selam kızlarrrrrrrr nabersiniz?
annem geldi :1shok::1shok::1shok: sabah size dert yandıktan 15 dakka snra kapı çaldı bi b aktım annem... ablam aramış kız çok kötü git bak az dinlensin demiş içi elvermemiş geldi.. hemen kızımı aldı doyurdu oynattı uyuttu veeee yiğenimi aradı çağırdı yanımda kalması için malatyadan dayımın kızı gelicek yardım etmeye.. anne yüreği işteama hala çok kızgınım ona
oyyyyyyyy oyyyyyyyyy bu hayat nıye hep ınsanın ıstedığı gıbı olmuyor hep olumsuzluklar var karsımızda hep cahıller hep slaklar bugun çocuk zayıflıyor elma havuc suyu sıkıp vereyım dedım aman haaaaaaaaaa çocugu oldurursun dıyolar soylemeden yapayım dıyorum verırken goruyorlar cok bılmışler zaten cocukta onların yuzunden hasta oldu kabız ekmek ıçı verdırdıler elma suyu mıdesını ekşıtırmıs ııııııııııııyyyyyyyyyyyyy ya ben nıye takıyorum kı boş ver boş ver arkadas baska bulursun deyıp gecdsem yaalkisalkisalkis
saol bebeeeem yok canım iyileşmedik sürünüyoz gene aileceksempatiksalakcinniiyiyim ececim. yeni nickin hayırlı olsun canımm. Nasıl oğluşlar? iyileştinizmi?
merhaba bence 2 gün yapmaması normal neye göre kabız diyosun kakası kuzularınki gibi zeytin g,bi olursa dr lar o zaman kabız diyolarherkese merhaba nasılsınız yıne bızım oğlan kabız olmus bı gun kabız bı gun normal neden oluyor bılmıyorum ha bu arada ben daha ek gıda vermedım hıç sadece 2 gunden berı kasık maması verıyorum gunde 1 defa ama neden oluyor bılmıyorum zeytın yağı verdım fıtıl verıyorum amam hayırlısı FATOŞcum hakkında hayırlısı olsun bende çok korkuyorum hamıle kalmaktan ve doğumdan hele bakması daha zor
ya kızlar dunden berı canım çok sıkkın bızım oğlanın dışlerı çıkıyor sanırım çınkı alt damakta2 tane dış yerı var kabarmıs ve halıyle çocukta huysuzlanıyor bısey yemıyordu duzeldı çok sukur ama bıraz zayıfaladı densizin biri bu çocuk nıye zayıflıyor hıç gelişmiyor mılletın çocuğu buyur bu kuçuluyor dedi allah bıldığı gıbı yapsın ama bılıyorum gıcıklığına dıyor bılıyor canım sıkılıyor daha fazla sıkmak:1no2: ıçın yapıyor kım dersınız esımın yengesıklava:
bebeğini kendin besle bence senden izinsiz nasıl ekmek içi veriyolar kızmıyomusunoyyyyyyyy oyyyyyyyyy bu hayat nıye hep ınsanın ıstedığı gıbı olmuyor hep olumsuzluklar var karsımızda hep cahıller hep slaklar bugun çocuk zayıflıyor elma havuc suyu sıkıp vereyım dedım aman haaaaaaaaaa çocugu oldurursun dıyolar soylemeden yapayım dıyorum verırken goruyorlar cok bılmışler zaten cocukta onların yuzunden hasta oldu kabız ekmek ıçı verdırdıler elma suyu mıdesını ekşıtırmıs ııııııııııııyyyyyyyyyyyyy ya ben nıye takıyorum kı boş ver boş ver arkadas baska bulursun deyıp gecdsem yaalkisalkisalkis
slm kızlar
özgem nasılsın iyimisin çileğimiz nasıl.
hihal canım çok iyi olmuş.yeğenin gelince inşallah biraz dinlenirsin.
fatoşcum az kalmış sonucu almana hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.düzensizlik bende var adetim biteli 3 gün oldu baktım yine azar azar gelmiş.
gülaycım memleketime gidiyormuşsun ne özledim ağustosu bekliyorum bende..
aman özgecim dikkat edin valla bu havalar adamı hasta eder dengesiz bu aralar.
bizde iyiyiz kaanımla mama sandalyesimiz yeni geldi onun keyfini çıkarıyom valla
canım zaten ben beşlıyorum ama ben elma suyu verdım masllah bızım oğlan acı bıberde versem yıyecek hıçbıseye yok deöıyor hepsını yıyor bana dedılerkı kızım daha bu onu sındıremez ekmek ıçı ver bende az bıseyde olsa verdım vermez olaydım evet çok sert kakası tas gıbı bazen çok zorlanıyor yaparken bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?