2009 Eylül Anneleri

ne olsun ececim ya hala iyileşememişsiniz ya üzüldüm.
cangema canım benim oğlan sessiz sedasız çıkardı ya bi baktık dişi çıkmış.ama bildiğim ateş olur iştahsız olur sürekli kaşınır elini sokar falan hepsi birden de olmayabilir belki ateş olmaz ama huzursuzluk yapar.jel var sürsene canım

Slm millet,

Bu topiğe ne olmuş böyle yaa sayfalar hiç ilerlemiyor... Nasılsınız sadece bugünü okudum geçmişten...

Nihalcim çok geçmiş olsun ama sen çok güçlü bir kadınsın eminim ki bunları da atlatacaksın Rabbim dağına göre kar verirmiş ben bu söze çok inanırım bugünlerde geçecek tatlım biliyorum şimdi sana hep böyle devam edecek gibi geliyor ama inan zaman su gibi akıp gidiyor topla kendini...

Özgecim sende dönmüşsüm çok geçmiş olsun tekrar nasıl oldun Ezgi Naz'ımız nasıl?

Off kızlar yaa Defnenin de iştahı yok hele hele geceleri nerdeyse hiçbir şey emmiyor gibi..Şimdi siz söyleyin kızlar akşam eve gidince 6-7 bebek kaşığı kadar patates-havuç-kal kabağı püresi yediriyorum. Sonra 120ml falan süt içiyor 20:00gibi. Ondan sonra 23:00 gibi en çok 50ml içiyor ve gece de 3:00'te taş çatlasın 75ml içiyor sizce çok mu az yoksa biz anneler çok mu abartıyoruz?

Bu arada kilo konuşuyorsunuz ben kendimi çok kilolu hissediyorum nedense oysa geçen akşam tartıda 52,5 çıktım ve ben hamileliğime 54 ile başlamıştım.. Off yaaa anoreksiya falan mı oldum acep.. :1shok:

canım ınsallah duzelır yıne senınkı yıyormus ya bızım oğlan sabah 6,30benı emdı bende de sut oyle çok gelmıyor zeten 7 saaat hıç bısey yemeden durdsu ne ağlıyor ne de hasta sonra guzel bıuyku uyurken ağzına bıberonu soktum epey emdı bazen bu bebeklere bısey oluyor sankı

canım benim bişey sorucam isim deiştirme nasıl yapılıyor acilen değişmem lazım
canım yazmıştım sabah admine mesajla yeni kullanıcı adım şu diye göndercen o kadar

saol canım 2 aydır hastalıklar yakamızı bırakmadı yaa bıktım artık
hoşgeldin canım bana beslenmesi iyi gibi geldi kaan ek gıda almıyor gecede sadece 1 kere 3 dk emiyor o kadar acıkınca ister zaten ben hiç zorlamıyorum kafamada takmıyom şahsen zorladıkça tiksiniyolar zaten benide biri ikide bi ye ye diye zorlasa yiyeceksemde yemem bıkarım kendi isteyince alır canım artık büyüdüler üzülme

Bu arada kilo konuşuyorsunuz ben kendimi çok kilolu hissediyorum nedense oysa geçen akşam tartıda 52,5 çıktım ve ben hamileliğime 54 ile başlamıştım.. Off yaaa anoreksiya falan mı oldum acep.. :1shok:
canım sen defneye yemiyo diyosun asıl yemeyen sensin bence du ben geleyim bi koşu doyurayım seni bi hehe

Doğru söylüyorsun canım zorlamıyorum zaten sonuçta zorlasamda zorlamasamda zararlı ben çıkıyorum en son zorladığım iki sefer öyle bir kustu ki tıkandı yazık kusmakta sonra bir daha tövbe dedim artık yediği kadar yiyor sonuçta diş çıkarıyorda olabilir normal bir durummuş bu...

delikafadulden

delikafadulden anam nediy kız sen 52,5 kilo diy çıldırcam valla ben 64 kiloyum gı 60 insem göbek atcam şurda.:dance:

dilekcim hoşgeldin canım...
sabiha paktuna keskin vardı yine bu sabah onun söylediğini anlatayım size...
bebekler gastro bişey şekilde doyarmış, yani mide dolar doyar, boşalır acıkır..
biz büyükler beyinsel bişey söyledi öye doyarmışız -tatlicadiarzu- yani psikolojikmiş doymamız (eveett ben öyleyim doymuyorum :roflol:)
bebek midesi dolunca doyar diyor kesinlikle bir kaşık bile zorlamayın diyor..
gerçekten kimi bebek yiyor yiyor doymuyor, kimi iki kaşıkla tamam...
üzme tatlı canını, aç olsa onu kimse tutamaz demek ki... tamamen mideye bağlıymış...
bi de yavaş yavaş cadılıkları çıkıyor ortaya :)))) normal say üzülme :)))
bak benim cadı daha yeni yatmıştı şimdi çağırıyor beni...
halbuki çorba yapmayı ve nasıl yapsam diye sormayı düşünüyordum (( ilk çorbası olacak...
sağlık ocağında verme dediler ama bu ay korkunç bi şekilde sadece 300 gr almış, başlıcam tamamen...
ilk çorbası şu irmikle olan mı olur nasıl oluur ((

dilekcim bide bebekler büyüdükçe yavaş yavaş gece beslenmesini azaltıp sonra tamamen kaldırıyolar tabi sen gece süt içirmeye alıştırmazsan ben büyük oğluşta 1 yaş civarında gece beslenmesini tamamen kesmiştim gece su bile vermiyodum halada gece bişi istemez hem anne için rahat oluyo hemde bebeğin organları dinleniyo biras ama henüz erken tabi 1 yaşında yavaş yavaş kesiliyo gece beslenmesi ama 3 yaşına gelipte hala gece 3 te süt içiren annelerde var tercih meselesi

evet canım sabah sabiha paktunada söledi bebekleri zorla yedirip kusturmayın istediği kadar yesin diye

delikafadulden

delikafadulden anam nediy kız sen 52,5 kilo diy çıldırcam valla ben 64 kiloyum gı 60 insem göbek atcam şurda.:dance:

anam sız ne dıyonu hanımlar ben 50 ile basladım hamıleyken:CüvCüv: 60 oldum doğum yaptım 50 oldum sanırım hepsı çocuk plesenta falanmıs sımdı lıselı kızlar gıbıyım eeeeeeee zaten oyleydım ama sevmıyorum:1no2: bıraz kılo alayım yaaaaaaaaaaaasenağlama

bi şey demişti önce sebze çorbası sonra kahvaltılık meyve püresi sonra muhallebi.yani ilk önce tatlı olmayan gıdalar çocuk önce muhallebi yerse diğerlerini yerken zorlanır demişti. hatta meyve pürelerine azcık limon damlatın demişti.

klava: alsanaalsanasmi ahanda biri daha ama bu daha fena ya yokmu benim kiloma yakın kızlar bi ben mi şişim burda yadelikafaduldendelikafadulden

aslında mantıklı önce tatlı gıdalara alışınca sonra sebzeleri yemiyolar ama ben meyve püresini bile yediremiyom 1 çay kaşığı o kadar onunda yarısını tükürüyo yarın muhallebi yapacaktım ama sabahki programdan sonra vazgeçtim

canım sen defneye yemiyo diyosun asıl yemeyen sensin bence du ben geleyim bi koşu doyurayım seni bi hehe

Hehehe:)) Yok kız nasıl yiyorum hemde var ya ağzım hiç boş kalmıyor aslında ama çok yoğun bir tempo ile yaşamımı sürdürüyorum bu aralar sabah 7:00'de gün başlıyor benim için tabi koşuşturma da akşam saat 23:30'a kadar şöyle 5 dk bile uzanıp dinlenemiyorum...Sürekli birşey yapıyorum yani ne kadar yesemde olmuyor işte yoksa rejim falan yapmıyorum.

delikafadulden

Nazar etme ne olur çalış seninde olur diyeceğim tatlım ama benimki çalışmadan bu halde:))))

Hoşbulduk canım yaa ne zamandır hiç rastgelemiyoruz seninle de nasılsın?Reyhanın nasıl? Bizde ek gıdalara başladık cumartesiden itibaren artık tam zamanlı geçicez yani günde 3 öğün ekgıda 1 hafta sonra da yani 15 gün sonrada artık meyve pürelerine başlıcaz... Aslında az kilo almamış senin bence bu kadar canını sıkmana gerek yok o kadar hareketliler ki çok normal yani. Defne artık emekleme çalışmalarına başladı ayaklarını poposunun altına çekip tabi o minik popiş havada kendini itmeye çalışıyor o kadar komik ki:)))

Bende aynı şekilde canım 1 yaşından sonra gece beslenmelerini kesmeyi düşünüyorum bu güne kadar yaptığım herşeyde fazlasıyla kararlı oldum bu konuda da aynı olucam şu an çok küçük ve işle birlikte çok zor olur benim gece beslenmesini kesmem sonuçta acıkırsa bize uyku falan uyutmaz. Geçen annemlere diyorum ki bakın sakın arkasından yemek yedirmek için koşturmak ,oyunlarla tv karşısında yemek yedirmek yok. Aç kalsın bir sonraki öğününde daha güzel yer anlasın diyorum kayınvalidem şey diyor : Boku yedin Defne :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…