Ebrucum saol tatlım. Evet ya 6 ay sonra aşılar tekrar. Sen nasılsın?
nihallllllllllllllllllll valla hiç denkgelemyos ösledim şu eski muhabbetleri yawww
bu bebecikler kendilerine bağladılar bizi
hiç kendime zaman ayıramıyorum artık hiiççç
sizde ölemisiniz???
Kızlar demir ilacını nasıl içiriyorsunuz kimseler dememiş bana bişi. Ne yapcem içmio bizimki. Şırınga falan da denedim pekmeze de kattım olmuo ??????
sanırım ozlem bu senın yenı nıckın.. gecen gece benımkııde yaptı aynı seyı. olabılıyormus. arastırdım bıraz. normal yanı
geçmiş olsun baharcım Maşallah bebişine uzun hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun senin bebişininde benim bebeşinde tüm annelerin güzel bebişlerininde...tabii bizlerinde...darısı başımıza...geçmiş olsun diyen arkidişlerim çok saolun. darısı başınıza. biz ateşsiz atlattık şükürler olsun. ama bütün gece alarm halindeydik tabi.
ya ben demir ilacını hergün vermiyorum aklıma geldikçe yanlış mı yapıyorum acaba siz kullanıyomusunz sürekli
Biz kan tahlili yaptırmıştık demiri düşük çıktı o yüzdende hergün vermem gerekiyor ama tadını hiç sevmedi püskürtüyor direk.ya ben demir ilacını hergün vermiyorum aklıma geldikçe yanlış mı yapıyorum acaba siz kullanıyomusunz sürekli
ben bi iki defa kaşıkla verdim içti canım. ama damlalıklar da işe yarayabilir dene istersen.
Kaşıkla kesinlikle içmiyor kızlar ya. Azcık tadına bakıyor sonra ağzını kitliyo . Zorla verirsemde püskürtüyor.bende kaşıoga damlatıp verıyorum.
Meyveye katsam mıki bende??? Özgecim hangimeyveye kattığında yiyor.ben her gün veriyorum.ama nadiren unuttuğum oluyor tabe.benimki ilaçları seviyor.o yüzden sorun yaşamıyorum.ama özgenin kızıda sevmiyordu meyve püresinin içine katıp veriyormuş.önemli olan süt ürünleriyle vermemekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?