2009 Eylül Anneleri

Günaydın kızlarr.
Bahar, Özge geçmiş olsun. Aşıları atlatmışsınız. Artık 1 yaşa kadar aşı yok.

kızlar bişey sorucam dün akşam benim kız çıldırdı her akşam normal olan bebeğim dün ağlamaktan tıkandı öksürmeye başladı o kadar sesini yükseltip ağladıki benle babasının eli ayağı birbirine karıştı ilk kez böyle dobra ağladı ateşi yok altı temizdi canıda yanmadı bir saat önce de emzirmiştim zor susturduk o da iki saatde ancak gece boyuncada hbilmiyorumkismileuzursuzdu akşam yarım ölçek calpol verdim biraz iyi gibiydi yani en azından ağlamayı son ses kesti ama sabaha kadar durmadı desem iyidir çok üzüldüm sizde de öyle bir sorun oldu mu?

sanırım ozlem bu senın yenı nıckın.. gecen gece benımkııde yaptı aynı seyı. olabılıyormus. arastırdım bıraz. normal yanı

geçmiş olsun diyen arkidişlerim çok saolun. darısı başınıza. biz ateşsiz atlattık şükürler olsun. ama bütün gece alarm halindeydik tabi.

nihallllllllllllllllllll valla hiç denkgelemyos ösledim şu eski muhabbetleri yawww
bu bebecikler kendilerine bağladılar bizi
hiç kendime zaman ayıramıyorum artık hiiççç
sizde ölemisiniz???

Biz de aynen öyleyiz. Şİmdi bile mızmızlanıyor bilgisayarla ilgileniom diye ya kafayıyicem valla. Yapışık ikiz olduk.

Kızlar demir ilacını nasıl içiriyorsunuz kimseler dememiş bana bişi. Ne yapcem içmio bizimki. Şırınga falan da denedim pekmeze de kattım olmuo ??????

ya ben demir ilacını hergün vermiyorum aklıma geldikçe yanlış mı yapıyorum acaba siz kullanıyomusunz sürekli

sanırım ozlem bu senın yenı nıckın.. gecen gece benımkııde yaptı aynı seyı. olabılıyormus. arastırdım bıraz. normal yanı

özür dilerim unuttum söylemeyi arwen88 yani özlem benimhihoyyyt

inşallah normaldir ya ama nasıl ağlamak ilk kez böyle ağladı kendini parçaladı neredeyse morardı bağırmaktan korkudan öldüm öldüm dirildim babası olmasaydı ne yapardım bilemiyorum tek yaptığım kucağımdayken beşiğine koymak oldu yavaşça sonra her zamanki gibi azıcık mızmızlandı ben beşiğe sallarken başladı sonrası malummm:gitme:son bir aydır dişleri şiş ondan da olmuş olabilirmi bir çıkamadı dişleri ya

ben her gün veriyorum.ama nadiren unuttuğum oluyor tabe.benimki ilaçları seviyor.o yüzden sorun yaşamıyorum.ama özgenin kızıda sevmiyordu meyve püresinin içine katıp veriyormuş.önemli olan süt ürünleriyle vermemekmiş.

Ezgi nefret ediyo ya. Calpolu bile zor içiriyoruz. Kandırıkçılık yapıp şırıngayla ağzına sıkıyorum hep

geçmiş olsun diyen arkidişlerim çok saolun. darısı başınıza. biz ateşsiz atlattık şükürler olsun. ama bütün gece alarm halindeydik tabi.
geçmiş olsun baharcım Maşallah bebişine uzun hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun senin bebişininde benim bebeşinde tüm annelerin güzel bebişlerininde...tabii bizlerinde...darısı başımıza...
ya ben demir ilacını hergün vermiyorum aklıma geldikçe yanlış mı yapıyorum acaba siz kullanıyomusunz sürekli

canım 5 aylık kontrolünde hemşiremiz demir damlasını elimize verdi günde dokuz damla dedi ben iki gün kullandım sonra askeri dr vardı ona sordum tahlil yapmadan vermeyin dedi bende kararsız kaldım ne yapıcağımı bilemiyorum prospek.de 30 gün kullanılmalı felan yazıyor bide aslında aralıklarla kullanılması iyide kan tahlili yaptırdın mı bilmiyorumkismile

Biz kan tahlili yaptırmıştık demiri düşük çıktı o yüzdende hergün vermem gerekiyor ama tadını hiç sevmedi püskürtüyor direk.
ben bi iki defa kaşıkla verdim içti canım. ama damlalıklar da işe yarayabilir dene istersen.

bende kaşıoga damlatıp verıyorum.
Kaşıkla kesinlikle içmiyor kızlar ya. Azcık tadına bakıyor sonra ağzını kitliyo . Zorla verirsemde püskürtüyor.
Meyveye katsam mıki bende??? Özgecim hangimeyveye kattığında yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…