klava:
alsanaalsanasmi ahanda biri daha ama bu daha fena ya yokmu benim kiloma yakın kızlar bi ben mi şişim burda yadelikafaduldendelikafadulden
ben 68 kg ım senden kiloluyum sanırım ama gitgide zayıflıyomklava:
alsanaalsanasmi ahanda biri daha ama bu daha fena ya yokmu benim kiloma yakın kızlar bi ben mi şişim burda yadelikafaduldendelikafadulden
Hehehe:)) Yok kız nasıl yiyorum hemde var ya ağzım hiç boş kalmıyor aslında ama çok yoğun bir tempo ile yaşamımı sürdürüyorum bu aralar sabah 7:00'de gün başlıyor benim için tabi koşuşturma da akşam saat 23:30'a kadar şöyle 5 dk bile uzanıp dinlenemiyorum...Sürekli birşey yapıyorum yani ne kadar yesemde olmuyor işte yoksa rejim falan yapmıyorum.
Nazar etme ne olur çalış seninde olur diyeceğim tatlım ama benimki çalışmadan bu halde:))))
Hoşbulduk canım yaa ne zamandır hiç rastgelemiyoruz seninle de nasılsın?Reyhanın nasıl? Bizde ek gıdalara başladık cumartesiden itibaren artık tam zamanlı geçicez yani günde 3 öğün ekgıda 1 hafta sonra da yani 15 gün sonrada artık meyve pürelerine başlıcaz... Aslında az kilo almamış senin bence bu kadar canını sıkmana gerek yok o kadar hareketliler ki çok normal yani. Defne artık emekleme çalışmalarına başladı ayaklarını poposunun altına çekip tabi o minik popiş havada kendini itmeye çalışıyor o kadar komik ki:)))
Bende aynı şekilde canım 1 yaşından sonra gece beslenmelerini kesmeyi düşünüyorum bu güne kadar yaptığım herşeyde fazlasıyla kararlı oldum bu konuda da aynı olucam şu an çok küçük ve işle birlikte çok zor olur benim gece beslenmesini kesmem sonuçta acıkırsa bize uyku falan uyutmaz. Geçen annemlere diyorum ki bakın sakın arkasından yemek yedirmek için koşturmak ,oyunlarla tv karşısında yemek yedirmek yok. Aç kalsın bir sonraki öğününde daha güzel yer anlasın diyorum kayınvalidem şey diyor : Boku yedin Defne :roflol:
canımnasıl kılo alıyorsun sız zayıflamaya calışın ben kılo alayım bana yollayın kıloları he nheeee bu ay doğum kontrol hapı içicem kılo alırmıyım y:asigim:aaaaaaaa
ben 68 kg ım senden kiloluyum sanırım ama gitgide zayıflıyom
heheee kayınvalden iyi özetlemiş durumu bencede zorla yediripte yemek yesin diye bi ömür peşinde koşacağına aç bırakacan yemek ver diye o senin peşinde koşacakkaydirigubbakcemile3 tabi ana yüreği pek dayanamaz yavrusunu aç bırakmaya ama doğru olan bu sanırım
sütten kesecekmisin bebişi emzirirken içilmiyo dkonthapı diye biliyom
Merhaba hanımlar , geçmişi okuyamıyorum işlerim çok yoğundu ... Önemli bişi varsa biri bana desin :))son sayfada diye söölüyorum bende 67 kiloyum , rahatsız edici bir durum 64 le hamile kaldım ama öncesinde kilo almıştım , umarım yaza kadar 60 a düşerim ...
Dilekçim senin maşallahın var bir de ne kadar süt olursa anne de o kadar enerji harcıyor :)) Kızında sana çekerse oğlum yaşadı he he ...
Bugün bir arkadaşım doğum yaptı , hastaneye uğradık maşallah bebişi çok tatlıydı , çok özendim valla ben bu gidişle kesin 2. yi yapıcam ...
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucu için aradım ve cok sukurr negatiffffffffffff ohhhhhhhhhh beee büyük bi yük kalktı üstümden.........
merhaba kızlar
sanırım bütün bebişler anlaşmalı yememe konusunda benim kızda öyle nerdeyse sabahtan akşama kadar bişey yemiyor gibi bişey aç kalıyor diye meyve sebze pürelerine başladım ama onlarıda yemiyor bu ay hiç kilo almayacak anlaşlan formuna dikkat ediyor cadı :)
annelerin kilo konusunda da ben yaklaşık 3 aydır evde plates yapıyorum çok kilo vermediğim halde gören herkes zayıfladığımı söylüyor özellikle karın hareketleri göbeğe çok iyi geliyor benim bile göbeğim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?