saol canım koymuyolarkı kaynanamların uzerıde oturuyoruz yavrumu bı sevmelerı var vallahı dövüyorlar guya sevıyorlar kaç kere dedım kaç kere esım dedı ne yapıyorsunu z bu daha küçüçük dıye ama anlayan kım sonra kuzucum bı ağlıyor kucaklarına basıyorlar sussun dıye dusuncelerı kötü değil ama sevmelerı öyle işte

havuç suyunun içine 1 damla limon bir damlada zeytin yağı damlatmak gerekiyomuş vitmini çözülürmüş bilgilerinize

iyiyim ececim. yeni nickin hayırlı olsun canımm. Nasıl oğluşlar? iyileştinizmi?
saol bebeeeem yok canım iyileşmedik sürünüyoz gene aileceksempatiksalakcinni

merhaba bence 2 gün yapmaması normal neye göre kabız diyosun kakası kuzularınki gibi zeytin g,bi olursa dr lar o zaman kabız diyolar

bebeğini kendin besle bence senden izinsiz nasıl ekmek içi veriyolar kızmıyomusun

selam canım naber

canım dış çıkarırken nasıl oluyor bebekeler bızımkıde al t damakta sıslık var ıkı tene dış yerı belırmıs ama daha bısey yok huysuz dışlerı kasınıyor ne bulsa ağzına goturup surtuyor çiğniyor deli oluyor jel aldık ama fayda etmıyor sankı gecelerı çok uyanıyor 1 hafta once gunde 4 kere beslendı o da az az sence cıkacakmı dişler

canım zaten ben beşlıyorum ama ben elma suyu verdım masllah bızım oğlan acı bıberde versem yıyecek hıçbıseye yok deöıyor hepsını yıyor bana dedılerkı kızım daha bu onu sındıremez ekmek ıçı ver bende az bıseyde olsa verdım vermez olaydım evet çok sert kakası tas gıbı bazen çok zorlanıyor yaparken bağırıyor

canım ekmek içi verilirmi hiç minicik bebeğe asıl ekmek içini sindiremez elma suyu ver elma püresi armut püresi ver biraz rahatlasın bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…