2009 Eylül Anneleri

klava:
alsanaalsanasmi ahanda biri daha ama bu daha fena ya yokmu benim kiloma yakın kızlar bi ben mi şişim burda yadelikafaduldendelikafadulden

canımnasıl kılo alıyorsun sız zayıflamaya calışın ben kılo alayım bana yollayın kıloları he nheeee bu ay doğum kontrol hapı içicem kılo alırmıyım y:asigim:aaaaaaaa

klava:
alsanaalsanasmi ahanda biri daha ama bu daha fena ya yokmu benim kiloma yakın kızlar bi ben mi şişim burda yadelikafaduldendelikafadulden
ben 68 kg ım senden kiloluyum sanırım ama gitgide zayıflıyom

heheee kayınvalden iyi özetlemiş durumu bencede zorla yediripte yemek yesin diye bi ömür peşinde koşacağına aç bırakacan yemek ver diye o senin peşinde koşacakkaydirigubbakcemile3 tabi ana yüreği pek dayanamaz yavrusunu aç bırakmaya ama doğru olan bu sanırım

O şekilde yapmayı düşünüyorum ama bakalım o an gelince nasıl davranırım onu allah bilir artık başkalarına talimatlar vermek kolay oluyor ama kaydirigubbakcemile3

kızlar ben akşam yemeği yapmak üzere bi mutfak ziyareti gerçekleştireyim bilimadamları bide yemek makinesi icat etseler ne rahat olcak walla

sütten kesecekmisin bebişi emzirirken içilmiyo dkonthapı diye biliyom

6 aylık olunca içiliyor herhalde çınkı gecen hastaneden geldıler bıze kayıt için korunuyormusun dedı bende bu ay hap kullanıcam dedım olur altı aylık olunca korunabılırsın dedı ama yınede bı sorarım zaten oyle guzel bı emzırme durumu yok eeee gunde 2 3 kez falan oda azıcık sut gelıyor arkasından mama verıyorum sanırım çok az emıyor o yuzden sut olmuyor

kilo demeyin noolur yaa ((((( 69'um ve delirmek üzereyim, aynaya bakınca bi fil görüyorum ((((

dilekcim çok takmamam lazım haklısın çünkü o kadar harekete normal bile, verse daha inanılır olurdu..
aynen reyyan da tepinip duruyor, emekleme hareketleri başlıyor yavaş yavaş, yuvarlanıyor ve hep yerdeyiz bu yüzen, uçabilir çünkü -tatlicadiarzu-
o popişini yerim ben yaa, öyle de güzel güzel bakıyor ki resimlerde, maşallah yani :))))
ben de diyorum patates havuç kaynatıp suyu irmikle çorba oluyor ya ondan yapsam nasıl olur_?
çocuk yemek için çıldırıyor, çok yemese de hevesli, hevesini kırmamak için tattırıyorum ama artık vereyim...

korunmak için ilaç doğru değil bence, herkesin tercihi ama bebek iki üç kez emse de ona kimyasallar geçiyor sonuçta...
ben kocama şapka taktırıcam :roflol: taktırıcam diyorum çünkü daha başlayamadık doğru dürüst :roflol:

Merhaba hanımlar , geçmişi okuyamıyorum işlerim çok yoğundu ... Önemli bişi varsa biri bana desin :))son sayfada diye söölüyorum bende 67 kiloyum , rahatsız edici bir durum 64 le hamile kaldım ama öncesinde kilo almıştım , umarım yaza kadar 60 a düşerim ...

Dilekçim senin maşallahın var bir de ne kadar süt olursa anne de o kadar enerji harcıyor :)) Kızında sana çekerse oğlum yaşadı he he ...

Bugün bir arkadaşım doğum yaptı , hastaneye uğradık maşallah bebişi çok tatlıydı , çok özendim valla ben bu gidişle kesin 2. yi yapıcam ...

pek gelışme yok fotos hamıle gıbı hadı ha:CüvCüv:yırlısı

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucu için aradım ve cok sukurr negatiffffffffffff ohhhhhhhhhh beee büyük bi yük kalktı üstümden.........

ay gözün aydın fatoşcm :))) gerçi pozitif olsa da gözün aydın diyecektim ama her iki durumda da bu geçerli olur :)))
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :))) senin adına sevindim:)))

ya hayırlısı olsun hadı ben çıkıyorum sıze ıyı sohbetler canlarım bay bay

merhaba kızlar
sanırım bütün bebişler anlaşmalı yememe konusunda benim kızda öyle nerdeyse sabahtan akşama kadar bişey yemiyor gibi bişey aç kalıyor diye meyve sebze pürelerine başladım ama onlarıda yemiyor bu ay hiç kilo almayacak anlaşlan formuna dikkat ediyor cadı :)
annelerin kilo konusunda da ben yaklaşık 3 aydır evde plates yapıyorum çok kilo vermediğim halde gören herkes zayıfladığımı söylüyor özellikle karın hareketleri göbeğe çok iyi geliyor benim bile göbeğim gitti

merhaba kızlar
sanırım bütün bebişler anlaşmalı yememe konusunda benim kızda öyle nerdeyse sabahtan akşama kadar bişey yemiyor gibi bişey aç kalıyor diye meyve sebze pürelerine başladım ama onlarıda yemiyor bu ay hiç kilo almayacak anlaşlan formuna dikkat ediyor cadı :)
annelerin kilo konusunda da ben yaklaşık 3 aydır evde plates yapıyorum çok kilo vermediğim halde gören herkes zayıfladığımı söylüyor özellikle karın hareketleri göbeğe çok iyi geliyor benim bile göbeğim gitti

evde platesi nasıl yapıyorsun ben hareketlerini bilmiyorum cd den bakarak falanmı izliyorsun bende de kocaman göbek kaldı deli oluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…