2009 Eylül Anneleri

kızlar sizinde saçlar aşırı derecede dökülüyormu.ben yakında kel kalcam galiba

fatoooomm gözün aydın anacımm.. :))

evet yaa bendede berat saç döküldü ama sanki azaldı 1 haftadır filan yoksa avuçlarla gidiyodu yaa deliriyodum....

ama her kadın saçlarını; ilk doğumda %8 ini sonraki doğumlardada % 2 sini kalıcı olarak kaybedermiş.....

iide bende % 8 kaldı %92 gitti herhalde onu napacaz yaaaa :))))))))))

evde platesi nasıl yapıyorsun ben hareketlerini bilmiyorum cd den bakarak falanmı izliyorsun bende de kocaman göbek kaldı deli oluyorum (

her sabah saat 10 da tv 8 de ebru şallı canlı plates yapıyor ben canlı yapamıyorum pek internet sayfasından bi kaç programın videosunu indirdim kızım uyuduğunda ordan yapıyorum aynı şekilde plates dvd leri var onlardanda faydalanabilirsin ben haftada 2-3 kere yapıyorum o bile baya farkettirdi

aman şu ednan beyi n,ye izliyonuz anlamıom dizi bana okadar itici geliyoki :))

gerçi, ben bu ara hiç bir diziyi izlemiyorum ya :))

demetçim aşkı memnudan bahsediom :)) perşembe günü onu izliyo herkes :))

iyiyim tatlım gökşeni sallıyom :))sen nasılsın ?

kızlaaar nabersiniz bakalımmm :))
aşkı memnudaki boynuzlu beyin adı ednan canım :))))))))))))

gamze naber tatlım yeni nıckin hayırlı olsun datlum güzel olmuş :)) bende mi değiştirsem ne :)

bu arada geçmiş olsun tatlım hastamıyssın galib ageçmişte okuduğum kadarıyla ??

bide özge ve ezgi şu an iyillermi ?? son durumları ne biliomusun ??

canım çok sağol ya bende sabah ilk iş onu yapmaya çalışacağım tabi yusuf paşa izin verirse :umursamaz:

gunaydınnnn
6.ayımzı tamamladık :teytey:
keske turkıyede olsaydım tum bebışlere toplu yarı yas partısı yapmak istıyorum ama zoor artık 2 yaslarını kutlarız bırlıkte insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…