2009 Eylül Anneleri

zeynocum çook teşekkür ederim canım yaa... evet hastayız hala ne yazıkki geçer gibi olup olup bidaha başlıyo hayırlısı bakalım bigün geçicek ben umutluyum.... :))
ezginazımla özgecimde hala alçak sürünmedeler... hastalıkları geçmiş ama hala etkiler devam etmekteymiş ne yazıkki...
ya ne illet bişiydir yakaladımı bırakmıyo....

canım bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... işallah eşinle gümüş altın yıllarınızıda görür, huzur mutluluk ve sağlıkla birlikte elele evlatlarınız eteklerinize yaşlanırsınız......

gunaydınnnn
6.ayımzı tamamladık :teytey:
keske turkıyede olsaydım tum bebışlere toplu yarı yas partısı yapmak istıyorum ama zoor artık 2 yaslarını kutlarız bırlıkte insallah.

hadi maşallahh nice yaşlar görün işallahhhh....
evet şööle bi düğün salonunda toplanıp horon tepme hayalimiz vardı gebeşken amaaaaa nerdeee kardeş anca hayalini kurarız :))))))))))))))

günaydınlarrr.... herkez kapmış galiba şifayı allahım hepimize ve cümle bebelerimize acil şifalar versin inşallah da düzenlerimiz geri gelsin... düzen müzen kalmadı şu lanet hastalık yüzünden... herşey altüst silbaştan... olsun bunada şükür... daha kötüsü olmasında...

gunaydin nihalcim
oturur guzelim duzeniniz tekrar merak etme
bizimde gecen hafta gece surekli uyanip agliyordu
aglamaktan emmiyordu bile
elim xayagim birbirine dolaniyordu
heralde bundan sonra bole olcak dedim ama sukur 2 gecedir biraz normale dondu
o yuzden sizin hastalik gecince tanay naz da yine eski duzenine doner

Günaydın kızlar. Hasta olan herkese geçmişolsun. Bizde 3 önce atlattık grip ve boğaz ağrısı. Çok zor oluyor valla bebeler sürekli mızırdanıp duruyor gecede uyumuyordu bizimki.
Doruk çok hareketlendi artık hızına yetişemiyorum doğrusu. Akşama doğru pilim bitiyor. Kesinlikle odada yalnız kalmıyor. Sanırım sürekli benimle evde o yüzden de alıştı. Birde evde olmak diye bişi var yani çooook sıkıldım bu durumdan. Bunaldım dört duvar arası komşuluk falan diye bişi de yok burda. Aileler akrabalar zaten uzakta.Havalar iyice güzelleşsede beraber parka falan çıksak diyorum ama....
Birde ek besinmeselesi var. Bir gün yediğini diğer gün ağzına koymuyor. Kesinlikle ilaçlarını içiremiyorum.Demir ilacı ve vitaminden bahsediyorum. Şırınga oyun herşeyi denedim. Ağzını açmıyor. Zorla içirirsem de diğer öğünlerini yemiyor mesela yoğurdunu. Doktoru aradım ama ulaşamadım neye karıştırsam diye. Demir ilacını pekmeze kattım verdim onu da püskürttü. Yani kısacası sebebini tam bilmiyorum ama bugün çoook bunalmış :bbo:bir durumdayım. Regl falan mı olacam acaba?

günaydınlar herkeseeeee
hayırlı cumalar
sağlıklı huzurlu ve çook mutlu güzel bir olmasını diliyorum hepimize inş.

nihallllllllllllllllllll valla hiç denkgelemyos ösledim şu eski muhabbetleri yawww
bu bebecikler kendilerine bağladılar bizi
hiç kendime zaman ayıramıyorum artık hiiççç
sizde ölemisiniz???

nihallllllllllllllllllll valla hiç denkgelemyos ösledim şu eski muhabbetleri yawww
bu bebecikler kendilerine bağladılar bizi
hiç kendime zaman ayıramıyorum artık hiiççç
sizde ölemisiniz???

valla tülay çok iyi anlayabiliyorum seni
evdeyken hep yapışık gibi oluyoruz duş almak bile lüks gibi oluyor
çalışan anne olmanın biçok zorluğu var ama sanırım bu noktada iyi bi yanı da oluyor
dışarıda olmak biraz kafa dinlemeye yardım ediyor bazen
nefes aldırıyor en azından
tabii bebeğinden ayrı olmak kimse istemez, çok da zor ama yine de bazen lazım
havalar düzelse de evdeki annelerimiz de çıkıp gezebilse hiç olmazsa

Ben de çalışmaya başladığım ilk gün nefes bile alamamıştım ağlamaktan o kadar çok birlikteydik ki oğlumla , hiç ayrılmamıştık kocam siyam ikizleri diyordu ayrı yapamayacağımı düşünmüştüm ama insan alışıyor , hatta artık iş çıkışı vitrinlere bile bakıyorum , saçımı başımı yapmak için bahane makyaj yapıyorum , yani evdeki paspal halimden kurtuldum diyebilirim ama yine de oğlumu özlüyorum .

tülayımmmm bebemmmm bende ösledim seniii anammmm... artık dayımın kızı gelio ya bol bol vaktim olur sizinle ilgilenmeye.... napıon yavrııımmm halil paşammm nasssııı olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…